Ο Γιώργος Γκιουλέκας λειτούργησε με σχέδιο Μαρτίκα κατά του Φάνη αλλά το Twitter/X στηρίζει Μπoλέτση

Γεωργία Βλαχοπούλου
Ο Γιώργος Γκιουλέκας λειτούργησε με σχέδιο Μαρτίκα κατά του Φάνη αλλά το Twitter/X στηρίζει Μπoλέτση

Ο Φάνης για πρώτη φορά δεν ήταν καλός αγωνιστικά και Γκιουλέκας με τη βοήθεια της Δαλάκα προσπάθησε να του ρίξουν την ψυχολογία.

Τον τρίτο αγώνα ασυλίας παρακολούθησε το κοινό το βράδυ της Τρίτης 21/5 στο Survivor με τον Φάνη για πρώτη φορά να μην φέρνει κανένα πόντο, κάτι που φυσικά δεν γινόταν να μην σχολιαστεί από τους παίκτες της κόκκινης ομάδας, αφού εκείνος είναι ένα από τα φαβορί για τον τελικό, ενώ στατιστικά είναι ο καλύτερος παίκτης από την αρχή του παιχνιδιού.

Μπορεί η Κατερίνα Δαλάκα να κερδίσει το Survivor για 2η φορά; Φέτος θα παίξει ρόλο ο τελικός!

Eυκαιρία να ρίξουν Γκιουλέκας και Δαλάκα τα «βέλη» τους στον Φάνη

Ο Φάνης είναι ένας παίκτης που όσον αφορά την εμφάνισή του στους στίβους μάχης δεν ωραιοποιεί ποτέ τις καταστάσεις. Γι' αυτό και όπως είπε ο ίδιος αισθάνθηκε πολύ άσχημα γιατί η ασυλία χάθηκε για τους μπλε από τα δικά του χέρια και τους πόντους που δεν έφερε.

Δεν ήταν όπως είπε θέμα τύχης το ότι δεν κατάφερε να το «βρει» με τον στόχο αλλά θέμα ικανότητας και η κόκκινη ομάδα ήταν καλύτερη.

Στο συμβούλιο ωστόσο η κουβέντα συνεχίστηκε και ξαφνικά ο Φάνης έγινε υπόλογος για τον ότι, ενώ είχε χάσει αρκετά ματσαρίσματα, εν τέλει μπήκε να αγωνιστεί στο best of και τον κρίσιμο τελικό πόντο που έμενε για να λήξει ο αγώνας της συγκεκριμένης ασυλίας.

Ο Γκιουλέκας λοιπόν, επανάφερε το θέμα του «εγωισμού» που έχει ο παίκτης των μπλε και της έπαρσης, όπως και η Δαλάκα, λέγοντας πως η επιλογή του Φάνη για τον κρίσιμο πόντο ήταν λάθος.

Ο Γιώργος Γκιουλέκας σε προηγούμενο συμβούλιο είχε αναφέρει πως ο Φάνης αν έχει χάσει αρκετούς πόντους σε έναν αγώνα, για να ανεβάσει την ψυχολογία του διαλέγει ή εκείνον ή την Δαλάκα, ώστε να τους νικήσει και να φτιάξει την αυτοπεποίθησή του. Επομένως, γι' αυτό μπήκε σύμφωνα με τον Γκιουλέκα και στον κρίσιμο πόντο στον τρίτο αγώνα ασυλίας, επιλέγοντας την Δαλάκα, γιατί είχε «τρελαθεί» που έχανε κι ήθελε να φτιάξει την ψυχολογία του.

Οι παίκτες της κόκκινης ομάδας τόνισαν βέβαια, πως όλη αυτή η συζήτηση για τον λόγο που μπήκε ο Φάνης στο best of γινόταν για το «καλό» του, αφού αν παίζει δίχως ψυχραιμία επειδή δεν έχει καταφέρει να φέρει πόντο σε κάποιο αγώνισμα τότε ζημιώνεται η ομάδα του - όπως και έγινε με αυτήν την ασυλία.

Ο Φάνης, ωστόσο που δεν «μασάει» τα λόγια του κατάλαβε, όπως είπε, πως όλα αυτά δεν λέγονται για το καλό το δικό του και της μπλε ομάδας αλλά επειδή οι κόκκινοι βρήκαν την ευκαιρία να του «τρίψουν» τις ήττες του στην «μούρη».

Η αλήθεια είναι πως κάθε παίκτης δικαιούται να έχει μια κακή μέρα και ο Φάνης, όπως αναφέραμε είναι στατιστικά ο καλύτερος παίκτης στο φετινό Survivor. Αν ο ίδιος επέμενε μόνος του να μπει στον αγώνα του best of θα μπορούσαμε να πούμε πως όντως έχει έπαρση. Όπως είπαν όμως ο Σταμάτης και ο Ντάνιελ το να μπει ο Φάνης απέναντι στην Δαλάκα ήταν επιλογή της ομάδας τους, καθώς τον εμπιστεύτηκαν ότι μπορεί να φέρει τον πόντο κι ας είχε χάσει όλα τα προηγούμενα ματσαρίσματα.

Το κοινό που εδώ και αρκετό καιρό φαίνεται πως δεν αναγνωρίζει την συμπεριφορά του Γκιουλέκα, μιας και ο ίδιος ρίχνει διάφορες σπόντες στην αντίπαλη ομάδα, ενώ το απυρόβλητο γι' αυτόν έχει η Κατερίνα Δαλάκα, τάχθηκε υπέρ του Φάνη.

Οι υποψήφιοι της εβδομάδας μέχρι τώρα

Όπως έχουν διαμορφωθεί πάντως τα πράγματα όλη η μπλε ομάδα, εκτός από τον Φάνη είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση. Η Δώρα ήταν ήδη υποψήφια, αφού έχασε την προηγούμενη μονομαχία, ενώ ο Σταμάτης, ο Χριστόφορος και ο Ντάνιελ ψηφίστηκαν στα επόμενα συμβούλια.

Σύμφωνα με τα όσα είχε ανακοινώσει ο Γιώργος Λιανός, δεν θα υπάρξει αποχώρηση ούτε αυτήν την εβδομάδα - όπως έγινε και με την Δώρα που έχασε στην μονομαχία - αλλά ο ηττημένος από την μονομαχία αυτής της εβδομάδας θα παίξει με την Δώρα σε άλλη μονομαχία και τότε θα κριθεί το ποιος θα αποχωρήσει.