Η σωτήρια παρέμβαση του Κωστή στο Προξενιό της Ιουλίας και ο «πόλεμος» με τον φίλο του Γιωργίκη

Κατερίνα Μπούσιου
Η σωτήρια παρέμβαση του Κωστή στο Προξενιό της Ιουλίας και ο «πόλεμος» με τον φίλο του Γιωργίκη

Ο Δημήτρης Αλεξανδρής και ο Μελέτης Ηλίας σύντομα θα γίνουν από φίλοι, εχθροί στο Προξενιό της Ιουλίας. 

Ένας μεγάλος εφιάλτης ξεκινά για την Ιουλία στο Προξενιό της Ιουλίας καθώς το μεγάλο της μυστικό για τον πατέρα της κόρης της αποκαλύπτεται, στον άνθρωπο που δεν θα έπρεπε να το γνωρίζει, δηλαδή τον άντρα της. Έφτασε η στιγμή να δούμε το σκοτεινό ρόλο του Μελέτη Ηλία ως Γιωργίκη, αλλά σε αυτή τη διαδρομή θα συναντήσει έναν νέο αντίπαλο. Που δεν είναι άλλος, από τον μέχρι τότε κολλητό του φίλο Κωστή. Ο Δημήτρης Αλεξανδρής εμφανίζεται ως σωτήρας της νεαρής κοπέλας. Την ίδια στιγμή, έχουμε την αποκάλυψη ενός άλλου σκοτεινού μυστικού.

https://www.instagram.com/p/C4AqlPLMT51/

Ο Γιωργίκης γίνεται ανεξέλεγκτος

Ήρθε η ώρα να δούμε τον άγριο και απρόβλεπτο Γιωργίκη στο Προξενιό της Ιουλίας. Να επιβεβαιωθεί αυτή η φήμη που τον ακολουθεί, όπως έχουμε ακούσει από τα λεγόμενα της Χάδως και της Στεφανίας. Θα επιστρέψει στον παλιό κακό εαυτό του, αυτόν, που οδήγησε την πρώην γυναίκα του στον θάνατο. Όλα ξεκινούν μόλις οι υποψίες του επιβεβαιωθούν και μόλις ακούσει μία συζήτηση της Ιουλίας με τη μητέρα της για την κόρη τους. Τότε μαθαίνει πως ο Γρηγόρης είναι ο πραγματικός πατέρας και καταλαβαίνει πως εξαπατήθηκε.

Ρήγας και Χάδω ύποπτοι για τη δολοφονία Γιωργίκη στο Προξενιό της Ιουλίας: Οι σκηνές spoiler

Η συνέχεια είναι φριχτή όπως έχουμε δει και στο τρέιλερ. Η Ιουλία γίνεται το θύμα μίας καθημερινής κακοποίησης που φτάνει στα άκρα. Την κρατά σχεδόν φυλακισμένη στο σπίτι και κανείς ή καμία δεν μπορεί να τη σώσει. Η Στεφανία θα κάνει την προσπάθειά της, αλλά μάταια.

Η Στάσα είναι σε απόγνωση αλλά δεν μπορεί να παρέμβει. Κάποια στιγμή θα γίνει και εκείνη θύμα του. Κάνει όμως τη μόνη έξυπνη κίνηση που μπορεί να υπάρξει σε αυτές τις συνθήκες. Ζητά τη βοήθεια του Κωστή και παρά τον χωρισμό τους, εκείνος θα επέμβει. Με την αστυνομική του ιδιότητα και λιγότερο με εκείνη της κουμπαριάς τους, θα μπει με τη βία στο σπίτι του Γιωργίκη για να απελευθερώσει την Ιουλία.

Δεν θα καταφέρει και πολλά, παρά μόνο να κάνει τον άλλοτε φίλο του να στραφεί εναντίον του. Και για να ξεφύγει από όλους ο Γιωργίκης, μηχανεύται τον εγκλεισμό της γυναίκας του σε ψυχιατρική κλινική, όπως λένε και τα πρόσφατα spoiler.

Από εδώ και πέρα ξεκινά η αρχή του δικού του τέλους.

Εκτός από τα όσα συμβαίνουν με το Γιωργίκη, θα έχουμε εξελίξεις με την έλευση του Άκη Σακκελαρίου ως Κρίστοφερ και θετό πατέρα του Άλκη που εμφανίζεται στη Λάρισα. Ο Γιώργος Παπαγεωργίου μιλώντας σήμερα στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, έδωσε μία εξήγηση για αυτά που θα προκύψουν: «Έρχεται ο μπαμπάς μου από την Αμερική, που είναι ο πολύ αγαπημένος μου φίλος Άκης Σακελλαρίου, και θα γίνει κάτι πάρα πολύ σκοτεινό και αναπάντεχο. Με τον ερχομό του Κρίστοφερ θα έρθει μια αποκάλυψη αρκετά σκοτεινή και θα φέρει τα πάνω κάτω».