Δηλαδή έπρεπε να πει το αυτονόητο η Demy στις φήμες περί εγκυμοσύνης; Σχόλια για κιλά, αλήθεια τώρα;

Τσακιρίδου Χριστίνα
Δηλαδή έπρεπε να πει το αυτονόητο η Demy στις φήμες περί εγκυμοσύνης; Σχόλια για κιλά, αλήθεια τώρα;

Η Demy δέχθηκε άκομψα σχόλια στις αναρτήσεις της στο Instagram και απάντησε όπως έπρεπε. Θυμίζουμε πως αρκετές celebrities έχουν βρεθεί σε παρόμοια θέση με την τραγουδίστρια, μεταξύ των οποίων, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η Μαίρη Συνατσάκη και η Γαρυφαλλιά Καληφώνη.

Ήρεμη, ευτυχισμένη και αφοσιωμένη στη δουλειά της είναι το τελευταίο διάστημα η Demy η οποία μετά το «Όριο Κανένα» επιστρέφει σύντομα δισκογραφικά με νέο τραγούδι.

Παράλληλα, η τραγουδίστρια βρίσκεται σε μια πολύ καλή φάση της προσωπικής της ζωής καθώς μαζί με τον σύντροφό της, Κωνσταντίνο Κωνσταντίνου, μετρούν αρκετά χρόνια κοινής πορείας και συγκατοικούν σχεδόν από την αρχή της σχέσης τους.

Η Demy ζει σαν παντρεμένη με τον επιχειρηματία σύντροφό της και το σπίτι τους είναι «Μια Ζωγραφιά»

H αφοπλιστική απάντηση της Demy στα σχόλια περί εγκυμοσύνης

Πριν από μερικές ημέρες η δημοφιλής τραγουδίστρια δημοσίευσε νέες φωτογραφίες της στα social media, φορώντας ένα total denim outfit που την κολάκευε ιδιαίτερα.

https://www.instagram.com/p/C6t0RxpIx8D/

Οι χρήστες του Instagram φρόντισαν για μια ακόμα φορά να μας υπενθυμίσουν την τοξικότητα και την αγένεια που επικρατεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αφήνοντας αδιάκριτα σχόλια κάτω από το post όπου την ρωτούσαν επίμονα αν είναι έγκυος, σχολίαζαν την κοιλιά της ή εύχονταν «με το καλό».

Screenshot-2024-05-17-105931.png

Η Demy είχε γενέθλια: Η σπάνια κοινή εμφάνιση με τον σύντροφό της

Η απάντηση της Demy τα «είπε» όλα καθώς η ίδια φρόντισε να εξηγήσει πως δεν περιμένει το πρώτο της παιδί, τονίζοντας ότι δεν είναι ωραίο μια γυναίκα να στοχοποιείται για ένα τόσο λεπτό και ευαίσθητο θέμα.

Μέσα από ένα Instagram-story η τραγουδίστρια εξήγησε πως το στήθος της φαινόταν μεγαλύτερο λόγω ειδικού σουτιέν ενώ η κοιλιά της πρησμένη λόγω φουσκώματος.

demy1.jpg

«Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον αλλά, λέγεται φούσκωμα! Επίσης ρε παιδιά! Τα έχουμε ξαναπεί! Δεν ρωτάμε τις γυναίκες για αυτό το θέμα», έγραψε χαρακτηριστικά η Demy.

https://www.instagram.com/p/C66CDf1oSE-/

It’s a wrap! Η Demy έκανε στα μαλλιά της την αλλαγή που ήθελες καιρό

Αρκετές celebrities έχουν βρεθεί σε παρόμοια θέση με την τραγουδίστρια ανάμεσά τους η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η Μαίρη Συνατσάκη και η Γαρυφαλλιά Καληφώνη.

«Το 2021 ήταν μια από τις χειρότερες χρονιές μου. Είχα πάρει αρκετά κιλά γιατί είχα και ένα γυναικολογικό θέμα, είχαν γραφτεί άπειρα άρθρα ότι είμαι έγκυος. Ακόμα δεν είχα χωνέψει το πρόβλημα που είχα και παράλληλα είχα να διαχειριστώ και τα όσα γραφόντουσαν», δήλωσε πρόσφατα η Γαρυφαλλιά Καληφώνη.

To ταξίδι της Demy στην Αμερική- Από τη NY με αγάπη

Στην Αμερική και συγκεκριμένα στη Νέα Υόρκη βρίσκεται εδώ και λίγα 24ωρα η Demy μαζί με στενό συνεργάτη της από την Panik Records, πιθανότατα για επαγγελματικούς λόγους.

Η τραγουδίστρια μοιράστηκε αρκετά στιγμιότυπα από το ταξίδι της στο Instagram και μας έδειξε τις βόλτες της στην πόλη καθώς και την επίσκεψή της στο διάσημο μουσείο «MoMA».

Τι δήλωνε η Demy για τον «μυστικό» γάμο που της χρέωναν

Πριν λίγους μήνες η Demy παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον δημοσιογράφο Αλέξη Μίχα και ξεκαθάρισε πως δεν παντρεύτηκε κρυφά ωστόσο ζει με τον σύντροφό της σαν να είναι ήδη παντρεμένοι.

«Δεν ισχύει ότι έχω παντρευτεί μυστικά με τον σύντροφό μου. Λέω αλήθεια. Ζούμε όμως σαν να είμαστε παντρεμένοι. Είμαστε δεσμευμένοι ουσιαστικά… Έχω διαβάσει πολύ χειρότερα από αυτό το δημοσίευμα. Κυρίως όταν διαβάζω κάτι που έχουν βάλει μέσα πολλές λεπτομέρειες που είναι απόλυτα ψεύτικες, ξέρω απλά ότι κάποιος συμπληρώνει κάποια κενά με πράγματα που έβγαλε από το μυαλό του. Συμβαίνει κυρίως σε γραπτά δημοσιεύματα που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, εκεί γελάω. Είναι όμως μέσα στο πρόγραμμα», είπε με αφοπλιστική ειλικρίνεια η Demy στην κάμερα.

217b9774-DEMY-SYNTROFOS.webp

Η Demy δεν θέλει να απασχολεί τον Τύπο με την προσωπική της ζωή ωστόσο στο παρελθόν είχε μιλήσει για τη σχέση και την συγκατοίκηση με τον αγαπημένο της αναφέροντας: «Είμαι πολύ καλά κι αυτό είναι το σημαντικό. Ζούμε σε μια εποχή που έχει γίνει πολύ δύσκολο να ταιριάξουν οι άνθρωποι. Όταν βρίσκεις έναν άνθρωπο που ταιριάζεις και είσαι ευτυχισμένος, είσαι τυχερός, ειδικά στον δικό μου χώρο. Είμαι υπέρ του να κάνει ο καθένας ό,τι του βγαίνει, ό,τι τον εκφράζει και τον κάνει ευτυχισμένο».

Πηγή κεντρικής: demy_official