Η νεραϊδένια εμφάνιση της Κλέλιας Ανδριολάτου στις Κάννες και το γλυκό σχόλιο της Δωροθέας Μερκούρη

Κατερίνα Μπούσιου
Η νεραϊδένια εμφάνιση της Κλέλιας Ανδριολάτου στις Κάννες και το γλυκό σχόλιο της Δωροθέας Μερκούρη

Από τους Παξούς στις Κάννες βρέθηκε η Κλέλια Ανδριολάτου, αφήνοντας για λίγο τα γυρίσματα του Maestro. 

Μετά τη Βίκυ Καγιά, τη Δούκισσα Νομικού, την Τόνια Σωτηροπούλου με τον Κωστή Μαραβέγια και η Κλέλια Ανδριολάτου, βρέθηκε καλεσμένη γνωστής εταιρείας στο κινηματογραφικό φεστιβάλ των Καννών. Μόνο που αυτή τη φορά δεν έμοιαζε καθόλου με την Κλέλια του Maestro, κάνοντας μία αλλαγή στο look της που άφησε άφωνη τη Δωροθέα Μερκούρη. Αλλά με ποια ξένη σταρ έμοιαζε η Κλέλια;

https://www.instagram.com/p/C7BuvwwoEbm/

Σα σταρ του Hollywood

Πριν από λίγες μέρες η Κλέλια Ανδριολάτου, βρισκόταν στους Παξούς, τόσο για την πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου του Maestro, όσο και για τα τελευταία γυρίσματα του φινάλε του τρίτου κύκλου που θα προβληθεί τον επόμενο Οκτώβριο. Η σειρά σίγουρα θεωρήθηκε μεγάλο δώρο για τη νεαρή ηθοποιό. Τόσο για τη συνεργασία με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, όσο και για τη διεθνή απήχηση που είχε μέσω Netflix.

Αγάπη και περηφάνια μόνο: Η μαμά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη σε μία σπάνια αλα Maestro στιγμή τους

andrilatou_paxoi.jpg

Και τη χαρά της την έδειξε και με την παραπάνω ανάρτηση με μία φωτογραφία που χορεύει, γράφοντας πως αυτή είναι η καθημερινή της διάθεση στα γυρίσματα.

Πριν από λίγες ώρες, η Κλέλια Ανδριολάτου βρέθηκε και εκείνη στις Κάννες, ως καλεσμένη γνωστής εταιρείας καφέ, στις εκδηλώσεις και στα πάρτι που γίνονται όλες αυτές τις ημέρες στα πλαίσια του κινηματογραφικού φεστιβάλ. Και η εμφάνισή της με κίτρινη δημιουργία της Βάσιας Κωσταρά, την μεταμόρφωσε σε πραγματική σταρ του Hollywood.

1716101876246-632554360-klelia_andriolatou_1716061267_3370888688554510366_186597014.jpg

Χαρακτηριστικά ήταν τα μηνύματα από γνωστούς φίλους και φίλες της με τη Δωροθέα Μερκούρη να τη χαρακτηρίζει στα ιταλικά ως μία όμορφη κούκλα.

klelia.jpg

Όπως είδες, υπήρχε και ένα σχόλιο από φανς της από το εξωτερικό η οποία την μπέρδεψε με την Gigi Hadid. Η Κλέλια είναι καλύτερη, αν θες τη γνώμη μου.

Στις Κάννες έχουμε ήδη δει τη Δούκισσα Νομικού, τη Βίκυ Καγιά, αλλά και την Τόνια Σωτηροπούλου με τον Κωστή Μαραβέγια. Οι τρεις τελευταίοι έκαναν μάλιστα στενή παρέα αυτό το φεστιβαλικό διήμερο.

https://www.instagram.com/p/C7EzwRBoJ2i/

Η επανασύνδεση με τον Ορέστη

Στα του Maestro τώρα, έχουμε ήδη δει στο πρώτο επεισόδιο, πως η Κλέλια με τον αδελφό της Αντώνη, έχουν φύγει από τους Παξούς για την Αθήνα. Εκεί θα συναντηθεί με τον Ορέστη (Παπακαλιάτης) κυρίως για να του ζητήσει εξηγήσεις για την ξαφνική φυγή του. Γνωρίζει βέβαια πως βοήθησε τον αδελφό της μετά τη δολοφονία του Χαράλαμπου. Πετυχαίνει όμως τον μαέστρο σε μία πολύ ιδιαίτερη στιγμή του γιατί μόλις γίνεται πατέρας. Θα υπάρξει αν αναρωτιέσαι, επανασύνδεση του ζευγαριού, αλλά όχι από τόσο νωρίς. Στα γυρίσματα που γίνονται τώρα για τον τρίτο κύκλο τους βλέπουμε σε σκηνές αγαπημένους.

https://www.instagram.com/reel/C7Js7pLNMoj/

Εκείνη έχει κάνει επίσης ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή της, με τον πρώην σύντροφό της Θάνο. Δες και το σχετικό τρέιλερ.

https://www.instagram.com/reel/C7HEEEYIaee/