Χωρίζουν Justin και Hailey Bieber; Η κατάσταση ξεκαθαρίστηκε από δύο πλευρές

Τζένη Ντεμιράι
Χωρίζουν Justin και Hailey Bieber; Η κατάσταση ξεκαθαρίστηκε από δύο πλευρές

Ένα σχόλιο προσώπου που γνωρίζει το ζευγάρι έρχεται αφότου η Hailey μπήκε στη διαδικασία να μιλήσει για τις φήμες περί χωρισμού.

Για την πραγματικότητα που κρύβεται πίσω από τις φήμες που θέλουν τον Justin Bieber να χωρίζει με την Hailey μίλησε στο People ένα πρόσωπο που γνωρίζει το ζευγάρι.

Όπως φαίνεται Justin και Hailey δε δίνουν σημασία στις φήμες που αφορούν την πορεία της σχέσης τους. «Δεν υπάρχει διαζύγιο και καμία αλήθεια σε αυτό», ανέφερε η πηγή στο People, «Είναι πολύ, πολύ χαρούμενοι».

Ο Justin Bieber έκλεισε τα 30 και η Hailey βρήκε την τέλεια αφορμή να «σβήσει» τις φήμες κρίσης

https://www.instagram.com/p/C3_fBF5tfQl/

Η διάψευση της Hailey μήπως είχε λίγη ένταση;

Το σχόλιο του προσώπου που γνωρίζει το ζευγάρι έρχεται αφότου η Hailey μπήκε στη διαδικασία να διαψεύσει η ίδια τις φήμες περί χωρισμού, με μία ανάρτησή της στο Instagram.

Συγκεκριμένα, το 27χρονο μοντέλο ανέβασε ένα story στο Instagram στο οποίο έγραψε «Απλά για να ξέρετε, οι ιστορίες και τα συνεχή "τυφλά στοιχεία" που βλέπω στο TikTok είναι 100% λάθος. Φτιαγμένα από το πουθενά... Έρχονται από τη χώρα της αυταπάτης», έγραψε η Hailey. Στη συνέχεια, πρόσθεσε, «Οπότε ξέρω ότι μπορεί να είναι διασκεδαστικό να τροφοδοτείτε αυτές τις ιστορίες αλλά απλά να ξέρετε ότι είναι πάντα ψεύτικες xx συγγνώμη που το χαλάω».

hailey-bieber-justin-bieber-marraige-rumors-030524-6d8b71bb861742b49a0a81157e8c5986.webp

Πώς ξεκίνησαν οι φήμες που σχετίζονται με χωρισμό της Hailey και του Justin Bieber

Σου υπενθυμίζουμε ότι οι φήμες περί χωρισμού της Hailey και του Justin Bieber ξεκίνησαν πριν από μερικές εβδομάδες, όταν ο πατέρας της 27χρονης, Stephen Baldwin μοιράστηκε δημόσια μία ανάρτηση, μέσω της οποία ζητούσε οι fans να προσευχηθούν για το ζευγάρι.

stephen-baldwin-repost.jpg

«Χριστιανοί, σας παρακαλώ όταν σκέφτεστε τον Justin & τη Hailey, αφιερώστε ένα λεπτό για να προσφέρετε μια μικρή προσευχή για να έχουν σοφία, προστασία και να έρθουν κοντά στον Κύριο», γράφει η ανάρτηση.

Το κάλεσμα για προσευχή ανησύχησε τους θαυμαστές του ζευγαριού, οι οποίοι άρχισαν να γράφουν προσευχές και να αναρωτιούνται αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στη σχέση του ζευγαριού.