Ευδοκία Ρουμελιώτη - Μαρία Καβογιάννη είναι κολλητές και η Σμαράγδα Καρύδη πρόσεξε άλλο ένα κοινό

Γεωργία Βλαχοπούλου
Ευδοκία Ρουμελιώτη - Μαρία Καβογιάννη είναι κολλητές και η Σμαράγδα Καρύδη πρόσεξε άλλο ένα κοινό

«Γιατί όταν είμαστε μαζί γελάμε δυνατά» έγραψε η Ευδοκία Ρουμελιώτη στη νέα της ανάρτηση με την Μαρία Καβογιάννη.

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη και η Μαρία Καβογιάννη είναι πολύ καλές φίλες κι αυτό φαίνεται αν ρίξεις και μια ματιά στα προφίλ τους στα social media. Πολύ συχνά θα βρεθούν η μία στο σπίτι της άλλης, σε γιορτές, ακόμα και στις καλοκαιρινές τους διακοπές, αφού η Μαρία Καβογιάννη έχει το εξοχικό της στο Πήλιο.

Maestro της φιλίας: Η Μαρία Καβογιάννη είναι οπωσδήποτε η φίλη που θα ήθελες να έχεις

Πρόσφατα βρέθηκαν ξανά μαζί σε ένα πάρτι γενεθλίων και δεν γινόταν να μην απαθανατίσουν τη στιγμή αυτή. Πόζαραν λοιπόν, στον φακό των φίλων τους, αγκαλιασμένες και φανερά χαρούμενες, ενώ η Ευδοκία Ρουμελιώτη δημοσίευσε τη φωτογραφία τους στο προφίλ της στο Instagram, γράφοντας στη λεζάντα της: «Γιατί όταν είμαστε μαζί γελάμε δυνατά».

https://www.instagram.com/p/C4G9QxIIlrf/

Οι followers τους, από τη μία, σχολίασαν πόσο σημαντικό είναι να έχεις καλούς φίλους στη ζωή σου και πόσο όμορφο το να μπορείς να τους δείχνεις την αγάπη σου κι από την άλλη η Σμαράγδα Καρύδη πρόσεξε πως και οι δύο ηθοποιοί φοράνε μαύρες μπλούζες από δαντέλα. Κάτι το οποίο συνηθίζεται πολλές φορές να κάνουν ασυναίσθητα οι κολλητές φίλες.

Ίδιο look είχαν οι δύο φίλες και σε άλλη δημοσίευση που είχε κάνει η Ευδοκία Ρουμελιώτη στο προφίλ της, όταν η Μαρία Καβογιάννη είχε τα γενέθλιά της, για να της ευχηθεί. Και πάλι, όπως θα δεις είχαν επιλέξει να φορέσουν μαύρο, ενώ η Ευδοκία Ρουμελιώτη είχε γράψει πόσο τυχερή είναι που έχει μια τέτοια φίλη σαν τη Μαρία Καβογιάννη.

To reunion των ηθοποιών του Maestro και η νέα ανακοίνωση για τον 2ο κύκλο

«Σήμερα η αγάπη μου έχει γενέθλια. Αυτό το σπάνιο φαινόμενο. Γιατί μιλάμε πραγματικά για φαινόμενο. Σ' αγαπάω μέχρι τον ουρανό!!! Να σε χαιρόμαστε και να έχεις πολλά πολλά και φωτεινά χρόνια!!!!».

kavogianni-(3).jpg

Η συνεργασία στη «Ζωή»

Οι δυο φίλες είχαν συνεργαστεί και στην κωμική σειρά «Ζωή» που προβλήθηκε από το ΑΝΤ1+.

Ευδοκία Ρουμελιώτη: Η νέα αλλαγή στα μαλλιά, τo προξενιό με τον άντρα της και το cozy σπίτι τους

«Με τη Μαρία είναι ευλογία κάθε άνθρωπος να δουλεύει. Η δοτικότητα και η γενναιοδωρία της με τους ανθρώπους που συνεργάζεται σε αφήνουν άναυδο. Δεν το συναντάς πολύ συχνά. Και όχι επειδή κάποιος είναι κακοπροαίρετος, αλλά μπορεί κάποιες φορές να είναι τόσο βυθισμένος στον εαυτό του, στο εγώ του και σε αυτό που πρέπει να βρει για να παρουσιάσει, ώστε να μην ακούει τον διπλανό του. Η Μαρία παίζει μπάλα, μπαίνει μέσα σε ένα γήπεδο και ξέρει ότι πρέπει να ρίξει την μπάλα. Γι' αυτόν τον λόγο είναι τόσο μαγική, κι ανθίζει κι αυτή μέσα σε αυτό και όλοι οι άλλοι γύρω της» είχε πει χαρακτηριστικά σε συνέντευξή της η Ευδοκία Ρουμελιώτη για τη συνεργασία τους δείχνοντας για ακόμα μια φορά πόσο εκτιμάει τη φίλη της.