Ευανθία και Μάγια τα χάνουν όλα στις Ψυχοκόρες μετά τις δολοφονίες Νάτση και Αρδίτη

Κατερίνα Μπούσιου
Ευανθία και Μάγια τα χάνουν όλα στις Ψυχοκόρες μετά τις δολοφονίες Νάτση και Αρδίτη

Η Μαρίνα Ασλάνογλου θα ευνοηθεί από την τύχη στις Ψυχοκόρες, αλλά πριν από αυτό θα περάσει ένα μικρό μαρτύριο. 

Η Φρόσω είναι το πρόσωπο με τη μεγαλύτερη μεταστροφή ρόλου στις Ψυχοκόρες, όπως όμως και η Ευανθία. Αυτό που θα αλλάξει τελείως τις ισορροπίες μεταξύ τους αλλά και με τους άλλους, είναι η δολοφονία του Νάτση τη πιο κρίσιμη στιγμή. Αυτό που σίγουρα όμως δεν περιμένεις είναι η απώλεια του Αρδίτη από τον μεγαλύτερο εχθρό του. Αυτό θα έχει επιπτώσεις στη ζωή της Βασιλικής και του Παύλου.

https://www.instagram.com/p/C7PWQgKofFX/

Ο Λούης είναι σα να δίνει μία νέα ζωή στη Φρόσω

Η Μαρίνα Ασλάνογλου και η Άννα Λουιζίδη, αποτελούν και θα αποτελέσουν στο μέλλον ένα πολύ σημαντικό κομμάτι στις Ψυχοκόρες. Η μοίρα της Φρόσως είναι δεμένη με τη μοίρα της Ευανθίας, ειδικά μετά από όσα θα συμβούν σε λίγο.

Μετά την πλεκτάνη στις Ψυχοκόρες, έρχεται το απρόβλεπτο μυστήριο με τον χαμένο αδελφό

O Λούης ορίζει τη μοίρα τους. Ο δραπέτης που έχει επιστρέψει στο χωριό για να δολοφονήσει τη Φρόσω, επειδή εξαιτίας της κατηγορήθηκε άδικα για το φόνο του φίλου του, θα κάνει την τελική του επίθεση. Μόνο που μπροστά στο βόλι του αντί για τη Φρόσω θα βρεθεί ο Νάτσης ο οποίος θα προσπαθήσει να την προστατέψει. Και δεν τελειώνει εδώ αυτό. Η Ευανθία τραυματίζεται σοβαρά και μάλιστα χάνει την όρασή της.

https://www.instagram.com/reel/C6gtExAIc9W/

Η Φρόσω δεν ξέρει πως να κρύψει τη χαρά της που απαλλάχτηκε από τον τύραννό της και τώρα που η Ευανθία είναι αδύναμη. Θα βρει ένα κόλπο για να πάρει λοιπόν τη διαχείριση της περιουσίας και να γίνει εκείνη η κυρίαρχη του σπιτιού. Μη βιάζεσαι, είναι μία προσωρινή νίκη αυτή. Θα τα φέρει έτσι η ζωή και ο...τρίτος κύκλος της σειράς, που θα ανακάμψει η Ευανθία. Όχι για να κάνει κακό, αλλά για να συμβιβαστεί μαζί της.

Αναπάντεχο ήταν το φινάλε στις Ψυχοκόρες: Οι πρωταγωνιστές αποχαιρετούν με συγκίνηση την επική σειρά

Εκείνη που θα δει την ζωή της να αλλάζει δραματικά, είναι η Μάγια. Ο Κοσμάς Κοτρώτσης αποφασίζει να απαλλαχτεί από τον Αρδίτη που εμποδίζει την οικονομική βοήθεια που απεγνωσμένα αναζητά. Και εκτός αυτού τον έχει παραπλανήσει και με τα ψέματά του. Η δολοφονία του είναι η μόνη λύση και ένας είδος εκδίκησης. Η Γιούλικα Σκαφιδά αισθάνεται ανυπεράσπιστη και η Βασιλική εκτεθειμένη γιατί θα πέσουν επάνω της υποψίες για αυτό τον φόνο.

Ο μόνος χαμένος σε αυτή την ιστορία θα είναι ο Παύλος. Γιατί τα σχέδια για να ξεφύγει μαζί με τη Βασιλική παίρνουν αναβολή. Βασικά χάνει σε λίγο και την ίδια τη Βασιλική.

Ο Οδυσσέας Παπασπηλιώπουλος κάνει πολλά λάθη ως ρόλος. Και τα πληρώνει κάποια στιγμή.

https://www.instagram.com/p/C6J0wDyI9vw/