Η Μαρία Καβογιάννη έδειξε ξανά πως είναι maestro στα απρόοπτα, στις διακοπές με τη Βίκυ Σταυροπούλου

Κατερίνα Μπούσιου
Η Μαρία Καβογιάννη έδειξε ξανά πως είναι maestro στα απρόοπτα, στις διακοπές με τη Βίκυ Σταυροπούλου

Πάσχα στο Πήλιο και συνάντηση με τη Δήμητρα Παπαδοπούλου για τη Μαρία Καβογιάννη και τη Βίκυ Σταυροπούλου. Οι θαλάσσιες διαδρομές του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη. 

Ξανά στο επίκεντρο αυτό το Πάσχα θα βρεθεί το εξοχικό της Μαρίας Καβογιάννη στο Πήλιο, αφού για μία ακόμη χρονιά θα τηρηθεί η παράδοση για να μαζευτούν οι εκλεκτοί της φίλοι και αγαπημένοι της showbiz, για να γιορτάσουν μαζί. Στην παρέα φέτος υπάρχει και η Δήμητρα Παπαδοπούλου με την οποία η Μαρία μοιράζεται πολλά το τελευταίο διάστημα. Οι κοινές διακοπές όμως της Μαρίας με τη Βίκυ Σταυροπούλου ξεκίνησαν με τι άλλο, με απρόοπτα, για μία ακόμη φορά.

stavropoulou.jpg

Για όλα φταίει το Bluetooth

Ελπίζουμε κάποιος τηλεοπτικός ή κάποιος θεατρικός παραγωγός να έχει σκεφτεί να κάνει πρόταση στη Μαρία Καβογιάννη και τη Βίκυ Σταυροπούλου να συνεργαστούν, για να μεταφέρουν και επαγγελματικά ως κωμωδία, τη χημεία που έχουν και το κοινό χιούμορ που της συνδέει. Οι δυό τους είναι κολλητές από μικρή ηλικία, από τότε που έκαναν το ξεκίνημά τους σε αυτή τη δουλειά. Μεγαλώνοντας και οι κόρες τους, η Αντέλα και η Δανάη, έγιναν φίλες αφού επίσης γνωρίζονται από τότε που γεννήθηκαν.

Άννα Βίσση & Μαρία Καβογιάννη «δίνουν πόνο» στο TikTok αλλά η απόλυτη πρωταγωνίστρια ήταν η Ασπασία

Για μία ακόμη χρονιά η Βίκυ Σταυροπούλου θα αφήσει για λίγο το κτήμα της στη Μεσσηνία και θα κάνει Πάσχα μαζί με την κολλητή της φίλη. Και ως γνωστόν στα δεκάδες ταξίδια που έχουν κάνει οι δυο τους ανά τον κόσμο αλλά και στην Ελλάδα, πάντα συμβαίνουν απρόοπτα. Και πάντα αυτά, καταγράφονται στην κάμερα. Αυτή τη φορά η Μαρία δυσανασχετούσε για το Bluetooth του κινητού και η Βίκυ Σταυροπούλου γελώντας, κατέγραψε τη σκηνή με το σχόλιο «Όλο προβλήματα».

Στην ευρύτερη παρέα του Πηλίου προστέθηκε και η Δήμητρα Παπαδοπούλου που επίσης κάνει τις πασχαλινές της διακοπές στο Πήλιο. Μαρία και Δήμητρα συναντήθηκαν και έκαναν κοινή μελωδική αφιέρωση με ανάρτηση στο Instagram με τον στίχο «Η αγάπη θέλει δύο για να ζεσταθεί». Το τελευταίο διάστημα κάνουν πολύ καλή παρέα και όπως όλοι θυμόμαστε είχαν περάσει ένα αξέχαστο βράδυ τον χειμώνα, στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδούσε ο Αντώνης Ρέμος και η Ελένη Φουρέιρα. Πάντως οι δυο φίλες ταιριάζουν και ζωδιακά όπως σχολίασε μία follower τους, αφού είναι Καρκίνος με Αιγόκερω.

https://www.instagram.com/p/C6eCWL-Ccgt/

Στην παρέα τους είναι και ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, ο οποίος το φετινό Πάσχα και λίγες μόνο εβδομάδες μετά την μικρή περιπέτεια που είχε με την καρδιά του, μας έδειξε πως έχει αλλάξει και τρόπο ζωής. Προσέχοντας όχι μόνο τη διατροφή του αλλά και την άσκησή του. Το Πήλιο είναι ιδανικό για μεγάλους περιπάτους και εκείνος το εκμεταλλεύτηκε. Με διαδρομές δίπλα στη θάλασσα. Και η Βίκυ Σταυροπούλου ήδη τον ονόμασε ως δρομέα θαλασσινών αποστάσεων.

xatzipanagiotis.jpg