Το «Maestro 2» έχει νέο τρέιλερ και το spoiler με τον Χαράλαμπο που περιμέναμε όλοι ανατράπηκε

Τζένη Ντεμιράι
Το «Maestro 2» έχει νέο τρέιλερ και το spoiler με τον Χαράλαμπο που περιμέναμε όλοι ανατράπηκε

Την ημέρα που κυκλοφόρησε το trailer, πάντως, το cast του «Maestro 2» είχε την ευκαιρία να δει τα δύο πρώτα επεισόδια της σειράς μαζί.

Το trailer του β’ κύκλου του ερωτικού δράματος «Maestro» (Maestro in Blue) κυκλοφόρησε την Κυριακή 7 Απριλίου, ξεκαθαρίζοντας κατά ένα βαθμό το θολωμένο τοπίο που αφορά τις εξελίξεις της σειράς που θα προβληθεί ταυτόχρονα από το Mega και το Netflix.

Η Γουλιώτη μίλησε για ανατροπές στον Maestro 2 και ο Παπακαλιάτης μας τις έδειξε με νέα πλάνα

https://www.instagram.com/p/C5WTyefNG4W/

Το trailer του «Maestro 2» και τα «μηνύματα» που μας στέλνει

Η πρεμιέρα θα γίνει στις 16 Μαΐου και περίπου ένα μήνα πριν τη μεγάλη επιστροφή ο τηλεοπτικός σταθμός κυκλοφόρησε το trailer της σειράς.

Μέσω αυτού, αντιλαμβανόμαστε ότι η δολοφονία του Χαράλαμπου (Γιάννη Τσορτέκη) θα σταθεί στο επίκεντρο καθώς όλοι οι ήρωες της σειράς γνωρίζουμε ότι έχουν μπλεχτεί με τον έναν ή τον άλλον τρόπο στο μοιραίο τέλος ενός χαρακτήρα που δεν αγαπήθηκε από το κοινό, λόγω της σκληρότητάς του.

Η μη συναισθηματική σύνδεση των τηλεθεατών με τον συγκεκριμένο χαρακτήρα, όμως, δεν αφήνει αδιάφορη την απουσία του Χαράλαμπου, αφού ο θάνατός του θα απασχολήσει τους υπόλοιπους ήρωες και θα τους δημιουργήσει συναισθηματική σύγχυση, η οποία μεταφέρεται στον θεατή ακόμα και μέσω του trailer.

Σε αυτό, ακούμε τις σκέψεις των βασικών πρωταγωνιστών της σειράς για τον θάνατο του τηλεοπτικού συζύγου της Μαρίας Καβογιάννη.

«Κανείς δεν πρέπει να καταλάβει το παραμικρό, θα φροντίσω όλο αυτό να τελειώσει γρήγορα. Δεν θα κινδυνέψει κανείς από εμάς», ακούγεται να λέει ο Φάνης Μουρατίδης, στην αρχή του trailer του Mega. «Δεν θα τον βρούνε ποτέ», συνεχίζει, αναφερόμενος στον θάνατο του Χαράλαμπου.

«Προσπαθώ να θάψω όλο αυτό που έχει γίνει στο νησί» ακούγεται να λέει η Κλέλια, δείχνοντας ότι έχει κι εκείνη επηρεαστεί από τα τραγικά γεγονότα. «Κανένας δεν θα μάθει τίποτα, ποτέ», ακούγεται λέει η μητέρα της, Σοφία (Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου).

«Το ξέρεις ότι είμαστε μπλεγμένοι σε κακούργημα; Κι αντί να φροντίσεις να μείνεις μακριά από αυτό, το άφησες πάλι να έρθει κοντά μου», φωνάζει η Στεφανία Γουλιώτη, απευθυνόμενη στον τηλεοπτικό Ορέστη (Χριστόφορο Παπακαλιάτη).

Μπορεί η Στεφανία Γουλιώτη σε μία δήλωσή της πριν από λίγες ημέρες να έλεγε πως: «Η δεύτερη σεζόν θα έχει πολλές ανατροπές» και πολλοί στο Twitter/X να υπέθεσαν ότι ο Χαράλαμπος είναι στην πραγματικότητα ζωντανός, ωστόσο, μέσω του trailer ξεκαθαρίστηκε ότι ο Γιάννης Τσορτέκης ολοκλήρωσε τον κύκλο του ως Χαράλαμπος, αφού ο Αστυνομικός Διευθυντής των Παξών, τον οποίο υποδύεται ο Κωστής Μπερικόπουλος, δεν αφήνει περιθώρια λάθους. «Ο τύπος έχει φάει δύο σφαίρες, τον φάγανε, είναι ξεκάθαρο», ακούγεται να λέει στο βίντεο και οι fans ψάχνουν ήδη να βρουν ποια άλλη μεγάλη ανατροπή θα μπορούσε να μας σοκάρει στον δεύτερο κύκλο της σειράς.

Βλέποντας την ανάρτηση της Χάρις Αλεξίου με τη φωτογραφία που είναι μικρή, όλοι συμφώνησαν σε κάτι

Προβολή του «Maestro (in Blue) 2» νωρίτερα

Την ημέρα που κυκλοφόρησε το trailer, πάντως, το cast είχε την ευκαιρία να δει τα δύο πρώτα επεισόδια της σειράς μαζί, όπως ακριβώς μας είχε πει ο Χριστόφορος ότι θα γίνει σε προηγούμενη ανάρτησή του στο Instagram.

Ο δημιουργός της σειράς έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό πριν από λίγο καιρό, μέσω της οποίας ενημέρωνε την Μαρία Καβογιάννη να μην κανονίσει τίποτα στις 16 Μαΐου διότι θα δουν όλοι μαζί την πρεμιέρα του «Maestro» στους Παξούς.

Φαίνεται ότι η ημέρα προβολής για τους συντελεστές ήρθε νωρίτερα, αφού στο βίντεο που βλέπουμε μεταξύ άλλων την Κλέλια Ανδιολάτου, την Μαρία Καβογιάννη, τον Φάνη Μουρατίδη και την Χαρούλα Αλεξίου αναγράφεται «Screening night» και γίνεται φανερό ότι η μάζωξή τους δεν είναι καθόλου τυχαία.

Επιλέγοντας το σπίτι στο οποίο είχαν μαζευτεί και πριν τον πρώτο κύκλο, οι ηθοποιοί γιόρτασαν με αυτόν τον τρόπο την συνέχεια της συνεργασίας τους και είδαν στην οθόνη τα αποτελέσματα των κόπων τους.

Πηγή κεντρικής εικόνας: @christopherpapakaliatis