Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης γιορτάζει και οι ωραιότερες ευχές ήρθαν από τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι

Τσακιρίδου Χριστίνα
Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης γιορτάζει και οι ωραιότερες ευχές ήρθαν από τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης δέχθηκε ευχές από τα αγαπημένα του πρόσωπα. Η τρυφερή ανάρτηση της Μαρέβα Γκραμπόφσκι, το post του Κυριάκου Μητσοτάκη και οι ωραιότερες οικογενειακές φωτογραφίες.

Αρκετοί είναι οι celebrities που γιορτάζουν σήμερα καθώς κάθε χρόνο στις 21 Μαΐου η Ορθόδοξη Εκκλησία τιμά τη μνήμη του Ρωμαίου αυτοκράτορα Κωνσταντίνου Α’ του Μεγάλου και της μητέρας του Ελένης.

Ο γιος του Πρωθυπουργού, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης συγκαταλέγεται στους εορτάζοντες και από νωρίς το πρωί δέχεται ευχές από συγγενείς, φίλους και αγαπημένα πρόσωπα.

H Μαρία Σάκκαρη είπε όσα νιώθει για τον Κωνσταντίνο της καρδιάς της με ένα τρυφερό post

H τρυφερή ανάρτηση της Μαρέβας Γκραμπόφσκι για την ονομαστική εορτή του γιου της

Πριν από λίγες ώρες η Μαρέβα Γκραμπόφσκι θέλησε να ευχηθεί «Χρόνια πολλά» στον γιο της με ένα throwback στιγμιότυπο από τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Μαμά και γιος ποζάρουν στον φακό αγκαλιασμένοι, με τη σύζυγο του Πρωθυπουργού να συνοδεύει την ανάρτηση με ένα πολύ γλυκό μήνυμα.

https://www.instagram.com/p/C7OHA16ocCQ/

«Χρόνια Πολλά Κωνσταντίνε μου. Πάντα δίπλα σου. Σ' αγαπώ πολύ!♥️♥️ Χρόνια Πολλά στις εορτάζουσες και στους εορτάζοντες. #happynameday», έγραψε χαρακτηριστικά η Μαρέβα Γκραμπόφσκι στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Η Μαρέβα Γκραμπόφσκι έχει ενεργή παρουσία στα social media και μοιράζεται αρκετά οικογενειακά στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της φίλους. Σε κάθε σημαντική περίσταση η ίδια φροντίζει να εκφράζει δημόσια την αγάπη που τρέφει για τα τρία της παιδιά αλλά και τον σύζυγό της, Κυριάκο Μητσοτάκη.

https://www.instagram.com/p/CsftWHQIdIf/

Η Μαρέβα είναι η μεγαλύτερη guest star στο Tik Tok του Κυριάκου Μητσοτάκη

Ο 25χρονος μοιάζει και στους δύο γονείς του και είναι ιδιαίτερα δεμένος τόσο με την μητέρα αλλά και με τον πατέρα του.

https://www.instagram.com/p/CvZK4XvIn3z/

H συγκινητική ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη για την ασθένεια της αδερφής του

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Χρόνια Πολλά στον καλύτερο συμπαίκτη μου»

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν παρέλειψε να ευχηθεί δημόσια στον γιο του μέσα από ένα πολύ αυθόρμητο Instagram post. Ο Πρωθυπουργός δημοσίευσε μια φωτογραφία όπου τον βλέπουμε να παίζει ποδόσφαιρο με τον 25χρονο Κωνσταντίνο.

Μπαμπάς και γιος φορούν ίδια ενδυμασία και δείχνουν απόλυτα ξέγνοιαστοι μέσα στο γήπεδο.

https://www.instagram.com/p/C7OFgXUodDL/

«Χρόνια Πολλά στον καλύτερο συμπαίκτη μου», έγραψε ο Πρωθυπουργός στη λεζάντα του post του.

Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου ο Κυριάκος Μητσοτάκης έγινε viral στο TikTok και στα videos του είδαμε να πρωταγωνιστούν τα παιδιά του, Σοφία, Δάφνη και Κωνσταντίνος.

Σε παλαιότερη συνέντευξή του ο πρωθυπουργός έχει παραδεχτεί πως ο γιος του είναι ο πιο αυστηρός κριτής του και έχει κληρονομήσει το ιδιαίτερο χιούμορ του δικού του πατέρα.

https://www.instagram.com/p/BhE-lKqncvK/

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες.

Κωνσταντίνος Μητσοτάκης και Μαρία Σάκκαρη παραμένουν in love

Tα τελευταία χρόνια ο 25χρονος ζει τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό της Μαρίας Σάκκαρη. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως για την ώρα η διάσημη τενίστρια δεν έκανε κάποια ανάρτηση για την ονομαστική εορτή του συντρόφου της.

Η Σάκκαρη έχει μιλήσει αρκετές φορές με τα καλύτερα λόγια για τον αγαπημένο της δηλώνοντας: «Ήταν πολύ συγκινητικό διότι εκτός του ότι τον αγαπώ πάρα πολύ γιατί είναι ο άνθρωπός μου - τώρα που σκέφτομαι τη φωτογραφία θέλω να κλάψω - αγαπώ πολύ και την οικογένειά του. Μου στέκονται σε κάθε μου βήμα».

https://www.instagram.com/p/Clboux6MXtA/

Πηγή κεντρικής: marevagrabowskimitsotaki