Η κόρη της Sienna Miller, Marlowe, έκανε μία σπάνια εμφάνιση στο Φεστιβάλ των Καννών και εντυπωσίασε

Τζένη Ντεμιράι
Η κόρη της Sienna Miller, Marlowe, έκανε μία σπάνια εμφάνιση στο Φεστιβάλ των Καννών και εντυπωσίασε
2024 Invision

Η κόρη της Sienna Miller, Marlowe, είχε το ίδιο χτένισμα με τη μητέρα της.

Η Sienna Miller μετέτρεψε την τελευταία της εμφάνιση στο Φεστιβάλ των Καννών (19/05) σε οικογενειακή συνάθροιση, προσκαλώντας τον 27χρονο φίλο της, Oli Green, τη μητέρα της Josephine και τη σπάνια εικονιζόμενη κόρη της, Marlowe.

France Cannes 2024 Horizon: An American Saga Departures

Marlowe Sturridge, from left, Sienna Miller, Oli Green and Jo Miller pose for photographers upon departure from the premiere of the film 'Horizon: An American Saga' at the 77th international film festival, Cannes, southern France, Sunday, May 19, 2024. (Photo by Scott A Garfitt/Invision/AP)

2024 Invision

Η 11χρονη, την οποία η Sienna απέκτησε με τον ηθοποιό Tom Sturridge, φωτογραφήθηκε να αγκαλιάζει τη διάσημη μητέρα της και να ποζάρει στο κόκκινο χαλί.

France Cannes 2024 Horizon: An American Saga Red Carpet
Sienna Miller, from left, Marlowe Sturridge, and Oli Green pose for photographers upon arrival at the premiere of the film 'Horizon: An American Saga' at the 77th international film festival, Cannes, southern France, Sunday, May 19, 2024. (Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP)2024 Invision

Η πρωταγωνίστρια του Alfie φόρεσε ένα αιθέριο μπλε φόρεμα με διάφανο βολάν και ένα ασορτί κορμάκι, ενώ τα ξανθά μαλλιά της ήταν σε μακριούς κυματισμούς. Η κόρη της Sienna είχε το ίδιο χτένισμα με τη μητέρα της. Φορούσε ένα λευκό φόρεμα διακοσμημένο με ροζ σατέν φιόγκο και μαύρα σανδάλια με λουράκια, ενώ είχε μπούκλες που έφταναν κάτω από τους ώμους της.

Όσα είναι γνωστά για την κόρη της Sienna Miller

Η Sienna και ο Tom έβγαιναν μεταξύ 2011 και 2015 και απέκτησαν την Marlowe το 2012. Αφού σταμάτησαν τη σχέση τους, το ζευγάρι συνέχισε να έχει τη συνεπιμέλεια της Marlowe.

Σε γενικές γραμμές, η ηθοποιός επιδιώκει να κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την κόρη της. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτού αποτελεί το γεγονός ότι η μικρή Marlowe έχει πραγματοποιήσει μόνο μία δημόσια εμφάνιση. Αυτό έλαβε χώρα το 2023, στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης.

France Cannes 2024 Horizon: An American Saga Red Carpet
Sienna Miller, from left, Marlowe Sturridge, and Oli Green pose for photographers upon arrival at the premiere of the film 'Horizon: An American Saga' at the 77th international film festival, Cannes, southern France, Sunday, May 19, 2024. (Photo by Scott A Garfitt/Invision/AP)2024 Invision

Μπορεί οι εμφανίσεις της κόρης της Miller να είναι σπάνιες, ωστόσο, δεν συμβαίνει το ίδιο και με τις σχετικές δηλώσεις της μητέρας της.

Η ηθοποιός του «Anatomy of a Scandal» έχει δηλώσει στο περιοδικό The Observer:

«Νομίζω ότι η γέννηση του μωρού άλλαξε πραγματικά τα πάντα, για να είμαι ειλικρινής. Νομίζω ότι από εκεί ξεκίνησαν όλα. Τα διακυβεύματα είναι υψηλότερα. Έχεις κάποιον που θέλεις να είναι τελικά περήφανος για σένα».

«Έχει τη δική της αίσθηση του εαυτού και του στυλ της. Το δικό μου ήταν πολύ πιο εκλεκτικό. Το δικό της είναι δροσερό και πραγματικά κομψό και αρκετά 90s», εξήγησε η Sienna μιλώντας στη Vogue.

Αστειευόμενη σχετικά με το δίδυμο μητέρας-κόρης και την «επιδρομή» της μίας στις γκαρνταρόμπες της άλλης, είπε: «Έχω χάσει πολλές κουκούλες, αλλά κλέβω και τα δικά της ρούχα. Τα μπλουζάκια της είναι πολύ γλυκά πάνω από ένα γιλέκο και τα πουλόβερ της είναι πολύ ωραία».

Πηγή κεντρικής εικόνας: AP