Ο Justin Bieber έκλεισε τα 30 και η Hailey βρήκε την τέλεια αφορμή να «σβήσει» τις φήμες κρίσης

Ο Justin Bieber έκλεισε τα 30 και η Hailey βρήκε την τέλεια αφορμή να «σβήσει» τις φήμες κρίσης

Το κάλεσμα του πατέρα της Hailey για προσευχή δημιούργησε ανησυχία για τη σχέση της με τον Justin Bieber.

Η Hailey Baldwin Bieber έδειξε την αγάπη της για τον Justin Bieber την ημέρα των γενεθλίων του. Την Παρασκευή 1 Μαρτίου η 27χρονη ιδρύτρια της Rhode απέτισε φόρο τιμής στον σύζυγό της στο Instagram για τα 30α γενέθλιά του.

«30;!! αυτό ήταν γρήγορο», γράφει η Hailey στη λεζάντα. «Οι λέξεις δεν θα μπορούσαν ποτέ να περιγράψουν πραγματικά την ομορφιά αυτού που είσαι. Χρόνια πολλά σε σένα... αγάπη της ζωής μου, για μια ζωή», αναφέρει στη λεζάντα.

Η ανάρτηση έχει φωτογραφίες της Hailey και του Justin, συμπεριλαμβανομένων φωτογραφιών από το γάμο και τις διακοπές τους. Η Hailey ανέβασε και ένα ασπρόμαυρο βίντεο με το ζευγάρι να φιλιέται, καθώς και μια παιδική φωτογραφία του συζύγου της. Μια άλλη φωτογραφία στη γκαλερί απεικονίζει μια τούρτα γενεθλίων που γράφει «30 Justin».

Ο Justin Bieber αντέγραψε τη Selena Gomez και ανέβασε μία φωτογραφία φιλώντας τη Hailey

https://www.instagram.com/p/C3_fBF5tfQl/

H Hailey δεν περιορίστηκε, όμως, μόνο σε αυτές τις εικόνες αλλά θέλησε να στείλει λίγη ακόμα διαδικτυακή αγάπη στον σύντροφο της ζωής της, αναδημοσιεύοντας το post σε story και γράφοντας: «Dirty 30».

430759710_1386684268638014_2328215632691402838_n.jpg

Ο Justin από την πλευρά του, πάντως, δεν έκανε καμία ανάρτηση την ημέρα των γενεθλίων του, ούτε αναδημοσίευσε την ανάρτηση της γυναίκας του.

Το κάλεσμα του πατέρα της Hailey για προσευχή και οι φήμες για κρίση στη σχέση τους

Η δημοσίευση έγινε λίγες μόλις ημέρες αφότου ο πατέρας της Hailey, Stephen Baldwin, μοιράστηκε δημόσια μια ανάρτηση από τον Victor Marx, τον ιδρυτή του All Things Possible Ministries, κάνοντας ένα αίτημα προσευχής για τη Hailey και τον Justin.

«Χριστιανοί, σας παρακαλώ όταν σκέφτεστε τον Justin & τη Hailey, αφιερώστε ένα λεπτό για να προσφέρετε μια μικρή προσευχή για να έχουν σοφία, προστασία και να έρθουν κοντά στον Κύριο», γράφει η ανάρτηση.

stephen-baldwin-repost.jpg

Το κάλεσμα για προσευχή ανησύχησε τους θαυμαστές του ζευγαριού, οι οποίοι άρχισαν να γράφουν προσευχές και να αναρωτιούνται αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στη σχέση του ζευγαριού.

Η Hailey Bieber θέλει απεγνωσμένα να κάνει παιδιά αλλά υπάρχει ένας λόγος που φοβάται πολύ