Ο Χρήστος Μάστορας είπε «ευχαριστώ» στη Μαρινέλλα και το κοινό στηρίζει το μεγάλο του όνειρο

Τζένη Ντεμιράι
Ο Χρήστος Μάστορας είπε «ευχαριστώ» στη Μαρινέλλα και το κοινό στηρίζει το μεγάλο του όνειρο

Η φωτογραφία του Χρήστου Μάστορα με την Μαρινέλλα έλαβε πολλά σχόλια από θαυμαστές και φίλους.

Την Πέμπτη 19 Απριλίου ο Χρήστος Μάστορας επισκέφτηκε το νυχτερινό κέντρο στο οποίο εμφανίζεται η Μαρινέλλα και φυσικά δεν θα μπορούσε να μη συναντήσει μετά το τέλος του προγράμματος την ερμηνεύτρια.

Χρήστος Μάστορας: Το πρόβλημα υγείας, το παράπονο και τα μηνύματα στήριξης από συναδέλφους και fans

«Κυρία Μαρινέλλα, σας ευχαριστώ για τη ζεστασιά με την οποία με αγκαλιάσατε»

Ο frontman των Μελισσών βρέθηκε εκεί για να διασκεδάσει με αγαπημένα του πρόσωπα και με μία ανάρτησή του στο Instagram μοιράστηκε τις σκέψεις του για όσα αισθάνεται ότι του έχει προσφέρει η Μαρινέλλα, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο την ευγνωμοσύνη του και ότι δεν θεωρεί τίποτα δεδομένο.

Συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής ανέβασε στο Instagram μία φωτογραφία στην οποία στέκεται χαμογελαστός δίπλα στην Μαρινέλλα.

«Είπαμε πολλά που δεν λέγονται.. Ειπαμε όμως και πολλά που τραγουδιούνται!! Κυρία Μαρινέλλα , σας ευχαριστώ για τη ζεστασιά με την οποία με αγκαλιάσατε. Σας δίνω υπόσχεση ότι θα βάλω τα δυνατά μου να είμαι αντάξιος της εμπιστοσύνης του μεγαλείου σας και ονειρεύομαι να βρεθώ δίπλα σας on stage», έγραψε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Μάστορας κάτω από την φωτογραφία.

https://www.instagram.com/p/C58QBELNaxt/

«Εύχομαι να είστε το επόμενο σχήμα του χειμώνα»

Η φωτογραφία του Χρήστου Μάστορα με την Μαρινέλλα έλαβε πολλά σχόλια από θαυμαστές και φίλους. Κάποιος από αυτούς έγραψε «Θα ήθελα να σας δω ON STAGE SIDE BY SIDE. Μεγαλεία», ενώ ένας ακόμα σχολίασε «Δεν είναι τυχαία κάποια πράγματα! Είσαι πολύ ταλαντούχος καλλιτέχνης! Συνδυάζεις έναν τραγουδιστή παλιάς κοπής κ πολλών άλλων ταυτόχρονα! Εύχομαι να είστε το επόμενο σχήμα του χειμώνα».

Σε γενικές γραμμές, αρκετοί ήταν οι fans που υποστήριξαν με θέρμη το «όνειρο» το Μάστορα να βρεθεί on stage με την μεγάλη ερμηνεύτρια.

Το ενδεχόμενο συνάντησης για τον Καζαντζίδη

Πάντως, σε αυτή την περίπτωση το ενδεχόμενο η συνάντησή τους να σχετίζεται με την ταινία για τη ζωή του Στέλιου Καζαντζίδη, που όπως έχει γίνει γνωστό ο Μάστορας θα υποδυθεί τον τραγουδιστή, είναι ανοιχτό.

Η Μαρινέλλα ήταν ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής του Στέλιου Καζαντζίδη, τόσο στη μουσική, όσο και στη ζωή, αφού παντρεύτηκαν τον Μάιο του 1964. Δεδομένου αυτού, αποτελεί ένα από τα άτομα που θα μπορούσαν να βοηθήσουν σημαντικά τον ερμηνευτή να προσεγγίσει τον ρόλο του.

https://www.instagram.com/p/CafoqxNgFZj/

Όπως έγινε γνωστό τον περασμένο Φεβρουάριο, η τελευταία σύζυγος και ο αδερφός του Στέλιου Καζαντζίδη παραχώρησαν τα δικαιώματα 23 χρόνια μετά τον θάνατό του και η ζωή του τραγουδιστή πρόκειται να βρεθεί στη μεγάλη οθόνη.

Πληροφορίες της εκπομπής «Το Πρωινο» είχαν αναφέρει ότι ο Χρήστος Μάστορας θα είναι εκείνος που θα υποδυθεί τον σπουδαίο ερμηνευτή, όταν εκείνος βρισκόταν σε νεαρή ηλικία. Δεδομένου αυτού, αντιλαμβανόμαστε ότι η ταινία θα ακολουθήσει την μακρά πορεία του τραγουδιστή και όχι μόνο ένα μέρος της ζωής του.

https://www.instagram.com/p/CWwB6cag-1Q/

Οι ίδιες πληροφορίες επισημαίνουν ότι η ταινία θα έχει δύο μέρη. Το πρώτο εξ αυτών θα ολοκληρώνεται με την αναχώρηση του Καζαντζίδη για την Αμερική το 1976 και το δεύτερο θα φτάνει ως τον θάνατό του. Δεν έχει γίνει γνωστό ποιος θα είναι ο ηθοποιός που θα τον υποδυθεί σε μεγαλύτερη ηλικία.

Η τελευταία σύζυγος του τραγουδιστή, Βάσω Καζαντζίδη έχει επιβεβαιώσει τις πληροφορίες που αφορούν την παραγωγή της ταινίας, αλλά δεν έχει δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Πηγή κεντρικής εικόνας: @xmastoras