Καβογιάννη και Σταυροπούλου ευχήθηκαν «Χριστός Ανέστη» κι ήταν σαν να μην πέρασε μέρα από πέρσι

Γεωργία Βλαχοπούλου
Καβογιάννη και Σταυροπούλου ευχήθηκαν «Χριστός Ανέστη» κι ήταν σαν να μην πέρασε μέρα από πέρσι

Οι κολλητές φίλες Μαρία Καβογιάννη και Βίκυ Σταυροπούλου για ακόμα μια χρονιά έκαναν Πάσχα στο Πήλιο βγάζοντας τις καθιερωμένες φωτογραφίες.

Η Μαρία Καβογιάννη και η Βίκυ Σταυροπούλου είναι κολλητές φίλες εδώ και πολλά χρόνια. Οι δυο τους πολύ συχνά, όπως έχουμε δει μέσα από τα social media τους θα περάσουν χρόνο μαζί είτε κάνοντας βόλτες στην Αθήνα είτε κάνοντας κάποιο ταξίδι.

Update: Ο Παπακαλιάτης επιστρέφει με τον Maestro 2 στις 16 Μαΐου με εκπλήξεις στο καστ

Τα τελευταία χρόνια, τις ημέρες του Πάσχα, όπως και κάποια καλοκαίρια οι δυο ηθοποιοί μαζί με άλλους συναδέλφους - φίλους τους και τις οικογένειές τους τις περνάνε στο Πήλιο, όπου η Μαρία Καβογιάννη έχει εκεί το όμορφο εξοχικό της. Το ίδιο έγινε και φέτος.

Η καθιερωμένη πασχαλινή φωτογραφία των Καβογιάννη - Σταυροπούλου

Στο Πήλιο λοιπόν και φέτος βρέθηκαν πέρα από την Μαρία Καβογιάννη και την Βίκυ Σταυροπούλου με την κόρη της Δανάη Μπάρκα και ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης αλλά και η Ευδοκία Ρουμελιώτη (επίσης πολύ καλή φίλη της Μαρίας Καβογιάννη) και η Δήμητρα Παπαδοπούλου.

Όλοι μαζί έβγαλαν φωτογραφία μετά την Ανάσταση, ενώ η Μαρία Καβογιάννη και η Βίκυ Σταυροπούλου αναβίωσαν την περσινή πασχαλινή τους φωτογραφία λέγοντας το «Χριστός Ανέστη» στους followers τους.

https://www.instagram.com/p/C6j_wt_ize3/

Όπως θα δεις και από την περσινή τους ανάρτηση είναι σα να μην πέρασε μια μέρα, ενώ είναι φανερή και η αγάπη της Μαρίας Καβογιάννη για τις ρίγες, αφού στην περσινή φωτογραφία φορούσε ένα ροζ πουκάμισο με λευκές ρίγες ενώ στη φετινή μια πορτοκαλί ριγέ μπλούζα.

https://www.instagram.com/p/CrEmP8VIF3c/

Τα απρόοπτα στα ταξίδια των δύο ηθοποιών

Αυτό πάντως που χαίρονται οι followers των δύο φιλενάδων, της Μαρίας Καβογιάννη και της Βίκυς Σταυροπούλου είναι ο αυθορμητισμός τους και η χαρούμενη διάθεση που έχουν, ακόμα κι όταν τους συμβαίνουν διάφορα απρόοπτα στα ταξίδια τους, όπως έγινε για παράδειγμα όταν η Μαρία Καβογιάννη δυσανασχετούσε κατά τη διάρκεια της βόλτας τους με το Bluetooth του κινητού της και η Βίκυ Σταυροπούλου κατέγραψε τη στιγμή γράφοντας με χιουμοριστική διάθεση «Όλο προβλήματα».

Kαι τον Ιανουάριο όμως, στο ταξίδι τους στην Κωνσταντινούπολη μπορεί να έχασαν τον δρόμο, το ραντεβού τους στα λουτρά και για λίγο η μία την άλλη, όπως έγραψε η Βίκυ Σταυροπούλου στην ανάρτησή της, δεν έχασαν ωστόσο το κέφι τους για να περνούν ωραίες στιγμές παρέα.

«Üsküdar Κωσταντινούπολη
Πριν ήταν το Ελληνικό Σκούταρι.
Εμείς σε μια τετραήμερη απόδραση οι δυό μας. Πριν από αυτήν την φώτο είχαμε χαθεί, κατεβαίνοντας σε λάθος στάση, λίγο μετά χάσαμε το ραντεβού μας στα λουτρά, μετά χάσαμε για λίγο η μία την άλλη , και γενικά χάσαμε τα αυγά και τα πασχάλια!!!
Αυτό που ελπίζω ότι δε θα χάσουμε ποτέ όμως είναι την επιθυμία μας για περιπλάνηση και την ανάγκη να βρισκόμαστε με φίλους και να μοιραζόμαστε όμορφες χαρούμενες στιγμές!!!» έγραφε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η Βίκυ Σταυροπούλου.

https://www.instagram.com/p/C2nSxkdozR4/