Μαρέβα Μητσοτάκη:Ήταν η νικήτρια του dress code στη σημερινή ορκομωσία με chic ολόσωμη φόρμα

Μαρέβα Μητσοτάκη:Ήταν η νικήτρια του dress code στη σημερινή ορκομωσία με chic ολόσωμη φόρμα
9349338

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ορκίστηκε για δεύτερη φορά Πρωθυπουργός μετά τη θριαμβευτική νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές της 25ης Ιουνίου.

Πριν λίγες ώρες ο Κυριάκος Μητσοτάκης ορκίστηκε για δεύτερη φορά Πρωθυπουργός μετά τη μεγάλη νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές της 25ης Ιουνίου.

Η ορκομωσία του Κυριάκου Μητσοτάκη

Λίγο πριν τη μία το μεσημέρι ο πρόεδρος της ΝΔ έφτασε στο Προεδρικό Μέγαρο συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη και τα τρία παιδιά τους: Σοφία, Δάφνη και Κωνσταντίνο.

Ο Πρωθυπουργός έδειχνε ιδιαίτερα ευδιάθετος και πέρασε την πόρτα του Προεδρικού Μεγάρου κρατώντας τρυφερά το χέρι της συζύγου του. Στην αίθουσα της ορκωμοσίας παρούσες ήταν οι αδερφές του, Ντόρα Μπακογιάννη, Αλεξάνδρα και Κατερίνα, αλλά και η θεία του, Αρτεμισία Λυμπεράκη. Η ορκωμοσία πραγματοποιήθηκε επιτυχώς από τον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου και στενών συνεργατών του Πρωθυπουργού.

Λίγο αργότερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης υπέγραψε τα απαραίτητα χαρτιά και αναχώρησε πεζός για το Μέγαρο Μαξίμου όπου τον υποδέχτηκε ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός Ιωάννης Σαρμάς για την διαδικασία παράδοσης- παραλαβής.

Η ultra chic εμφάνιση της Μαρέβας Μητσοτάκη

Η σύζυγος του Πρωθυπουργού φημίζεται για τις κομψές ενδυματολογικές της επιλογές και εντυπωσίασε για ακόμη μια φορά με την εμφάνισή της στο Προεδρικό Μέγαρο.

1687779928017-682884935-mareva1.jpg
9349338

Για την ορκωμοσία του συζύγου της η Μαρέβα Μητσοτάκη φόρεσε λευκή ολόσωμη φόρμα με ιδιαίτερες πίετες στους γοφούς και γεωμετρικές λεπτομέρειες στη λαιμόκοψη, μαύρο σακάκι και μαύρα, ψηλοτάκουνα strappy πέδιλα με peep toe άνοιγμα στα δάχτυλα. Η διακριτική μαύρη ζώνη τόνισε τη μέση και την καλλίγραμμη σιλουέτα της και ολοκλήρωσε το look με τον πιο stylish τρόπο, που ήταν στο γνωστό minimal attitude που λατρεύει η Μαρέβα Μητσοτάκη.

mareva10.jpg

Η Σοφία Μητσοτάκη επέλεξε ένα mini φόρεμα σε elegant δαμασκηνί απόχρωση με girly τελείωμα με βολάν, μαύρο σακάκι σε κλασικό tailored κόψιμο και ψηλοτάκουνες γόβες. Από την άλλη η Δάφνη Μητσοτάκη ακολούθησε πιο πολύ τα βήματα και το στυλ της μαμάς της και έκανε ένα total white look, με mini, ίσια φούστα και matching λευκό top με αρχαιοελληνικά prints και σταυρωτό δέσιμο. Ο γιος του Πρωθυπουργού, Κωνσταντίνος ήταν το mini me του μπαμπά του, αφού φόρεσε μπλε κοστούμι και λευκό πουκάμισο.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες.

H ανακοίνωση του εκλογικού αποτελέσματος και η χαρά της Μαρέβας Μητσοτάκη

Στα κεντρικά γραφεία της ΝΔ βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής (25/06) η Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη και τα παιδιά της, Σοφία, Δάφνη και Κωνσταντίνος. Η σύζυγος του Πρωθυπουργού εμφανίστηκε με ένα λευκό πουκάμισο και μαύρο παντελόνι αναμένοντας καρτερικά την ανακοίνωση των exit polls.

Λίγες ώρες αργότερα η οικογένεια Μητσοτάκη επέστρεψε στο σπίτι τους όπου δέχθηκαν θερμή υποδοχή από τον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη. Τόση δουλειά έχει κάνει. Του αξίζει», είπε η Μαρέβα Γκραμπόφσκι στις τηλεοπτικές κάμερες για τη μεγάλη νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές.

Πηγή κεντρικής: ndp