H Sienna Miller αποκάλυψε το φύλο του μωρού της και έδωσε αφοπλιστική απάντηση στα αρνητικά σχόλια

Τσακιρίδου Χριστίνα
H Sienna Miller αποκάλυψε το φύλο του μωρού της και έδωσε αφοπλιστική απάντηση στα αρνητικά σχόλια
Invision

H Sienna Miller φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο γνωστού περιοδικού σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και αποκάλυψε το φύλο του παιδιού της. Οι εντυπωσιακές πόζες και η απάντηση της ηθοποιού στα αρνητικά σχόλια.

Το ωραιότερο δώρο θα φέρει η νέα χρονιά στην Sienna Miller αφού σε λίγους μήνες η διάσημη ηθοποιός θα γίνει για δεύτερη φορά μαμά ενός κοριτσιού.

Η ηθοποιός έχει αποκτήσει την 11χρονη Marlowe με τον ηθοποιό Tom Sturridge και όπως η ίδια αποκάλυψε μαμά και κόρη ανυπομονούν να κρατήσουν στην αγκαλιά τους το νέο μέλος.

Η Sienna Miller αποκάλυψε το φύλο του μωρού της

Η 41χρονη φωτογραφήθηκε από την Annie Leibovitz για το νέο εξώφυλλο της Vogue και μίλησε μεταξύ άλλων για το φύλο του μωρού της, την κριτική που έχει δεχθεί σχετικά με το γεγονός ότι είναι έγκυος στην ηλικία των 41 ετών και για τη διαφορά ηλικίας με τον σύντροφό της, Οil Green.

https://www.instagram.com/p/C0y3_hqsOYf/

Η σταρ της μεγάλης οθόνης ζει τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό του 27χρονου και δείχνει να αδιαφορεί πλήρως για τα κακεντρεχή σχόλια. Το ζευγάρι μένει μαζί στο Λονδίνο με την Miller να εξηγεί για τη μετακόμιση: «Μου αρέσει όταν αφήνω τα πράγματα ανοιχτά. Δεν τα πάω καλά όταν η ζωή είναι προδιαγεγραμμένη».

https://www.instagram.com/p/C0y5ts7NFSq/

Η ερωτική εξομολόγηση του Pablo Miller στη Δανάη Λιβιεράτου για τα γενέθλιά της

Λίγο αργότερα η διάσημη ηθοποιός αναφέρθηκε στην απόκτηση ενός μωρού σε μεγαλύτερη ηλικία, τονίζοντας ότι έχει κι εκείνη ανασφάλειες όπως όλες οι γυναίκες.

https://www.instagram.com/p/C0y01oWrSo2/

«Θα ήθελα πολύ να φτάσω σε ένα σημείο που να μην αισθάνομαι την ανάγκη να αστειεύομαι με το ότι είμαι μεγαλύτερη και έχω ένα μωρό. Για να δείξω ότι συμμετέχω στο αστείο», δήλωσε η Miller.

Και πρόσθεσε: «Ήμουν πολύ τυχερή. Δεν προσπαθούσα απαραίτητα να μείνω έγκυος. Αυτό ήρθε σαν έκπληξη και βιολογικά ήταν κάτι που μπόρεσα να κάνω. Ένιωσα τόσο άσχημα που η Μarlowe δεν είχε ένα αδελφάκι. Έτσι προσπάθησα εγώ να καλύψω αυτό το κενό».

Πηγή κεντρικής: apimages.com