Στην φωτογραφία του Δαδακαρίδη με τον πατέρα του ειπώθηκαν όλα όσα έπρεπε για το ήθος του ηθοποιού

Τζένη Ντεμιράι
Στην φωτογραφία του Δαδακαρίδη με τον πατέρα του ειπώθηκαν όλα όσα έπρεπε για το ήθος του ηθοποιού

«Εγώ και εσύ Κύπρο, πατέρας γιος, σε αγαπώ. . 'Έτσι ωραία, αυθόρμητα όπως πάντα….Και ας έχει τόση ζέστη», έγραψε ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης στην περιγραφή της ανάρτησής του. 

Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης είναι ένας αγαπημένος ηθοποιός που δεν ξεχωρίζει μόνο για τις υποκριτικές του ικανότητες και το ταλέντο του να σε μαγεύει επί σκηνής και επί της οθόνης, αλλά και λόγω της αύρας που αποπνέει.

Η ταπεινότητα και η ηρεμία του αποτελούν δύο χαρακτηριστικά που τον κάνουν να κερδίζει με μεγάλη ευκολία μία θέση στις καρδιές μας.

Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης γίνεται με έναν μοναδικό τρόπο έμπνευση για όσα υπέροχα έχει πει για τη ζωή

dadakaridis.jpg

Μία σπάνια φωτογραφία με τον πατέρα του Δαδακαρίδη

Μπορεί ο Δαδακαρίδης να είναι ιδιαίτερα αγαπητός στο κοινό, ωστόσο, δεν επιλέγει να προβάλλει σε υπερβολικό βαθμό τον εαυτό του, ούτε καν μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο οποίος έχει ένα αρκετά επαγγελματικό ύφος.

Οι περισσότερες δημοσιεύσεις του αφορούν δουλειές και συνεργασίες. Ο ηθοποιός που πρωταγωνιστεί φέτος τόσο στη σειρά «Ψυχοκόρες» όσο και στον Σασμό, έκανε τη διαφορά την Δευτέρα 20 Μαΐου, αναρτώντας μία εικόνα με τον πατέρα του, ανοίγοντάς μας με αυτόν τον τρόπο ένα παράθυρο στην προσωπική του ζωή και όσα αφορούν την καθημερινότητά του ως άνθρωπος και όχι ως καλλιτέχνης.

Στην εικόνα, οι δύο άνδρες ποζάρουν χαμογελαστοί, ενώ ο γιος Δαδακαρίδης γράφει στην περιγραφή: «Εγώ και εσύ Κύπρο, πατέρας γιος, σε αγαπώ. 'Eτσι ωραία, αυθόρμητα όπως πάντα….Και ας έχει τόση ζέστη».

https://www.instagram.com/p/C7L76bRsInG/

Όσα οι fans του Δαδακαρίδη «χρώσταγαν» να πουν στον πατέρα του

Όπως είναι λογικό, το post του 46χρονου ηθοποιού συγκέντρωσε δεκάδες σχόλια από fans που θέλησαν να στείλουν την αγάπη τους με διαφορετικούς τρόπους. Μία fan του ηθοποιού έγραψε: «Κύριε Δαδακαρίδη μεγάλε, θα ήθελα να ζητήσω το χέρι του γιου σας», δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο την αδυναμία που τρέφει στον Πυγμαλίωνα. Ένα ακόμα σχόλιο επεσήμανε: «Κύριε Δαδακαρίδη να χαίρεστε αυτό το υπέροχο πλάσμα που δημιουργήσατε».

Ένας τρίτος χρήστης του Instagram θέλησε να μιλήσει για το ήθος του πατέρα του Πυγμαλίωνα και τις ομοιότητες των δύο ανδρών, τονίζοντας: «Όσο μεγαλώνεις, Πυγμαλίων, του μοιάζεις όλο κ περισσότερο!!!Το μπαμπά σου τον συναντώ πολύ συχνά στη περιοχή που μένουμε κ είναι ένας εξαιρετικός και πολύ απλός κύριος».

Δες στην παρακάτω gallery κάποια από τα σχόλια χρηστών του Instagram για την εικόνα του Πυγμαλίωνα με τον πατέρα του

Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στην εκπομπή «Happy Day» το 2022, ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης είχε αναφερθεί στον πατέρα του και τη σχέση τους, επισημαίνοντας:

«Συνήθως στις πρεμιέρες μου, δεν καλώ κανέναν. Ο πατέρας μου έρχεται από μόνος του γιατί θέλει. Συνήθως μου λέει καλά λόγια αλλά έχει τύχει να μου πει και αρνητικά πράγμα. Δεν είμαστε πάντα τέλειοι, μερικές φορές οφείλουμε να είμαστε και άθλιοι για να ξέρουμε από που θα ξεκινήσουμε. Το ωραιότερο σχόλιο που μου έχει κάνει ο πατέρας μου, ήταν όταν μετά από μια παράσταση με ιδιαίτερη πλοκή, με κοίταξε και μου είπε, “μεγάλωσες”».

Πηγή κεντρικής εικόνας: @pygmalion_dadakarides