Η Γουλιώτη μίλησε για ανατροπές στον Maestro 2 και ο Παπακαλιάτης μας τις έδειξε με νέα πλάνα

Κατερίνα Μπούσιου
Η Γουλιώτη μίλησε για ανατροπές στον Maestro 2 και ο Παπακαλιάτης μας τις έδειξε με νέα πλάνα

«Μήπως ζει ο Χαράλαμπος;» Τα artworks εμπνευσμένα από τα επεισόδια του Maestro 2 και το σενάριο που είναι επτασφράγιστο μυστικό. 

Στους Παξούς (ξανά) βρίσκονται εδώ και λίγες ημέρες οι ηθοποιοί του Maestro (Maestro in blue) για τα γυρίσματα του 3ου κύκλου. Πριν σου αποσαφηνίσω τι θα δεις σε δεύτερο και τρίτο κύκλο από τις 16 Μαΐου, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μας έδωσε από μόνος του ένα μικρό spoiler για να επικυρώσει και τα λεγόμενα της πρωταγωνίστριάς του Στεφανίας Γουλιώτη περί ανατροπών.

Τα mini posters «μίλησαν»

Πριν μπούμε στην ουσία της σειράς, να διευκρινίσουμε τις πρακτικές λεπτομέρειες. Το Mega όπως λειτούργησε πρόσφατα και με το Famagusta, χώρισε και τον Maestro 2 του Χριστόφορου Παπακαλιάτη σε δύο μέρη. Άρα θα έχουμε δεύτερο και τρίτο κύκλο λίγων επεισοδίων, ενώ παράλληλα θα μεταδίδεται διεθνώς από το Netflix.

Που σημαίνει ότι θα υπάρχει μία ολιγοήμερη παύση ανάμεσα στις δύο μίνι σεζόν. Αν με ρωτάς, αχρείαστο όλο αυτό, αλλά προφανώς εξυπηρετούνται θέματα μοντάζ, δομής ιστορίας και επικοινωνιακού πλάνου.

Σε κάθε περίπτωση το ελληνικό κοινό αλλά και οι φανς της σειράς σε όλον τον κόσμο, αναμένουν το νέο μικρό τηλεοπτικό θαύμα του Χριστόφορου Παπακαλιάτη και αυτό φαίνεται από τα μηνύματα που του στέλνουν στα social media. Από κάθε χώρα και σε κάθε γλώσσα. Μας κάνει και εμάς περήφανους όλο αυτό.

https://www.instagram.com/p/Czv7C2zIEr7/

Και ενώ η Στεφανία Γουλιώτη σε μία ολιγόλογη δήλωσή της πριν από λίγες ημέρες έλεγε πως: «Η δεύτερη σεζόν θα έχει πολλές ανατροπές, περάσαμε υπέροχα με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη», ο δημιουργός της σειράς αποφάσισε να μας...τις δείξει.

Παρουσιάζοντας μία σειρά από mini posters, που δημιούργησε ο σκηνοθέτης του Άκης Πολύζος, μας έδειξε στιγμές από τα επεισόδια που δίνουν ένα στίγμα και ένα μικρό γρίφο - σποιλεράκι. Ειδικά με το πρώτο poster με το καρότσι μέσα στον πάτο της πισίνας. Μεταφορικά φανταζόμαστε λειτουργεί αυτό όπως και το περιβόητο εξώφυλλο του δίσκου των Nirvana 34 χρόνια πριν με το μωρό στην πισίνα. Ωστόσο στην περίπτωση του Χριστόφορου είναι ένα συναισθηματικό σημάδι για το σε ποια κατάσταση θα βρεθεί μόλις γίνει μπαμπάς.

https://www.instagram.com/p/C5WTyefNG4W/

Στις υπόλοιπες φωτογραφίες βλέπουμε και ένα μέρος των υπόλοιπων ανατροπών. Τον Αντώνη (Ορέστη Χαλκιά) με την τηλεοπτική του αδελφή Κλέλια (Κλέλια Ανδριολάτου) σε απόγνωση μετά και την μετακόμισή τους στην Αθήνα. Τους εφιάλτες της ίδιας της Στεφανίας Γουλιώτη γιατί έχει τύψεις για τη συνενοχή στη δολοφονία του Χαράλαμπου και τον ίδιο τον Χριστόφορο σε όχι τόσο καλή διάθεση.

Έτσι θα ξεκινήσει ο δεύτερος κύκλος. Με τα απόνερα της δολοφονίας και τους χαρακτήρες μοιρασμένους. Σύντομα θα δούμε την εμφάνιση του Κωστή Μπερικόπουλου ως του αστυνομικού διευθυντή των Παξών να ξεκινά τις έρευνες για τον Χαράλαμπο. Και σχετικά σύντομα τον Φάνη (Φάνη Μουρατίδη) και τη Σοφία (Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου) και γονείς Αντώνη και Κλέλιας να χωρίζουν.

Ούτως ή άλλως ζούσαν έναν συμβιβασμό στον γάμο τους. Κάπου εδώ θα δεις και μία επανασύνδεση της Σοφίας με τον Μιχάλη (Αντίνοο Αλμπάνη). Δες και τα στιγμιότυπα από το γύρισμα.

https://www.instagram.com/p/CwfQ9iRoinj/

4 ακόμη γνωστοί και πετυχημένοι ηθοποιοί θα κάνουν την εμφάνισή τους σε δεύτερο και τρίτο κύκλο. Αρχικά, ο Νίκος Ψαρράς ως ο δικηγόρος της Στεφανίας Γουλιώτη και η Λένα Παπαληγούρα ως η αδελφή του Μιχάλη. Για να βγάλουν τους ήρωες από τα συναισθηματικά και ποινικά αδιέξοδα. Και σε δεύτερο επίπεδο η Γεωργία Τσαγκαράκη και ο Αλέξανδρος Μούκανος θα υποδυθούν τους γονείς της Τόνιας Μαράκη (της φίλης του Γιώργου Μπένου και γιου της Μαρίας Καβογιάννη).

Αυτό σημαίνει ότι Γιάννα και Σπύρος θα είναι ξανά ζευγάρι; Για λίγο, είναι η απάντηση.

Προς το παρόν, αναμένουμε την «ανατροπάρα» για την οποία είχε μιλήσει ο Φάνης Μουρατίδης. Μήπως ζει ο Χαράλαμπος; Δεν μπορούμε να σκεφτούμε προς το παρόν κάτι διαφορετικό.

Και αναμένουμε από την επόμενη εβδομάδα και το επίσημο τρέιλερ του Maestro το οποίο επίσης θα μας αποκαλύψει πολλά και πιο ειδικά.