Olivia Munn - John Mulaney: Η πρώτη φωτογραφία του γιου τους και το όνομα που του έδωσαν

Olivia Munn - John Mulaney: Η πρώτη φωτογραφία του γιου τους και το όνομα που του έδωσαν

Την πιο γλυκιά φωτογραφία μοιράστηκε το Χολιγουντιανό ζευγάρι.

Την πιο γλυκιά φωτογραφία είχε να μοιραστεί η Olivia Munn μερικές ώρες πριν τα Χριστούγεννα. Η διάσημη ηθοποιός του Hollywood γέννησε το πρώτο της παιδί με τον σύντροφό της, John Mulaney, στις 24 Νοεμβρίου (σ.σ. κάτι που επιβεβαιώθηκε στις 18 Δεκεμβρίου), όμως, δεν υπήρχε κάποια φωτογραφία για να συνοδεύσει τα ευχάριστα. Μέχρι πρότινος.

Η 41χρονη σταρ αποφάσισε να δημοσιεύσει την πρώτη φωτογραφία του γιου της στον λογαριασμό της στο Instagram. Στη λήψη απαθανατίζει το μωράκι της να κοιμάται μέσα σε ζεστές κουβέρτες φορώντας ένα σκουφάκι στο κεφάλι.



Η πρώτη φωτογραφία του γιου της Olivia Munn και του John Mulaney

Ενώ όλη η προσοχή του κόσμου βρισκόταν στις ετοιμασίες των Χριστουγέννων, η Olivia Munn έκανε την πιο ιδιαίτερη ανάρτηση στο προφίλ της. Ο γιος της ήρθε στον κόσμο και μαζί με τη γλυκιά φωτογραφία, η ευτυχισμένη μαμά αποκάλυψε και το όνομά του.

https://www.instagram.com/p/CX4rhVJpqjN

«Το χρυσό μου αγόρι, Malcolm Hiệp Mulaney», έγραψε η Munn στο caption του post.

Olivia Munn: Δείχνει για πρώτη φορά την κοιλίτσα της μετά την είδηση της εγκυμοσύνης (video)

Η σχέση της Munn με τον Mulaney

Ο John Mulaney χώρισε τον Μάιο του 2021 από την επί έξι χρόνια σύζυγό του, Anna Marie Tendler. Η Tendler εμφανιζόταν αποκαρδιωμένη που ο κωμικός αποφάσισε να λήξει τον γάμο τους, αλλά του ευχήθηκε τα καλύτερα. Ο ίδιος ο Mulaney δε θέλησε να σχολιάσει πολλά επί του θέματος.



Την ίδια περίοδο, επιβεβαιώθηκαν οι φήμες ότι ο Mulaney έβγαινε με την Olivia Munn. Τον Ιούνιο του 2021, απαθανατίστηκαν μαζί σε ραντεβού, ενώ όλοι σχολίαζαν πόσο ενθουσιασμένοι είναι ο ένας με τον άλλον. Τον Σεπτέμβριο, ο Mulaney ανακοίνωσε ότι θα γινόταν μπαμπάς από την Munn. Στις 24 Νοεμβρίου, ήρθε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Μαρία Κορινθίου με την κόρη της Ισμήνη στο Παρίσι - Οι μαγευτικές φωτός στην Disneyland

Λάμψη, φώτα και αγκαλιές - Έτσι γιόρτασαν Έλληνες και ξένοι celebrities τα Χριστούγεννα

Διάσημα ζευγάρια που επανασυνδέθηκαν το 2021 και ο Affleck με την Lopez δεν ήταν οι μόνοι