Η Olivia Munn αποκάλυψε ότι έχει κάνει ολική υστερεκτομή - Η συγκινητική δήλωση για τον γιο της

Η Olivia Munn αποκάλυψε ότι έχει κάνει ολική υστερεκτομή - Η συγκινητική δήλωση για τον γιο της

Η Olivia Munn δήλωσε ότι αισθάνεται πως δεν χάρηκε πολλές από τις στιγμές που περνά μία νέα μαμά με το παιδί της, αφού ο καρκίνος του μαστού μπήκε στη ζωή της.

Δύσκολες στιγμές βιώνει η Olivia Munn, αφού η μάχη με τον καρκίνο του μαστού έχει αλλάξει τη ζωή της. Η 43χρονη ηθοποιός αναγκάστηκε το περασμένο έτος να υποβληθεί σε τέσσερις χειρουργικές επεμβάσεις, διπλή μαστεκτομή και ιατρικώς επαγόμενη εμμηνόπαυση.

Τώρα, η Munn αποκαλύπτει ότι υποβλήθηκε σε πλήρη υστερεκτομή τον Απρίλιο. Συγκεκριμένα, μιλώντας στη Vogue την Κυριακή, ανέφερε: «Έχω πλέον κάνει ωοθηκεκτομή και υστερεκτομή. Έβγαλα τη μήτρα, τις σάλπιγγες και τις ωοθήκες μου».

Η Olivia Munn μίλησε για τις αλλαγές στο σώμα της μετά την μαστεκτομή και είπε μόνο αλήθειες

https://www.instagram.com/p/C64JfoigPmC/

Η ίδια χαρακτήρισε την απόφαση που άλλαξε τη ζωή της «την καλύτερη» για εκείνη. «Ήταν μια μεγάλη απόφαση που έπρεπε να πάρω, αλλά ήταν η καλύτερη απόφαση για μένα γιατί έπρεπε να είμαι παρούσα για την οικογένειά μου», δήλωσε η 43χρονη.

«Δεν θέλω να χάσω τίποτα από το ταξίδι της μητρότητας»

Η ηθοποιός απέκτησε το πρώτη της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον John Mulaney, στις 24 Νοεμβρίου 2021. Λίγες ημέρες μετά τη γέννησή του μικρού Malcolm, η Munn μοιράστηκε με όσους την ακολουθούν στο Instagram την πρώτη φωτογραφία του γιου της. Στη λήψη απαθανατίζει το μωράκι της να κοιμάται μέσα σε ζεστές κουβέρτες φορώντας ένα σκουφάκι στο κεφάλι.

https://www.instagram.com/p/CX4rhVJpqjN/

Η ηθοποιός δήλωσε ότι αισθάνεται πως δεν χάρηκε πολλές από τις στιγμές που περνά μία νέα μαμά με το παιδί της, αφού ο καρκίνος του μαστού μπήκε στη ζωή της.

«Είχα φίλους που προσπαθούσαν να μου φτιάξουν το κέφι λέγοντας: “Ο Malcolm δεν θα το θυμάται αυτό. Μην ανησυχείς”. Εγώ όμως σκεφτόμουν συνέχεια: “Θα το θυμάμαι αυτό, ότι έχασα όλα αυτά τα πράγματα”. Είναι η παιδική του ηλικία, αλλά είναι και η μητρότητά μου, και δεν θέλω να χάσω τίποτα από όλα αυτά, αν δεν χρειάζεται», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Στο Instagram, πάντως, η Munn επιλέγει να αναρτά πολλές από τις στιγμές που περνά με τον γιο της, δείχνοντας ότι είναι η πρώτη προτεραιότητα στη ζωή της. Όταν ο μικρός Malcolm έγινε 4 μηνών, η Olivia δημοσίευσε μία φωτογραφία τους στο Instagram και έγραψε, μεταξύ άλλων, στην περιγραφή της ανάρτησής της: «Ξυπνάει χαμογελαστός κάθε πρωί, αγαπά τόσο πολύ την ώρα του μπάνιου που κλωτσάει τα πόδια του και κοιτάζει γύρω του όποτε ακούει τον ήχο της μπανιέρας να γεμίζει», δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο ότι παρατηρεί κάθε λεπτομέρεια που αφορά τον μικρό της.

https://www.instagram.com/p/CbgEIrspoHx/

Τον Ιανουάριο του 2024 δημοσίευσε ακόμα μία τρυφερή στιγμή με τον γιο της, στην περιγραφή της οποίας έγραψε: «Αν ήξερα νωρίτερα στη ζωή μου ότι αυτό το μαγικό αγόρι θα ήταν στο μέλλον μου, δεν θα ανησυχούσα τόσο πολύ για όλα τα μικρά πράγματα».

https://www.instagram.com/reel/C2F9tYRvjHc/

Μόλις χθες, με αφορμή την Γιορτή της Μητέρας, η Olivia Munn δημοσίευσε ένα story, με πρωταγωνιστή τον μικρό Malcolm, μέσω του οποίου έδειξε μία ακόμα διάσταση της μητρότητας.

Screenshot-2024-05-13-141348.png

«Διαγνώστηκα με καρκίνο του μαστού»

Η Olivia Munn μίλησε για πρώτη φορά δημόσια για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει στις 13 Μαρτίου 2024, με σκοπό να στείλει ένα μήνυμα στις γυναίκες που την ακολουθούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αναρτώντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram επτά φωτογραφίες από το νοσοκομείο, θέλησε να αναφερθεί με λεπτομέρειες στη διάγνωσή της. «Διαγνώστηκα με καρκίνο του μαστού», έγραψε. «Ελπίζω ότι με το να το μοιραστώ θα βοηθήσω άλλους να βρουν παρηγοριά, έμπνευση και υποστήριξη για το δικό τους ταξίδι».

https://www.instagram.com/p/C4dXfrULDdJ/

Στη συνέχεια, πρόσθεσε πως τους τελευταίους δέκα μήνες έχει κάνει τέσσερις χειρουργικές επεμβάσεις. «Έχω περάσει τόσες μέρες στο κρεβάτι που δεν μπορώ ούτε να τις μετρήσω και έχω μάθει περισσότερα για τον καρκίνο, τη θεραπεία του και τις ορμόνες από όσα θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ», τόνισε.

Παραδόξως, έχω κλάψει μόνο δυο φορές», εξομολογήθηκε ενώ έπειτα αναφέρθηκε στο γεγονός ότι διαγνώστηκε μετά από μία μαστογραφία ρουτίνας που έκανε τον Φεβρουάριο του 2023.

Η Munn δήλωσε ότι ο καρκίνος της δεν θα είχε βρεθεί για άλλο ένα χρόνο, αν ο γυναικολόγος της δεν είχε κάνει μια αξιολόγηση κινδύνου για καρκίνο του μαστού. «Το γεγονός ότι το έκανε μου έσωσε τη ζωή», έγραψε η ηθοποιός. «Λόγω αυτής της αξιολόγησης με έστειλαν να κάνω μαγνητική τομογραφία, η οποία οδήγησε σε υπερηχογράφημα, το οποίο στη συνέχεια οδήγησε σε βιοψία. Η βιοψία έδειξε ότι είχα καρκίνο Luminal B και στους δύο μαστούς. Ο καρκίνος Luminal B είναι ένας επιθετικός, ταχέως κινούμενος καρκίνος».

Πηγή κεντρικής εικόνας: @oliviamunn