O Bieber θα γίνει μπαμπάς και η Gomez αντέδρασε στα νέα με μια photo- To όνομα που θα πάρει το μωρό

Τσακιρίδου Χριστίνα
O Bieber θα γίνει μπαμπάς και η Gomez αντέδρασε στα νέα με μια photo- To όνομα που θα πάρει το μωρό

O Justin και η Hailey Bieber ανακοίνωσαν ότι περιμένουν το πρώτο τους παιδί. Η αντίδραση της Selena Gomez, το όνομα του μωρού και τα σχόλια στο Twitter/X.

Την πιο ευχάριστη έκπληξη έκαναν ο Justin και η Hailey Bieber στους θαυμαστές τους, λίγα 24ωρα πριν από τη Γιορτή της Μητέρας.

Τo ερωτευμένο ζευγάρι ανανέωσε τους όρκους του και ανακοίνωσε ότι περιμένει το πρώτο του παιδί, με το διάσημο μοντέλο να μας δείχνει για πρώτη φορά την φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Οι δυο τους είχαν εκφράσει αρκετές φορές στο παρελθόν την επιθυμία να μεγαλώσουν την οικογένειά τους και όπως φαίνεται ήρθε η ώρα το όνειρό τους να εκπληρωθεί.

https://www.instagram.com/p/C6wlW3WPoK2/

Έγκυος η Hailey Bieber - Η τρυφερή ανάρτηση που έκανε με τον Justin Bieber

Η αντίδραση της Selena Gomez

Η πρώην σύντροφος του Bieber, Selena Gomez δεν θα μπορούσε να μη μάθει το ευτυχές γεγονός και αντέδρασε με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο.

Screenshot-2024-05-10-095641.png

Πριν από λίγες ώρες η 31χρονη δημοσίευσε στο Instagram μια νέα τρυφερή φωτογραφία με τον σύντροφό της, Benny Blanco. H ηθοποιός και ο παραγωγός είναι full in love και δεν το κρύβουν.

Ο λόγος που έκανε τον Justin Bieber να κλάψει δεν είναι αυτός που φαντάζονταν οι θαυμαστές του

Τους τελευταίους μήνες η Gomez έχει μοιραστεί αρκετά στιγμιότυπα στα social media με τον αγαπημένο της, αποδεικνύοντας με αυτό τον τρόπο πως η σχέση τους είναι αρκετά σοβαρή για εκείνη.

https://www.instagram.com/p/C4PaHwqR9rg/

Όπως ήταν αναμενόμενο η Gomez δεν ενοχλήθηκε από το γεγονός ότι ο Bieber θα γίνει σύντομα πατέρας, καθώς οι δυο τους διατηρούν τυπικές σχέσεις και δεν έχουν αφήσει καμία σκιά του παρελθόντος.

Ο Justin Bieber έκλεισε τα 30 και η Hailey βρήκε την τέλεια αφορμή να «σβήσει» τις φήμες κρίσης

Το όνομα που θα πάρει το μωρό των Biebers

Πηγή ανέφερε στο People ότι η ημέρα που οι Biebers έμαθαν ότι θα γίνουν γονείς ήταν απλώς η καλύτερη μέρα της ζωής τους.

«Όλοι είναι ενθουσιασμένοι για αυτούς. Θα είναι υπέροχοι γονείς και ο Justin θα ασχοληθεί εξαιρετικά. Αυτό θα είναι το επόμενο σημαντικό έργο για αυτόν. Είναι τόσο ενθουσιασμένος που θα μεγαλώνει το μωρό του. Έχουν βρει ένα όνομα που πιστεύουν ότι είναι τέλειο. Αρχίζουν επίσης να στολίζουν το παιδικό δωμάτιο και ανυπομονούν να γνωρίσουν το μωρό», εξήγησε η ίδια πηγή.

Τα σχόλια στο Twitter/X

Αρκετά ήταν τα σχόλια για την εγκυμοσύνη της Hailey Bieber στο Twitter/X, με τους fans να εκδηλώνουν τον ενθουσιασμό τους για το μωρό που έρχεται.

Τα περισσότερα tweets που δημοσιεύτηκαν περιλαμβάνουν ευχές και memes χαράς, για το γεγονός ότι ο Justin και η Ηailey θα γίνουν γονείς σε λίγους μήνες.

Πηγή κεντρικής: selenagomez