Η Μαρία Σάκκαρη έκανε περήφανους όλους τους Έλληνες και μαζί τη Μαρέβα Μητσοτάκη

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Μαρία Σάκκαρη έκανε περήφανους όλους τους Έλληνες και μαζί τη Μαρέβα Μητσοτάκη

Η μαμά του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη είχε στηρίξει τη Μαρία Σάκκαρη στον αποκλεισμό της από το US Open και τώρα είναι περήφανη για εκείνη και τον 2ο τίτλο της καριέρα της.

Τον δεύτερο τίτλο στην καριέρα της στο τένις κατέκτησε στις 23 Σεπτεμβρίου η Μαρία Σάκκαρη στο τουρνουά της Guadalajara, κάνοντάς μας όλους πολύ περήφανους. Η 28χρονη αθλήτρια κατάφερε να σπάσει την «κατάρα» που την ήθελε «να φτάνει στην πηγή αλλά να μην πίνει νερό», παίρνοντας ξανά έναν τίτλο μετά από 4,5 χρόνια και μάλιστα με εξαιρετική επίδοση, αφού καθ' όλη τη διάρκεια του τουρνουά δεν έχασε σετ.

Όπως ήταν φυσικό οι αναρτήσεις της στα social media από τον τελικό και την κατάκτηση του τροπαίου γέμισαν με σχόλια γεμάτα περηφάνεια.

Tο post της Μαρέβας Μητσοτάκη και η νίκη - επιβεβαίωση

Μία από τους πρώτους που έσπευσαν να δείξουν πόσο πολύ χάρηκαν με τη νίκη της Μαρίας Σάκκαρη ήταν η Μαρέβα Μητσοτάκη, η οποία με story στο Instagram της έγραψε «Bravo» στην 28χρονη τενίστρια και σύντροφο του γιου της, Κωνσταντίνου.

383164211_336831965382271_6163071641553130522_n.jpg

Αυτή δεν ήταν όμως η πρώτη φορά που εκείνη έχει στηρίξει τη Μαρία Σάκκαρη.

Ήταν περίπου πριν από έναν μήνα, όταν η αθλητρια «λύγισε» μπροστά στους δημοσιογράφους, μιλώντας για τον αποκλεισμό της από το τουρνουά US Open στην πρώτη φάση της διεξαγωγής του. Η ίδια αισθανόταν πολύ άσχημα από την εμφάνισή της στο συγκεκριμένο τουρνουά και κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της, λέγοντας: «Δεν ξέρω πραγματικά. Είναι πάντα το ίδιο», ενώ συμπλήρωσε: «Είναι πολύ φρέσκο αυτή τη στιγμή τι είναι το σωστό ή τι είναι αυτό που θέλω να κάνω, είναι και τα συναισθήματα τώρα του αγώνα. Υπάρχουν αυτά τα δύο σενάρια στο μυαλό μου και είναι πολύ απογοητευτικό. Νιώθω ότι έχω ντροπιάσει τον εαυτό μου, έχω ντροπιάσει τους ανθρώπους μου, ότι ντροπιάζω όλους τους Έλληνες».

Φυσικά, πολλοί ήταν αυτοί - αθλητές και μη - που ακούγοντας τις δηλώσεις της και βλέποντάς τη να είναι τόσο απογοητευμένη έσπευσαν να την στηρίξουν, υποστηρίζοντας πως μια κακή στιγμή στη ζωή ενός αθλητή δεν σημαίνει πως ο ίδιος δεν «αξίζει».

Μία από αυτούς ήταν και η Μαρέβα Μητσοτάκη, η οποία με ανάρτησή της συνόψισε τις σκέψεις όλων: «Η Μαρία είναι κορυφαία αθλήτρια και οι κορυφαίοι αθλητές έχουν κάθε δικαίωμα να έχουν μία δύσκολη και αρνητική χρονιά. Όμως έχει και μεγάλη ψυχή και δυνατή καρδιά και με ακριβώς το ίδιο πάθος για το τένις θα σηκωθεί και θα βγει πιο δυνατή. Είμαστε μαζί σου!»

sakkari_mareva.jpeg

H Mαρία Σάκκαρη έχει πολύ καλές σχέσεις με την οικογένεια του συντρόφου της Κωνσταντίνου Μητσοτάκη κι αυτό, πέρα από την ανάρτηση της μαμάς του στην δύσκολη στιγμή της, φάνηκε και σε όσα δήλωσε εκείνη για την επανεκλογή του μπαμπά του. Χαρακτηριστικά είχε πει: «Ήταν πολύ συγκινητικό, διότι εκτός του ότι τον αγαπώ πάρα πολύ γιατί είναι ο άνθρωπός μου, αγαπώ πολύ και την οικογένειά του. Και μου στέκονται σε κάθε μου βήμα, σε κάθε μου αγώνα, γενικά είναι πάρα πολύ κοντά μου».

https://www.instagram.com/p/Clboux6MXtA/