Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Η σπάνια φωτογραφία με τον μπαμπά της & το μυστικό στη σχέση της με τον Μάστορα

Γεωργία Βλαχοπούλου
Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Η σπάνια φωτογραφία με τον μπαμπά της & το μυστικό στη σχέση της με τον Μάστορα

«Που όσα με νοιάζουν σε εσένα όλα μοιάζουν» έγραψε η Γαρυφαλλιά Καληφώνη στο post με τον μπαμπά και τις αδερφές της, ενώ στο podcast της έκανε μια αποκάλυψη.

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη μπορεί να μην μιλάει συχνά για την οικογένειά της, όμως στα social media της δεν είναι λίγες οι φορές που έχει δημοσιεύσει κάποιο βίντεο με τις αδερφές της. To μοντέλο που γνωρίσαμε μέσα από τον 1ο κύκλο του GNTM - που πλέον είναι και επιχειρηματίας - έχει άλλα 9 αδέρφια, όπως έχει πει σε συνέντευξή της αλλά και σε podcast της.

Η αφιέρωση στον μπαμπά και τις αδερφές της

Αυτή τη φορά η Γαρυφαλλιά ήθελε να δείξει την αγάπη της τόσο στις αδερφές της, όσο και στον μπαμπά της τον οποίο είδαμε για πρώτη φορά. Έτσι, με μια ανάρτηση στο Instagram της με φωτογραφίες από τις εξόδους με τις αδερφές της, την Ναταλία και την Άννα αλλά και με τον μπαμπά της, η Γαρυφαλλιά Καληφώνη τους αφιέρωσε έναν πολύ τρυφερό στίχο από το τραγούδι της Μαρίνας Σπανού, το Λουλούδι του Δρόμου, που έχει γίνει viral.

«Που όσα με νοιάζουν σε εσένα όλα μοιάζουν».

Η ζωή με άλλα 9 αδέρφια δεν είναι πάντα εύκολη, καθώς τόσοι διαφορετικοί χαρακτήρες μαζί πρέπει να καταφέρουν να επικοινωνούν καθημερινά. Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη ωστόσο, έχει μιλήσει με ειλικρίνεια σε βίντεο στο κανάλι της στο ΥouTube για τη σχέση της με τα αδέρφια της λέγοντας: «Μιλάω με όλα μου τα αδέρφια απλά. Μόνο με μία μου αδερφή βασικά δεν έχω τόσο την ίδια σχέση που έχω με όλες τις άλλες μου αδερφές. Δεν σημαίνει ότι δεν μιλάω, δεν νοιάζομαι και δεν την αγαπάω. Την οικογένεια δεν την επιλέγεις, σου έρχεται μια μέρα παπ και σου λέει αυτή θα είναι η αδερφή σου, τέλος. Αν δεν ταιριάζω εγώ με την αδερφή μου, δεν θα αναγκαστώ να είμαι όλη τη μέρα μαζί της, να κάνουμε παρέα, να μιλάμε όλη τη μέρα στο τηλέφωνο επειδή "πρέπει". Εγώ σαν Γαρυφαλλιά νιώθω ότι έχω την επιλογή, ακόμα και στην οικογένειά μου, αν δεν μου "ταιριάζεις", να μην κάνω παρέα. Νοιάζομαι, σ' αγαπάω επειδή είσαι αίμα μου αλλά μπορώ να μην κάνω παρέα. Έχω άλλα εννιά αδέρφια, εννιά διαφορετικές προσωπικότητες και βάλε και τους γονείς μου...Αν και είμαστε μια πάρα πολύ δεμένη κι αγαπημένη οικογένεια - ακραία - εγώ είμαι η μόνη που έχω καταφέρει να λέω ότι "ξέρεις δεν μου ταιριάζεις, θα κρατήσω την απόστασή μου ακόμα κι αν είσαι αδερφή μου"».

Το μυστικό που η σχέση της με τον Χρήστο Μάστορα είναι δυνατή

Στο πιο πρόσφατο podcast της πάντως, η Γαρυφαλλιά Καληφώνη που εδώ και σχεδόν 2 χρόνια είναι σε σχέση με τον Χρήστο Μάστορα, τον frontman τoυ συγκροτήματος MΕΛΙSSES, μίλησε για το πώς καταφέρνουν είναι ευτυχισμένοι και να διατηρούν αναλλοίωτο τον έρωτά τους, παρότι τα ωράριά τους είναι τελείως διαφορετικά - εκείνη δουλεύει το πρωί, ενώ εκείνος το βράδυ.

Όπως είπε πρέπει να γίνεται προσπάθεια και από τους δύο και να προσπαθούν να κρατούν την επικοινωνία τους συχνή ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι κάποιες φορές λόγω των επαγγελματικών τους υποχρεώσεων θα γίνεται μέσω τηλεφώνου ή μηνύματος.

«Είμαι σε μια σχέση που ο σύντροφός μου δουλεύει στα μπουζούκια - βράδυ - ενώ, εγώ είμαι άνθρωπος που δεν δουλεύει βράδυ, άρα προσπαθώ και μέσα στη μέρα αν έχω κάποια μικρά κενάκια να βρίσκομαι μαζί του. Προσπαθώ έστω σε αυτά τα κενά να τον βλέπω. Μπορεί για παράδειγμα, να θέλω να πάω να κάνω spa μασάζ (μετά τη δουλειά μου), θα το "στερηθώ", για να πάω να τον δω στο ενδιάμεσο» είπε χαρακτηριστικά η Γαρυφαλλιά Καληφώνη.