Το Προξενιό της Ιουλίας επιστρέφει, με τον Γιωργίκη να εκδικείται δίχως έλεος Ιουλία και Γρηγόρη

Κατερίνα Μπούσιου
Το Προξενιό της Ιουλίας επιστρέφει, με τον Γιωργίκη να εκδικείται δίχως έλεος Ιουλία και Γρηγόρη

Μελέτης Ηλίας και Ευγενία Ξυγκόρου στο Προξενιό της Ιουλίας ετοιμάζονται για μετωπική σύγκρουση για το μεγάλο μυστικό. 

Σε δύο τηλεοπτικές οικογένειες, εκείνες του Μελέτη Ηλία αλλά και του Δημήτρη Αλεξανδρή δεν θα επικρατήσει η ηρεμία στα προσεχή επεισόδια του Προξενιού της Ιουλίας. Η σειρά επιστρέφει μετά τις διακοπές του Πάσχα, με τη βία, τις συνεχείς συγκρούσεις, τις αποκαλύψεις και τις ανατροπές να κυριαρχούν. Το μεγάλο μυστικό για την κόρη της Ιουλίας και του Γρηγόρη βγαίνει στο φως και προκαλεί βαθύ σκοτάδι.

Χωρισμοί, επιστροφές και καταστροφές

Πριν δούμε πώς θα βγει εκτός εαυτού ο Μελέτης Ηλίας ως Γιωργίκης στο Προξενιό της Ιουλίας, ας δούμε πώς στην ίδια κατάσταση θα βρεθεί και ο Δημήτρης Αλεξανδρής ως Κωστής Στασινόπουλος και διοικητής της αστυνομίας. Οι κόντρες με την μικρή του κόρη Βαγγελίτσα για το θέμα της σύλληψης του Ρήγα, δημιουργούν συνεχείς εντάσεις. Ενδιάμεσα θα υπάρχουν κόντρες με τη σύζυγό του Κατερίνη και η κοινή απόφαση με τη Στάσα να χωρίσουν για να μη το μετανιώσουν στη συνέχεια. Αυτό το τελευταίο, δεν θα κρατήσει για πολύ.

Η Κατερίνη όπως ήδη σου έχω αναφέρει ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει στα ίσα τη Στάσα.

Η σύγκρουση Στάσας και Κατερίνης στο Προξενιό της Ιουλίας θα οδηγήσει ακόμη και σε θάνατο;

Και ενώ σχέσεις καταστρέφονται, το ειδύλλιο Άλκη και Αλεξάνδρας, φέρνει χαρά στο σπίτι του Γρηγόρη μετά τον θάνατο του πατέρα του. Η Κυριακούλα δίνει την ευχή της στην κόρη της.

https://www.instagram.com/p/C608iPGIeqn/

Ο Γρηγόρης εκτός από τις χαρές της αδελφής του, θα κινδυνέψει να βρεθεί παγιδευμένος από τον Γιωργίκη. Ο Μελέτης Ηλίας συνεχώς επηρεάζεται από αυτά που του λέει η τηλεοπτική του αδελφή Χάδω, πως κάτι συμβαίνει με τον νεαρό γεωπόνο και τη σύζυγό του Ιουλία. Άλλωστε και πριν το Πάσχα, είχαμε δει σε ένα επεισόδιο πως είχε κρυφακούσει μία μεταξύ τους συνομιλία, από την οποία έβγαινε σαφέστατο συμπέρασμα πως οι δυό τους είχαν παρελθόν.

Ο Γιωργίκης θα προσκαλεί συνεχώς τον Γρηγόρη στο σπίτι τους με πρόσχημα την συντήρηση του κήπου, αλλά ο δεύτερος θα υποπτευθεί την εμμονή του και θα αποφύγει την παγίδα.

https://www.instagram.com/p/C3Fr_9boBCH/

Εκείνη όμως που θα κάνει το λάθος, θα είναι η Ιουλία. Από μία συνομιλία της με την μητέρα της για την κόρη της, ο Γιωργίκης θα ακούσε όσα πρέπει να ακούσει. Τότε θα καταλάβει πως η μικρή Ευγενία είναι κόρη του Γρηγόρη. Και από εδώ και πέρα ξεκινά το μεγάλο μαρτύριο της νεαρής συζύγου του. Η κακοποίησή της θα γίνει καθημερινό φαινόμενο και ούτε η Στάσα δεν θα μπορέσει να την προστατεύσει. Η οποία κάποια στιγμή θα συνειδητοποιήσει πως υπάρχει άμεσος κίνδυνος για τη ζωή της κόρης της.

Η μόνη που θα σταθεί στην Ιουλία θα είναι η Στεφανία, ενώ η Χάδω θα στραφεί στην μικρή ανηψιά της. Έχουμε φτάσει σε ένα σημείο όπου θα δούμε και ένα άλμα στον χρόνο με τους τηλεοπτικούς ήρωες να ζουν όμως, στην ίδια κατάσταση με το παρελθόν.

Υπάρχει και κάποιος που θα θελήσει να συμπαρασταθεί στην Ιουλία, έστω και από μακριά και αυτός είναι ο Χρήστος. Οι προσπάθειες του όμως για να επικοινωνήσει μαζί της έστω και τηλεφωνικά θα πέσουν στο κενό.

Και σε αυτό το σημείο αναμένουμε πως και με ποιον τρόπο ο Γιωργίκης θα αντιμετωπίσει τον Γρηγόρη.