Μετά την πλεκτάνη στις Ψυχοκόρες, έρχεται το απρόβλεπτο μυστήριο με τον χαμένο αδελφό

Κατερίνα Μπούσιου
Μετά την πλεκτάνη στις Ψυχοκόρες, έρχεται το απρόβλεπτο μυστήριο με τον χαμένο αδελφό

Η οικογένεια Αρδίτη έφερε αντιδράσεις από το κοινό στα social media. Η συνέχεια στις Ψυχοκόρες είναι όντως μη προβλέψιμη. 

Ούτε λεπτό δεν πάει χαμένο στις Ψυχοκόρες, γιατί η πλοκή στα περισσότερα επεισόδια είναι αρκετά ενδιαφέρουσα. Και θα πρέπει να παρατηρείς τις λεπτομέρειες, γιατί πλέον εμπεριέχουν αρκετά στοιχεία χρήσιμα για το μέλλον. Δυστυχώς ένας φόνος είναι η συνέπεια που έρχεται από τα χθεσινά γεγονότα, στα οποία μεταξύ άλλων πρωταγωνίστησαν η Γιούλικα Σκαφιδά και ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, οι οποίοι έφεραν στα όριά τους το κοινό στα social media. Προς το παρόν οδεύουμε σε έναν φόνο και στο μυστήριο του χαμένου αδελφού.

https://www.instagram.com/reel/C7BStFXBhOG/

Ανατροπές ρόλων και στόχων

Η πλεκτάνη και το ψέμα είχαν την τιμητική τους στις Ψυχοκόρες και θα συνεχίσουμε σε αυτό το μοτίβο και στο μέλλον. Η σειρά εκτός από τα κοινωνικά και σκληρά μηνύματα για την εποχή στην οποία αναφέρεται, εμπεριέχει στοιχεία που παραπέμπει και σε αστυνομική σειρά. Αυτά τα στοιχεία, αλλά σε άλλη μορφή κινηματογράφησης και σεναρίου, έχει και ο Maestro και δεν είναι καθόλου τυχαία η κοινή επιτυχία τους.

Αναπάντεχο ήταν το φινάλε στις Ψυχοκόρες: Οι πρωταγωνιστές αποχαιρετούν με συγκίνηση την επική σειρά

Στην περίπτωση της Φρόσως η πλεκτάνη είναι μεθοδική και σταδιακή για να παγιδέψει την Ευανθία και να τη φέρει σε δυσμενή θέση απέναντι στον άντρα της. Χθες κατάλαβε μάλιστα από τον απαξιωτικό τρόπο που μίλησε για τον Μέλιο και τη φράση «Εκεί που είναι δεν τα χρειάζεται τα χρήματα» πως εκείνη τον σκότωσε. Όχι πως δεν το είχε καταλάβει.

Στην περίπτωση όμως της Μάγιας, η πλεκτάνη ήταν σύντομη και ακαριαία απέναντι στη Βασιλική, παρουσιάζοντας ο πατέρας της δήθεν τυχαία το απολυτήριου του δημοτικού μπροστά στον υπουργό. Οι ίδιοι δήλωσαν πως δεν γνώριζαν πως η ψυχοκόρη τους γνώριζε γραφή και ανάγνωση και πως και οι ίδιοι παραπλανήθηκαν για το στοίχημα που έβαλαν μαζί του. Γιούλικα Σκαφιδά και Αλέξανδρος Αντωνόπουλος ως κόρη και πατέρας Αρδίτης, έγιναν στόχος για το κοινό στο Twitter/X.

Σε άλλα δράματα (όπως λέμε σε άλλα νέα) ο Τάσος με τον άνθρωπό του μπροστά σε όλους και κυρίως μπροστά στη Δεσποινιώ, θα δολοφονήσει τον Ντίνο. Ο νεαρός ηθοποιός όμως, πριν από αυτό θα έχει προλάβει να της πει το όνομα του αδελφού της. Εκείνη ξαφνιασμένη, θα καταλάβει, αλλά δεν θα προλάβει να μάθει λεπτομέρειες για τον χαμένο της αδελφό.

Στα επόμενα επεισόδια θα υπάρξει ένα μυστήριο για την ύπαρξή του και κυρίως για το πώς θα ξαναβρεθεί στη ζωή της μίας του αδελφής. Λίγα πράγματα είχαμε ακούσει για εκείνον στο πρώτο επεισόδιο της σειράς, όταν όλες οι αδελφές Πολύζου ζούσαν με τους γονείς τους στο χωριό τους. Εκεί είχε ειπωθεί πως είχε πάει στο στρατό ως φαντάρος.

Ο Ντίνος, είχε δείξει μία έκπληξη όταν η Δεσποινιώ του είχε αποκαλύψει το όνομα του χωριού της, γιατί προφανέστατα, γνώριζε τον αδελφό της και όλη την ιστορία τους. Τώρα μένει το μεγάλο ερώτημα, για το αν πρόλαβε να τον ειδοποιήσει πως έχει βρει τη μία από τις 4 αδελφές του, με τις οποίες είχε χάσει κάθε επικοινωνία.

Είναι ένα από τα ωραία μυστήρια, της συνέχειας της σειράς. Και όχι το μόνο. Αναμένεται και ένα άλλο μυστήριο που αφορά στον Κοσμά Κοτρώτση τον υπερταλαντούχο Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη.

Στην φωτογραφία του Δαδακαρίδη με τον πατέρα του ειπώθηκαν όλα όσα έπρεπε για το ήθος του ηθοποιού