Η Olivia Munn μίλησε για τις αλλαγές στο σώμα της μετά την μαστεκτομή και είπε μόνο αλήθειες

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Olivia Munn μίλησε για τις αλλαγές στο σώμα της μετά την μαστεκτομή και είπε μόνο αλήθειες
Invision

«Δεν ήμουν κάποια που είχε εμμονή με τον θάνατο ή τον φοβόταν με οποιονδήποτε τρόπο», δήλωσε η ηθοποιός. Η εξομολόγηση για την περιπέτεια της υγείας της.

Η Olivia Munn είναι μια γυναίκα που δεν κλαίει αλλά ούτε λυγίζει εύκολα. Μιλώντας πρόσφατα στο People για τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας της, μετά τη διάγνωση με καρκίνου του μαστού, η ηθοποιός δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της.

Πριν από ένα χρόνο η 43χρονη αναγκάστηκε να υποβληθεί σε τέσσερις χειρουργικές επεμβάσεις, διπλή μαστεκτομή και ιατρικώς επαγόμενη εμμηνόπαυση.

Olivia Munn - John Mulaney: Η πρώτη φωτογραφία του γιου τους και το όνομα που του έδωσαν

Η εξομολόγηση της Olivia Munn για την περιπέτεια της υγείας της

Η ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στο People και μίλησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια για όλα όσα έζησε τον τελευταίο χρόνο, αποκαλύπτοντας, μάλιστα, πως στο πλαίσιο της θεραπείας για τον καρκίνο, οι γιατροί έκριναν ότι πρέπει να την οδηγήσουν σε πρόωρη εμμηνόπαυση, με στόχο να μειωθεί η ταχύτητα που αναπτύσσεται ο καρκίνος.

https://www.instagram.com/p/C56tpdLgXOk/

Αναφερόμενη στις πολύ δύσκολες στιγμές που βίωσε, η Munn τόνισε πως η πρώτη της σκέψη ήταν ο γιος της, Malcolm (που τότε ήταν μόλις 1 έτους) και αμέσως μετά ο σύντροφός της, John Mulaney.

«Δεν ήμουν κάποια που είχε εμμονή με τον θάνατο ή τον φοβόταν με οποιονδήποτε τρόπο αλλά η απόκτηση ενός μικρού μωρού στο σπίτι έκανε τα πάντα πολύ πιο τρομακτικά», εξομολογήθηκε η 43χρονη στο People.

Η fashion blogger Λαβίνια Σταθάκη έφυγε από τη ζωή αλλά άφησε ένα σπουδαίο μήνυμα στις γυναίκες

Η σταρ της μικρής οθόνης περιέγραψε το σοκ μετά την διπλή μαστεκτομή και μοιράστηκε το πώς ένιωσε όταν είδε το σώμα της χωρίς επιδέσμους για πρώτη φορά μετά την επέμβαση.

«Ήμουν σε ένα σοκ. Ήταν ένα σοκ για το σύστημά μου. Πέρασα τόσο δύσκολα, θυμάμαι ότι κοιτούσα στον καθρέφτη μαζί της και δεν είχα κανένα συναίσθημα, απλώς καταλάβαινα αυτά που έλεγε», ομολόγησε η Munn.

Η ηθοποιός διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού (Luminal B) έναν ταχέως εξελισσόμενο, επιθετικό καρκίνο.

https://www.instagram.com/p/C53qNA9AHxn/

Η διάγνωσή της αποτέλεσε τεράστιο σοκ για την ίδια καθώς η ετήσια μαστογραφία της μόλις τρεις μήνες πριν βρεθεί θετική, ήταν εντελώς καθαρή.

«Περπατούσα και σκεφτόμουν ότι δεν είχα καρκίνο του μαστού. Έκανα όλες τις εξετάσεις που γνώριζα», δήλωσε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Και συμπλήρωσε: «Πραγματικά προσπάθησα να είμαι προετοιμασμένη, αλλά η αλήθεια είναι ότι τίποτα δεν μπορούσε να με προετοιμάσει για το πώς θα ένιωθα, πώς θα έμοιαζε, πώς θα το χειριζόμουν συναισθηματικά. Ήταν πολύ πιο σκληρό από ό,τι φανταζόμουν. Όταν επέστρεψα σπίτι, γδύθηκα και κοιτάχτηκα ξανά στον καθρέφτη και τότε ήταν που κατέρρευσα εντελώς».

«Συνειδητοποιείς ότι ο καρκίνος δεν νοιάζεται για το ποιος είσαι, δεν τον νοιάζει αν έχεις μωρό ή αν δεν έχεις χρόνο. Σου επιτίθεται και δεν έχεις άλλη επιλογή από το να τον αντιμετωπίσεις κατά μέτωπο».

Λίγο καιρό αργότερα η Munn προέβη σε επανορθωτική επέμβαση και συμβιβάστηκε με τις αλλαγές στο σώμα της.

https://www.instagram.com/p/C4dXfrULDdJ/

Όλα όσα βίωσε η ηθοποιός κατά τη διάρκεια της θεραπείας της

Η θεραπεία της Μαν δεν περιλάμβανε χημειοθεραπείες ή ακτινοβολίες αλλά τον Νοέμβριο ξεκίνησε θεραπεία ορμονικής καταστολής για να μειώσει τον μελλοντικό κίνδυνο καρκίνου, φέρνοντάς την σε εμμηνόπαυση που προκλήθηκε ιατρικά.

Ακολούθησαν έντονα συμπτώματα και μια δύσκολη περίοδος για την ηθοποιό η οποία παραδέχθηκε: «Σκεφτόμουν συνεχώς ότι κάνει ζέστη, τα μαλλιά μου αραιώνουν και πως είμαι πολύ κουρασμένη. Είναι πολύ καλύτερα, αλλά δεν είναι το ίδιο, και αυτό είναι εντάξει. Επειδή είμαι εδώ, και είμαι εξαιρετικά χαρούμενη που μου δόθηκε η ευκαιρία να αγωνιστώ».

Η Kate Middleton έκανε υστεροκτομή και πάσχει από καρκίνο του παχέος εντέρου: Η νέα αποκάλυψη

Το τελευταίο διάστημα η διάσημη ηθοποιός επικεντρώνεται στην ευαισθητοποίηση άλλων γυναικών που διατρέχουν κίνδυνο ανάπτυξης καρκίνου του μαστού.

Μιλώντας για τον γιο της η Olivia Munn εξήγησε:

«Όταν είμαι μαζί του, είναι η μόνη φορά που ο εγκέφαλός μου δεν σκέφτεται ότι είμαι άρρωστη. Είμαι πολύ χαρούμενη μαζί του. Και βάζει πολλά πράγματα σε άλλη προοπτική. Γιατί κι αν αλλάξει το σώμα μου, εξακολουθώ να είμαι η μαμά του. Αν έχω εξάψεις, εξακολουθώ να είμαι η μαμά του. Αν χάσω τα μαλλιά μου, είμαι ακόμα η μαμά του. Αυτό είναι πραγματικά το πιο σημαντικό για μένα. Πρέπει να είμαι εδώ για αυτόν».

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες.

Πηγή κεντρικής: apimages.com