Update: Ο Παπακαλιάτης επιστρέφει με τον Maestro 2 στις 16 Μαΐου με εκπλήξεις στο καστ

Κατερίνα Μπούσιου
Update: Ο Παπακαλιάτης επιστρέφει με τον Maestro 2 στις 16 Μαΐου με εκπλήξεις στο καστ

Τι θα περιλαμβάνει η πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου του Maestro στο Mega, ή Maestro in Blue όπως είναι η διεθνής ονομασία της σειράς στο Netflix. 

Ενώ αρχικά υπήρχαν κάποιες πληροφορίες ότι θα δούμε τον δεύτερο κύκλο του Maestro την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, τελικά θα τον παρακολουθήσουμε τον Μάιο και συγκεκριμένα από τις 16 Μαίου όπου κάνει πρεμιέρα. Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης επιστρέφει στο Mega, με το γνωστό και αγαπημένο team των ηθοποιών, αλλά και με προσθήκες - έκπληξη πολύ σημαντικών και επίσης αγαπημένων μας καλλιτεχνών, απαραίτητες για το σενάριο. Θα έχουμε και «άρωμα» Μάγισσας σε ένα επεισόδιο.

Τα στιγμιότυπα από τα γυρίσματα, είναι ενδεικτικά για όσα θα δούμε στα επόμενα 9 επεισόδια της σειράς που άφησε το στίγμα της την περσινή χρονιά και διεθνώς, μέσω του Netflix.

https://www.instagram.com/p/Cy09OYSi6FG/

Από τη Μάγισσα στο Maestro 2

Από τις εκπλήξεις στο καστ του Maestro, είναι σίγουρα η προσθήκη του Νίκου Ψαρρά, του αγαπημένου μας Κανέλλου, του εθνικού θείου της Μάγισσας. Στο Maestro 2 θα υποδυθεί για ένα επεισόδιο, τον δικηγόρο της Στεφανίας Γουλιώτη, της τηλεοπτικής συζύγου του Χριστόφορου Παπακαλιάτη. Θα ρωτήσετε τώρα για ποιο λόγο θα χρειαστεί νομική εκπροσώπηση. Πρώτον για την εταιρεία της και δεύτερον γιατί θα τον χρειαστεί όταν ξεκινήσουν οι αστυνομικές έρευνες για τον θάνατο του Χαράλαμπου.

Ο Παπακαλιάτης σε couple therapy με την Γουλιώτη και αυτό είναι το πρώτο spoiler του Maestro

Στον θάνατο του Χαράλαμπου θα έχει άμεση συμμετοχή και ο ηθοποιός Κώστας Μπερικόπουλος (τον είχαμε αγαπήσει στο «Αυτή η νύχτα μένει» στο πλευρό της Άννας Μάσχα) ως ο αστυνομικός διευθυντής των Παξών, ο οποίος και θα εξιχνιάσει στο τέλος το έγκλημα. Δες και φωτογραφία του από τα γυρίσματα.

maestro2backstage.jpg

Μία ακόμη ωραία προσθήκη θα έχουμε με την Λένα Παπαληγούρα, στον ρόλο της αδελφής του Αντίνοου Αλμπάνη, του γιατρού Μιχάλη της σειράς. Θα χρειαστεί τη βοήθειά της όταν βρεθεί σε συναισθηματικό αδιέξοδο. Όλοι οι υπόλοιποι ηθοποιοί που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε στον πρώτο κύκλο,

Τα γυρίσματα τα οποία ξεκίνησαν αρχές του φθινοπώρου, σε Παξούς, Αντίπαξους, Κέρκυρα και Αθήνα έχουν ολοκληρωθεί και ο ίδιος ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μας έχει δείξει αρκετά - και διαφωτιστικά - στιγμιότυπα από τα επεισόδια. Check και στη photo gallery που ακολουθεί.

Όπως είχε αποκαλύψει και ο ίδιος ο δημιουργός της κορυφαίας σειράς, είχε καλέσει τους ηθοποιούς και τους τεχνικούς του για μία prive προβολή των δύο πρώτων επεισοδίων στο σπίτι του. Για να πάρουν μία γεύση όλοι για το πώς θα εξελιχθεί η ιστορία μας.

Έχουμε μείνει (αν δεν το θυμάσαι) στη δολοφονία του Γιάννη Τσορτέκη από τον Ορέστη Χαλκιά.

«Αριστούργημα»! Ο Αντώνης τελικά ήταν ο δολοφόνος και το φινάλε του Maestro μας αφήνει με απορίες

Και ο δεύτερος κύκλος θα ξεκινήσει με τον δάσκαλο Παπακαλιάτη να γίνεται πατέρας από την Αλεξάνδρα. Σε έναν μία σχέση που είναι συμβιβασμός και δεν έχει έρωτα και αγάπη. Την ίδια στιγμή που εκείνος έχει πια μετακομίσει στην Αθήνα, έχει μετακομίσει και η Κλέλια μαζί με τον αδελφό της, για να μη βρεθούν στο νησί, όταν θα έχει ανακαλυφθεί το πτώμα του Χαράλαμπου, ο οποίος αρχικά θεωρείται εξαφανισμένος.

https://www.instagram.com/p/Ctwi9tItc_L/

Όλοι προσπαθούν να αλλάξουν τη ζωή τους για να καλύψουν το φόνο, αφού άλλωστε ξέρουμε ότι όλοι είναι συνένοχοι σε αυτό. Καβογιάννη και Αλεξίου θα συνασπιστούν για να βοηθήσουν η μία τον γιο της, η άλλη τον εγγονό της. Θα έχουμε όμως και μία «ανατροπάρα» όπως δήλωσε ο Φάνης Μουρατίδης σε συνέντευξή του: «Δεν θα πω τίποτε ούτε για τον Γιάννη Τσορτέκη, που δολοφονείται στον πρώτο κύκλο. Θα μείνω εχέμυθος. Το μόνο που μπορώ να αποκαλύψω για τον ήρωα που υποδύομαι, τον Δήμαρχο, είναι ότι η προσωπική του ζωή αλλάζει. Είναι πολύ πιθανό ο δεύτερος κύκλος του Maestro να αποτελείται από δύο μέρη».