Μάστορας - Καληφώνη: Μετά την παρεξήγηση και τα unfollow, η πασχαλινή τους selfie τα «είπε» όλα

Γεωργία Βλαχοπούλου
Μάστορας - Καληφώνη: Μετά την παρεξήγηση και τα unfollow, η πασχαλινή τους selfie τα «είπε» όλα

Η Γαρυφαλιά Καληφώνη και ο Χρήστος Μάστορας ζουν τον έρωτα με τα «όλα» του και πρόσθεσαν ακόμα μια φωτογραφία στο άλμπουμ τους.

Ο Χρήστος Μάστορας και η Γαρυφαλλιά Καληφώνη ζουν έναν πολύ δυνατό έρωτα τα τελευταία σχεδόν 2 χρόνια. Και οι δυνατοί έρωτες πολλές φορές δεν είναι flat, αφού όσο πιο ερωτευμένος είσαι με τον άλλο τόσο περισσότερο αγχώνεσαι μην τον «χάσεις» και κάπου εκεί δημιουργούνται και οι παρεξηγήσεις.

Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Η σπάνια φωτογραφία με τον μπαμπά της & το μυστικό στη σχέση της με τον Μάστορα

Όπως έγινε με το ζευγάρι στα μέσα περίπου του Μαρτίου, όταν οι followers τους στο Instagram κατάλαβαν πως πλέον δεν «ακολουθούν» ο ένας τον άλλο - κοινώς «έπαιξε» unfollow. Το οποίο ωστόσο, δεν κράτησε παραπάνω από 24 ώρες, αφού οι 2 τους έγιναν ξανά «φίλοι» στα social media, με την Γαρυφαλλιά Καληφώνη να λέει σε συνεντεύξεις της αλλά και στα βίντεο που κάνει στο YouTube πως όλα ήταν μια παρεξήγηση.

H πασχαλινή selfie Μάστορα - Γαρυφαλλιάς απέδειξε πως ο έρωτας καλά κρατεί

Το ζευγάρι λοιπόν, έκανε μαζί Ανάσταση και για όσους από τους fans τους είχαν ακόμα αγωνία για το αν τα πράγματα πηγαίνουν καλά στη σχέση τους μετά την παρεξήγηση, η selfie που δημοσίευσε στο προφίλ του στο Instagram ο frontman του συγκροτήματος ΜΕΛΙSSES ήταν η απάντηση που έψαχναν.

Εμφανώς χαρούμενοι ο Χρήστος Μάστορας και η Γαρυφαλλιά Καληφώνη πόζαραν χαμογελαστοί με τις λαμπάδες τους, όπως έκαναν και πολλοί άλλοι εγχώριοι celebrities το βράδυ της Ανάστασης.

mastoras.jpg

Ο Χρήστος Μάστορας είπε «ευχαριστώ» στη Μαρινέλλα και το κοινό στηρίζει το μεγάλο του όνειρο

Το χρονικό των unfollow - follow στη σχέση Μάστορα - Καληφώνη

Όπως σου είπα και πιο πάνω η Γαρυφαλλιά Καληφώνη και ο Χρήστος Μάστορας προς έκπληξη των διαδικτυακών τους φίλων, στα μέσα Μαρτίου έκαναν unfollow ο ένας τον άλλο για ένα 24ωρο.

Το γεγονός, βέβαια πως η Γαρυφαλλιά είχε δημοσιεύσει - ταυτόχρονα με το unfollow στον Μάστορα - στον λογαριασμό της στο TikTok ένα βίντεο που τραγουδάει το κομμάτι της Άννας Βίσση «Από μακριά κι αγαπημένοι» γράφοντας «Από μακριά ναι! Αγαπημένοι όχι!» έκανε πολλούς να σκεφτούν πως σίγουρα υπήρξε μεγάλη ένταση στη σχέση τους.

Όλα αυτά βέβαια, ξεκαθάρισαν πολύ γρήγορα απ' ότι φάνηκε κι έτσι ο έρωτάς τους «κέρδισε» για ακόμα μια φορά.

Στην εκπομπή Super Κατερίνα πάντως, η Γαρυφαλλιά Καληφώνη είχε πει σχετικά με τα unfollow:

«Είμαστε τέλεια παιδιά, δεν συνέβη τίποτα. Έγινε παρεξήγηση πραγματικά. Και εμείς το πρωί το μάθαμε. Παρεξήγηση με τα social εννοώ. Δεν έγινε κάτι. Παιδιά δεν θα μπω σε λεπτομέρειες. Αλήθεια είμαστε πάρα πολύ καλά, αλλιώς θα σας το έλεγα. Δεν είμαι τρελή να πω ότι τον μπλόκαρα, γεια σας».