Ο Χάρης Βαρθακούρης απάντησε επικά σε όσους λένε πως η κόρη του, Λιόνα μοιάζει στην Αντελίνα

Γεωργία Βλαχοπούλου
Ο Χάρης Βαρθακούρης απάντησε επικά σε όσους λένε πως η κόρη του, Λιόνα μοιάζει στην Αντελίνα

Η Λιόνα Βαρθακούρη είχε τη γιορτή της και η Αντελίνα δημοσίευσε μια φωτογραφία της στην οποία μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό.

Ο Χάρης Βαρθακούρης και η οικογένεια που έχει δημιουργήσει με την σύζυγό του, Αντελίνα Τελώνη - Βαρθακούρη είναι από αυτές που χαίρεσαι να βλέπεις. Ειδικά, όταν πρόκειται για τις αναρτήσεις που κάνουν στα social media με αφορμή σημαντικές για την οικογένειά τους στιγμές, όπως κάποια γενέθλια ή επέτειο, το χιούμορ που επιστρατεύει τόσο ο τραγουδιστής όσο και η σύζυγός του και η μεταξύ τους αλληλεπίδραση είναι ό,τι καλύτερο θα δεις στο feed σου.

Πλάνα από το σπίτι του μεγαλύτερου γιου του Γιάννη Πάριου, Χάρη: Η μονοκατοικία της οικογένειας

H φωτογραφία της 12χρονης Λιόνας που «άναψε» τα αίματα

Αυτή τη φορά, αφορμή για μερικά απολαυστικά posts μεταξύ των δύο συζύγων στάθηκε η ανάρτηση της Αντελίνας Βαρθακούρη για την γιορτή της μικρότερης κόρης τους, Λιόνας.

«Χρόνια πολλά ήλιε μου! Παιδί μου η ζωή σου να είναι γεμάτη υγεία, ευλογία, αγάπη και φως! Σε λατρευω απέραντα… Πάντα δίπλα σου Λιόνα μου!
Χρόνια πολλά γεμάτα χαρές σε όσες κι όσους γιορτάζουν!» έγραψε η σύζυγος του Χάρη Βαρθακούρη στη λεζάντα της ανάρτησής της.

https://www.instagram.com/p/C7OMdZooVp8/

Η αλήθεια είναι πως δεν είχαμε δει την 12χρονη σε κάποια πρόσφατη φωτογραφία, γι' αυτό και βλέποντας την ανάρτηση της Αντελίνας Βαρθακούρη πολλοί ήταν αυτοί που σάστισαν με το γεγονός πως αφενός η κόρη τους εξελίσσεται σε μια πολύ όμορφη δεσποινίδα αλλά αφετέρου μοιάζει απίστευτα στη μαμά της - ειδικά από τη στιγμή που εκείνη έκανε και πάλι καστανό το χρώμα των μαλλιών της.

Και δεν είχαν άδικο αν δεις την ανάρτηση της Αντελίνας Βαρθακούρη από τον Ιανουάριο.

https://www.instagram.com/p/C1nBoJKLmxg/

Βλέποντας όλα αυτά τα σχόλια για το πόσο ίδια είναι η Λιόνα με την μαμά της ο Χάρης Βαρθακούρης έδωσε την δική του «εξοργισμένη» απάντηση. Φυσικά πάντα έχοντας πολύ χιούμορ.

Αφού λοιπόν, ο ίδιος ευχήθηκε επίσης στη μικρή τους «πριγκίπισσα» για τη γιορτή της έγραψε:

«Ναι, οκ, είναι ίδια η μάνα της! Αλλά εγώ τράβηξα τη φωτογραφία!».

Snapinsta.app_445432708_993065492482206_9012590152337436801_n_1290.jpg

Η Αντελίνα του απάντησε «Σε λατρεύουμε!» αναδημοσιεύοντας την ανάρτησή του και αποκαλύπτοντας πως η Λιόνα έχει πολύ ωραία φωνή σαν τον μπαμπά της.

«Ναι, αλλά την φωνή από πού την πήρε;» έγραψε η ίδια στον σύζυγό της.

Από πού βγαίνει το όνομα Λιόνα;

Το 2019 η Αντελίνα Βαρθακούρη σε συνέντευξη που είχε δώσει στην Ελένη Μενεγάκη είχε αναφερθεί και στο όνομα της μικρής τους κόρης, της Λιόνας και πώς τους ήρθε στο μυαλό.

«Γεννήθηκε πρόωρα, 8 μηνών και πήγαινα εγώ στη θερμοκοιτίδα από πάνω είχα τρελαθεί τότε, και της έλεγα "Εσύ είσαι λιοντάρι παιδί μου, όχι σαν τη μάνα σου, καμία σχέση με ζώδια και ιστορίες, εσύ θα γίνεις καλά και θα βγεις και θα πάμε σπίτι μας και τελείωνε γιατί μας είχαν πει ένα μήνα θα κάτσεις μέσα". Όποτε κάθε φορά που πήγαινα οι νοσοκόμες έλεγαν "Η λιονταρίνα μια χαρά σήμερα" και μου λέει ο Χάρης "Ρε συ το θηλυκό λιοντάρι είναι Λιόνα, θα τη βγάλουμε Λιόνα;" πολύ μ' άρεσε» είπε η ίδια για το πώς προέκυψε αυτό το όνομα.

Αν νομίζεις βέβαια, πως η μεγάλη τους κόρη που φέτος θα κλείσει τα 14 έχει κάποιο πιο συνηθισμένο όνομα, κάνεις λάθος, αφού το όνομά της είναι Μελωδία.

«Είπε ο Χάρης να τη βγάλουμε ένα όνομα που καθόλου δε μου άρεσε, Βικτώρια. Μέτα όμως είπα πως είναι ένα καταπληκτικό όνομα, γιατί δε το έβγαλα Βικτώρια; Εγώ το έβλεπα λίγο ψυχρό, έτσι όπως το είχα στο μυαλό μου. Και έτσι όπως καθόμασταν στο καναπέ και πλακωνόμασταν ως συνήθως, πετάγεται ο πατέρας μου και λέει "Μη τσακώνεστε, Μελωδία θα το πούμε", βλέπω το Χάρη και λέει "αυτό θέλω, Μελωδία!"» είπε στην ίδια συνέντευξη η Αντελίνα Βαρθακούρη.

https://www.instagram.com/p/CqPtn8PIZgu/