Η αντίδραση της Hailey Bieber στις φωτογραφίες που ο Justin φαίνεται να κλαίει παραξένεψε τους fans

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η αντίδραση της Hailey Bieber στις φωτογραφίες που ο Justin φαίνεται να κλαίει παραξένεψε τους fans
@umusic

O Justin Bieber μοιράστηκε διάφορες φωτογραφίες με τους fans του σε πρόσφατη ανάρτησή του και ανάμεσά τους υπήρχαν και κάποιες στις οποίες ήταν με δάκρυα στα μάτια.

Αρκετές φορές έχει γίνει λόγος για την ψυχολογική κατάσταση του γνωστού τραγουδιστή Justin Bieber. Πριν από λίγο διάστημα μάλιστα, είχαν κυκλοφορήσει διάφορες φήμες στο διαδίκτυο που ανέφεραν ότι ο γάμος του με την Hailey Bieber περνούσε κρίση. Βέβαια, η ίδια τα διέψευσε όλα με την ανάρτησή της για τα 30α γενέθλια του στις 2 Μαρτίου.

Στο φεστιβάλ Coachella τα βλέμματα στράφηκαν σε Taylor Swift και Hailey Bieber για δύο λόγους

«30!!!!!!!????!!????!!!! Αυτό ήταν γρήγορο. Οι λέξεις δεν θα μπορούσαν ποτέ να περιγράψουν πραγματικά την ομορφιά του ποιος είσαι. Χρόνια Πολλά σε σένα αγάπη της ζωής μου, για πάντα» έγραφε η Hailey στην ανάρτησή της.

https://www.instagram.com/p/C3_fBF5tfQl/

Oι φωτογραφίες του Bieber με δάκρυα στα μάτια και η απρόσμενη αντίδραση της Hailey

Ο Bieber ωστόσο, δεν έπαψε να ανησυχεί τους fans του, ιδιαίτερα μετά την πρόσφατη ανάρτησή του στο προφίλ του στο Instagram. Στην ουσία ο ποπ τραγουδιστής δημοσίευσε ένα άλμπουμ φωτογραφιών που περιείχαν διάφορα στιγμιότυπα από την καθημερινότητα και τις εμφανίσεις του. Ανάμεσά τους ωστόσο, υπήρχαν και δύο φωτογραφίες που τον έδειχναν να κλαίει.

Φυσικά, οι περισσότεροι fans του αναρωτήθηκαν στα σχόλια ποιος είναι ο λόγος που μπορεί να έκλαιγε ο Bieber, ενώ άλλοι του έδωσαν «συγχαρητήρια» που έδειξε τα συναισθήματά του δημόσια. Άλλωστε, μπορεί να είναι διάσημος αλλά δεν παύει να είναι άνθρωπος.

Η Hailey Bieber βέβαια, ούτε αναρωτήθηκε για ποιον λόγο έκλαιγε, ούτε το έδωσε τα «συγχαρητήριά» της για το γεγονός ότι έδειξε μια πιο ευαίσθητη πλευρά του, ούτε άφησε κάποιο άλλο μήνυμα πιο υποστηρικτικό ή εμπνευσμένο. Το μόνο που το έγραψε ήταν «Ένας όμορφος κλαψιάρης».

438221294_767776165486872_6789211274444443599_n.jpg

Ο Bieber, τα προβλήματα ψυχικής υγείας και όσα πίστευε για τον γάμο του

Ο Bieber αρκετές φορές είχε αναφερθεί στο παρελθόν στα προβλήματα ψυχικής υγείας που αντιμετωπίζει. Μάλιστα, ο ίδιος είχε πει σε συνέντευξή του πως ο γάμος του με την Hailey πίστευε πως θα έλυνε τα πιο πολλά από τα προβλήματά του, κάτι που δεν έγινε.

«Θυμάμαι όταν παντρεύτηκα, πέρασα μια μικρή κατάθλιψη γιατί πίστευα ότι ο γάμος θα έλυνε όλα μου τα προβλήματα και δεν το έκανε» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο Justin Bieber.

Μπορεί ο γάμος με την Hailey να μην έλυσε όλα του τα προβλήματα, αλλά η βαθιά πίστη που έχει στον Θεό φαίνεται πως βοηθάει τον Bieber να «βρίσκει» τον εαυτό του μέσα στην τρέλα της καθημερινότητας.

«Απλώς η ιδέα ότι ο Θεός με συγχωρεί, με βοηθά να γίνομαι όλο και καλύτερος και δεν είμαι πια πολύ σκληρός με τον εαυτό μου. Αυτό είναι τελικά που θα ενθαρρύνει τους ανθρώπους να ξανασηκωθούν όταν πέσουν. Όταν ξέρεις ότι ο Θεός είναι στοργικός, συμπονετικός και καταλαβαίνει τι περνάμε, θέλεις απλώς να είσαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου. Αυτό εμένα με έχει αλλάξει ολοκληρωτικά» είχε γράψει σε μια ανάρτησή του ο δημοφιλής τραγουδιστής.