Ο Πετρούνιας δεν είναι πρωταθλητής μόνο στους κρίκους αλλά και στον τρόπο που ευχήθηκε στη Μιλλούση

Γεωργία Βλαχοπούλου
Ο Πετρούνιας δεν είναι πρωταθλητής μόνο στους κρίκους αλλά και στον τρόπο που ευχήθηκε στη Μιλλούση

Η Βασιλική Μιλλούση έκλεισε τα 40 και ο Λευτέρης Πετρούνιας έγραψε στην ανάρτησή του όλα όσα σημαίνει η αθλήτρια για εκείνον.

Το φετινό Πάσχα - και πιο συγκεκριμένα το Μεγάλο Σάββατο - συνέπεσε με τα γενέθλια της Βασιλικής Μιλλούση. Η αθλήτρια της ενόργανης έκλεισε σήμερα τα 40 και όπως έγραψε στην ανάρτησή της, μεγαλώνοντας κατάλαβε πως τα απλά πράγματα στη ζωή έχουν τη μεγαλύτερη αξία.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας πόζαρε με το χρυσό και τις γυναίκες της ζωής του- Η αποθέωση στο Twitter/X

«Κάποτε τα γενέθλια μου ήθελα να είναι λαμπερά, μέχρι που κατάλαβα (μάλλον τα χρόνια φταίνε) ότι όσο πιο απλά τόσο πιο καλά! Ένα ποτήρι καλό κρασί, με λίγους και καλούς, υπέροχες αληθινές ευχές και την πιο όμορφη αγκαλιά, αυτή από τα μικρά χεράκια που για αυτά είσαι όλος τους ο κόσμος...αλλά και για σένα αντίστοιχα.
Σας ευχαριστώ που με σκεφτήκατε, εύχομαι καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα σε όλους» έγραψε η ίδια από την Ιταλία που βρίσκεται με τον Λευτέρη Πετρούνια και τις κόρες τους, την Σοφία και την Λένια.

https://www.instagram.com/p/C6jFRGktTl3/

Η ανάρτηση του Λευτέρη Πετρούνια για τα γενέθλια της Μιλλούση που μας έκανε να «λιώσουμε»

Πολλοί ήταν αυτοί που ευχήθηκαν στην Βασιλική Μιλλούση, ωστόσο οι πιο ωραίες ευχές ήρθαν από τον σύζυγό της, Λευτέρη Πετρούνια, ο οποίος δημοσίευσε στο προφίλ του στο Instagram ένα βίντεο με οικογενειακές τους στιγμές.

«Χρόνια πολλά στην γυναίκα της ζωής μου, γλυκιά μανούλα, καλύτερη φίλη, συνεργάτιδα, συναθλήτρια, συνοδοιπόρο, στη μεγαλύτερη μου fan» έγραψε ο Ολυμπιονίκης αποδεικνύοντας πόσο πολύ αγαπάει την Βασιλική Μιλλούση και πόσο πολύ τη θαυμάζει, αναγνωρίζοντας όλα όσα σημαίνει για εκείνον.

https://www.instagram.com/reel/C6iqHb-Ah7E/

Η ανάρτησή του φυσικά, γέμισε με ευχές για την Βασιλική Μιλλούση από τους followers του, ενώ δεν έλειψαν και σχόλια του τύπου «Λίγα έγραψες» στον Λευτέρη Πετρούνια.

Το 7ο χρυσό Ευρωπαϊκό μετάλλιο

O Λευτέρης Πετρούνιας στα τέλη Απριλίου κέρδισε το 7ο χρυσό μετάλλιο στους κρίκους στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής που έγινε στο Ρίμινι της Ιταλίας.

Εκεί για να τον καμαρώσουν βρέθηκαν οι τρεις γυναίκες της ζωής του, η Βασιλική Μιλλούση και οι κόρες τους, γι' αυτό και ο σπουδαίος αθλητής βλέποντάς τες να του δίνουν τη θετική τους ενέργεια από την κερκίδα τους έστειλε ένα μεγάλο φιλί και μια καρδιά.

petrounias5.jpeg

Όσο για την Βασιλική Μιλλούση, η ίδια έγραψε πόσο πολύ περήφανη νιώθει για τον σύζυγό της δημοσιεύοντας μια οικογενειακή τους φωτογραφία με το μετάλλιο.

«Δεν περιγράφω άλλο...
Και ναι, είσαι @eleftherios_petrounias ο καλύτερος αθλητής όλων των εποχών στην Ευρώπη! Ευλογημένος, άξιος και εμείς υπερήφανες δίπλα σου πάντα».

https://www.instagram.com/p/C6PLAdrLscc/