Η Δανάη Μπάρκα βρίσκει τη χαρά και την αγάπη στα πιο απλά πράγματα-Η απόδραση στο Πήλιο για το Πάσχα

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Δανάη Μπάρκα βρίσκει τη χαρά και την αγάπη στα πιο απλά πράγματα-Η απόδραση στο Πήλιο για το Πάσχα

Η Δανάη Μπάρκα απολαμβάνει τις πασχαλινές της διακοπές με αγαπημένα πρόσωπα. Το φωτογραφικό άλμπουμ από το ταξίδι της και το athleisure look.

Μια ολιγοήμερη απόδραση πραγματοποίησε πριν από λίγες ώρες η Δανάη Μπάρκα, θέλοντας να αποφορτιστεί και να περάσει τις ημέρες του Πάσχα με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Η παρουσιάστρια του ΜΕGA λατρεύει τα ταξίδια και τη φύση γι' αυτό επέλεξε έναν από τους ωραιότερους προορισμούς για τις πασχαλινές της διακοπές.

Η Μαρία Καβογιάννη έδειξε ξανά πως είναι maestro στα απρόοπτα, στις διακοπές με τη Βίκυ Σταυροπούλου

Η πασχαλινή απόδραση της Δανάης Μπάρκα

Πριν από μερικές ώρες η 31χρονη αναχώρησε για το Πήλιο, όπου βρίσκεται ήδη η μητέρα της, Βίκυ Σταυροπούλου μαζί με την παρέα της. Η οικοδέσποινα του «Πάμε Δανάη» και η κολλητή της φίλη και fashion stylist, Τζέλα Μαρτσέκη, έκαναν βαλίτσες και βρίσκονται ήδη στο χωριό, όπως ανέφερε χιουμοριστικά η παορυσιάστρια σε Instagram-story.

Σαφώς και κοιμάται ήσυχη η Δανάη Μπάρκα και στην πρώτη συνέντευξη μετά από καιρό είπε μόνο αλήθειες

https://www.instagram.com/p/C6f9wUosMB8/

«Ξύπνημα με αγάπη 🤍 Ξύπνημα στο χωριό😇
——————————-@tzela
#morning #village #greece #travel #love #easter #friends», έγραψε χαρακτηριστικά η Δανάη Μπάρκα στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Φορώντας γκρι μπλούζα, σκουρόχρωμη αθλητική ζακέτα και jockey καπέλο, η παρουσιάστρια πόζαρε στον φακό με την κολλητή της και μας χάρισε μια πολύ όμορφη εικόνα από τις διακοπές της. Όπως θα διέκρινες, οι δύο γυναίκες φορούν απειροελάχιστο μακιγιάζ, δείχνοντάς μας την πιο αυθόρμητη και φυσικά όμορφη πλευρά τους.

Τζέλα και Δανάη συνδέονται με φιλία ετών και η στυλίστρια επιμελείται συχνά τις εμφανίσεις της κολλητής της. Δεν είναι λίγες οι φορές που τις έχουμε δει να διασκεδάζουν μαζί σε κάποιο εστιατόριο ή νυχτερινό κέντρο αλλά και σε σπίτια κοινών τους φίλων.

Οι followers της Μπάρκα της έστειλαν όμορφες ευχές κάτω από το post γράφοντας: «Να περάσεις τέλεια», «Καλή Ανάσταση γλυκιά μας Δανάη», «Καλή Ανάσταση Δανάη μας με υγεία και χαμόγελα».

Μέσα από τα Instagram-stories της η Δανάη Μπάρκα μοιράστηκε αγαπημένες της λήψεις από το Πήλιο τις οποίες απαθανάτισε η ίδια με την κάμερα του κινητού της.

Περίπατος στη φύση, στάση για ελληνικό καφέ και ηλιοθεραπεία είναι μόνο μερικές από τις δραστηριότητες που απολαμβάνει η 31χρονη, η οποία μέσα από τις αναρτήσεις τις στα social media έχει αποδείξει πως θέλει να είναι πομπός θετικότητας.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα γι' αυτό αποτελεί η πρόσφατη φωτογραφία της παρουσιάστριας, η οποία εντόπισε μια καρδιά μέσα στο φλιτζάνι του καφέ της και θέλησε να το μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες.

4 χρόνια χωρίς την Κική Δημουλά & η Δανάη Μπάρκα δεν ξεχνάει την ποιήτρια που λάτρεψε σαν γιαγιά της

Πριν από λίγα 24ωρα η Δανάη Μπάρκα πήρε το λόγο on air με αφορμή ένα θέμα της εκπομπής για το bullying στα παιδιά των celebrities (και συγκεκριμένα στη Μαρίνα Σπανού) και μοιράστηκε τη δική της εμπειρία ως κόρη μιας πολύ δημοφιλούς ηθοποιού, της Βίκυς Σταυροπούλου.

«Αυτό δεν συμβαίνει μόνο στα τρυφερά χρόνια της παιδικής ηλικίας. Μπορεί να συμβεί και από μεγαλύτερους ανθρώπους που δεν το περιμένεις. Γιατί ένα παιδί 10 χρονών λες ότι μπορεί να μη ξέρει να σκεφτεί σφαιρικά και αντικειμενικά. Δυστυχώς βλέπουμε ότι συμβαίνει και σε ενήλικους ανθρώπους, στα social media, παντού. Εμένα ακόμη και τώρα που κλείνω 32 ετών και είμαι ηθοποιός από τα 25 μου, κάνω αυτή τη δουλειά στην τηλεόραση 4 χρόνια και θα βρεθεί κάποιος που θα σχολιάσει επειδή η μαμά σου είναι ηθοποιός. Τόσα έχεις να πεις, εκεί πρέπει να μείνεις; Ποτέ δεν με επηρέασε το η μαμά μου είναι ηθοποιός. Άλλα πράγματα μπορεί να με επηρέαζαν πολύ περισσότερο», δήλωσε η Δανάη Μπάρκα.

Πηγή κεντρικής: danai_barka