Το πιο γλυκό - στην κυριολεξία - δώρο η Σία Κοσιώνη το πήρε από τον 6χρονο γιο της, Δήμο

Γεωργία Βλαχοπούλου
Το πιο γλυκό - στην κυριολεξία - δώρο η Σία Κοσιώνη το πήρε από τον 6χρονο γιο της, Δήμο

Η Σία Κοσιώνη έχει την ονομαστική της γιορτή, αλλά ξέρει πως στα απλά πράγματα κρύβεται η ευτυχία κι όχι στα φανταχτερά δώρα.

Η Σία Κοσιώνη μπορεί να είναι η αυστηρή anchorwoman του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ, όμως στην προσωπική της ζωή δεν παύει να είναι μια τρυφερή σύζυγος και η πιο γλυκιά μαμά. Η δημοσιογράφος και ο πρώην δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης παντρεύτηκαν στις 22 Ιουλίου το 2017 στο Καρπενήσι και στις 9 Οκτωβρίου του ίδιου έτους ήρθε στον κόσμο ο γιος τους, ο Δήμος.

Το Καρπενήσι λοιπόν, επέλεξε το ζευγάρι για την φετινή του πασχαλινή περίοδο όπως είδαμε και από την ανάρτηση της Σίας Κοσιώνη μετά το έθιμο του βαψίματος των αυγών.

https://www.instagram.com/p/C6dz8tdIozC/

Το ξεχωριστό δώρο για την γιορτή της Σίας Κοσιώνη από τον Δήμο

Ως γνωστόν την Κυριακή του Πάσχα η μέρα είναι αφιερωμένη στην Ανάσταση του Χριστού, γι' αυτό και γιορτάζουν οι Αναστασίες και οι Αναστάσιοι, όπως και άλλα ονόματα.

Η Σία Κοσιώνη είναι μία από τις εορτάζουσες, αφού ολόκληρο το όνομά της είναι Αναστασία Κοσιώνη. Περνώντας λοιπόν, με τα αγαπημένα της άτομα αυτή την μέρα η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ δέχθηκε το πιο απλό αλλά πιο ξεχωριστό δώρο από τον γιο της.

Ο 6χρονος Δήμος έφτιαξε με κομμάτια από ένα μπισκότο το όνομά της μαμάς του και της έδωσε ένα πολύ γλυκό γράμμα στο οποίο έγραφε:

«Χρόνια πολλά μαμά από όλους μας! Σε αγαπάμε πολύ. Ελπίζω να σου άρεσε το μπισκότο».

Όσα έχει πει η Σία Κοσιώνη για την μητρότητα και οι στιγμές με τον Δήμο

Η Σία Κοσιώνη είναι μια γυναίκα που συνδυάζει την καριέρα με την μητρότητα. Ο δρόμος ωστόσο, δεν είναι πάντα εύκολος καθώς οι υποχρεώσεις και προς τις δύο κατευθύνσεις είναι ιδιαίτερα απαιτητικές. Η ίδια μάλιστα, έκανε ένα ακόμα βήμα στην καριέρα της εκδίδοντας το πρώτο της παιδικό βιβλίο με τίτλο «Μια άλλη Ιστορία» τον περασμένο Φεβρουάριο.

Όσο για το πώς λοιπόν, τα προλαβαίνει όλα η Σία Κοσιώνη είχε πει χαρακτηριστικά:

Χρόνος δεν υπάρχει, ο χρόνος πάντα εφευρίσκεται όταν είσαι εργαζόμενη μητέρα. Ήταν νύχτα όταν έγραφα το βιβλίο και μάλιστα πολλές νύχτες ξαπλωμένη στο κρεβάτι, έκανα τις διορθώσεις.

kosioni.jpg

Σε άλλη συνέντευξή της στην εκπομπή «ΣΚ παρέα» η δημοσιογράφος είχε αναφερθεί στη μητρότητα, λέγοντας : «Είναι η πιο δύσκολη και πιο σοβαρή δουλειά που έχω κάνει στη ζωή μου, να πλάθεις έναν άνθρωπο. Έναν άνθρωπο, που αύριο μεθαύριο θα έχει έναν ρόλο και η προσωπικότητά του στην κοινωνία θα έχει βάρος, αυτό για εμένα αποτελεί μεγάλη ευθύνη. Ειδικά σε μία εποχή που βλέπουμε πολλά πράγματα να συμβαίνουν, νιώθω πολύ μεγάλη ευθύνη ως μάνα και πολύ μεγάλη ευθύνη ως μάνα αγοριού».

Παράλληλα, στην ίδια συνέντευξη είχε προσθέσει:

Έχω μια ιδιαιτερότητα, γιατί δουλεύω απόγευμα – βράδυ. Δεν απολαμβάνω τη στιγμή της καθημερινότητας να βάζω το παιδί για ύπνο, που είναι μια πολύ τρυφερή και γλυκιά στιγμή, αυτό το βασίλεμα. Νιώθω τύψεις όπως νιώθω για χιλιάδες πράγματα. Επομένως, λίγο πριν μπω στο δελτίο, ή στο γραφείο, ή στο μακιγιάζ, ή στις σκάλες, ή στο στούντιο, θέλω να του πω καληνύχτα. Το πιο απλό.

Πάντως η Σία Κοσιώνη φροντίζει όταν δεν έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις να περνάει ποιοτικό χρόνο με τον γιο της, όπως θα δεις και από τα στιγμιότυπα που έχει δημοσιεύσει στα social media της.