«Σαν έφηβη είσαι» είπαν στη Μαρία Σολωμού μετά τη μεγάλη αλλαγή που έκανε στo look της

Κατερίνα Μπούσιου
«Σαν έφηβη είσαι» είπαν στη Μαρία Σολωμού μετά τη μεγάλη αλλαγή που έκανε στo look της

Η συνέντευξη με τον Θανάση Αλευρά και η ανάρτηση της Μαρίας Σολωμού η οποία συγκέντρωσε 30 χιλιάδες likes μέσα σε 4 ώρες. 

Υπάρχουν πολλά πράγματα που είναι σήμα κατατεθέν στην προσωπικότητα της Μαρίας Σολωμού, αλλά οπτικά σίγουρα τα μαλλιά της, είναι το πρώτο πράγμα που θα σκεφτείς. Σπάνια κάνει αλλαγές σε αυτά, αλλά όταν το κάνει σημειώνει ρεκόρ σχολίων στα social media. Η ηθοποιός και πλέον δεινή podcaster μοιάζει σαν έφηβη όταν αλλάζει την κουπ της. Πάντως αυτή η αλλαγή που έκανε στο look της, είχε ένα συγκεκριμένο λόγο που έγινε.

https://www.instagram.com/p/C6n7gegNPhe/

Σγουρά ή ίσια;

Αυτή η χαρακτηριστική... αφάνα, τα σγουρά μαλλιά της Μαρίας είναι το κύριο πράγμα που τη χαρακτηρίζει εμφανισιακά. Έχει τρολάρει η ίδια αρκετές φορές την εμφάνισή της, γιατί πάνω από όλα αυτοσαρκάζεται και τα έχει πολύ καλά με τον εαυτό της. Πριν από λίγες μέρες, αποφάσισε να κάνει μία ανανέωση. «Για να μη βαριόμαστε όπως λέει χαρακτηριστικά» και πήγε στον κομμωτή της για να ισιώσει τα σγουρά πυκνά μαλλιά της και να αλλάξει το χτένισμά της. «Σαν έφηβη είσαι Μαρία» όπως της έγραψαν χαρακτηριστικά.

https://www.instagram.com/p/C7Hbz5itjaw/

Πειραματισμούς στο look της έχει κάνει και άλλες φορές η Μαρία. Για παράδειγμα, πρόσφατα έκανε το όνειρό της πραγματικότητα και μεταμορφώθηκε στο είδωλό της, την Άννα Βίσση. Με την τραγουδίστρια να επικροτεί την αλλαγή.

https://www.instagram.com/p/C4gD9PZNOkO/

Στις αλλαγές ας βάλουμε και τη ράστα εκδοχή της, που υιοθέτησε το περσινό καλοκαίρι στις διακοπές της.

https://www.instagram.com/p/CynwmnEtKBD/

Πάντως το πρώτο χτένισμα το υιοθέτησε και σε μία από τις νέες της εκπομπές στα podcast τα οποία κάνει με βίντεο αυτή τη φορά. Καλεσμένος της τη Δευτέρα, είναι ο Θανάσης Αλευράς. Ο ηθοποιός είναι το πρόσωπο των ημερών μετά την έντονη κριτική που δέχθηκε για τη μετάδοση της Eurovision. Η Μαρία τον είχε υποστηρίξει σε δηλώσεις της θεωρώντας υπερβολική την ένταση της κριτικής: «Από την άλλη όμως ρε παιδιά, άνθρωποι που κάνουν χρόνια αυτή τη δουλειά και βγαίνουν στις τηλεοράσεις δεν έχουν κάνει κανένα λάθος ποτέ; Όλοι αλάνθαστοι; Δεν έχουν πει πατάτα, δεν έχουν ζητήσει συγγνώμη, δεν έχουν απολογηθεί, δεν έχουν κάνει σαρδάμ;»

solomou_alevras.jpg