Ο ρόλος που παίζει η Jennifer Garner στη διάσωση του γάμου των Ben Affleck και Jennifer Lopez

Πατούλια Κατερίνα
Ο ρόλος που παίζει η Jennifer Garner στη διάσωση του γάμου των Ben Affleck και Jennifer Lopez
Copyright 2024 The Associated Press. All rights reserved

Η Jennifer Garner θέλει να αντέξει ο γάμος του Ben Affleck με την Jennifer Lopez όσο κανείς άλλος. 

Η Jennifer Lopez έκανε την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση εν μέσω έντονης φημολογίας περί χωρισμού.

Η Garner στηρίζει τους Bennifer

Όσο ο πλανήτης μιλά για το Κορίτσι που Εξαφανίστηκε 2 στη ζωή του Ben Affleck, την Jennifer Lopez, η πρώην του Ben και μητέρα των παιδιών του Jennifer Garner κάνει τα πάντα για να διασωθεί το σχήμα Bennifer 2.

Η Garner προσπαθεί, σύμφωνα με την Page Six, να εμψυχώσει τον Affleck να κάνει μια σοβαρή προσπάθεια διάσωσης του γάμου με την Lopez όσο οι φήμες περί διαζυγίου οργιάζουν στο Hollywood.

«Η Garner υποστηρίζει πλήρως τη σχέση του Ben με τη Jennifer και θέλει να τον βλέπει μόνο χαρούμενο», είπε πηγή από το περιβάλλον του πρώην ζευγαριού στο Us Weekly.

Η ίδια πηγή εξήγησε πως η 52χρονη που υπήρξε παντρεμένη με τον Affleck από το 2005 ως το 2018 ξέρει καλά πως η εμπλοκή των μίντια μπορεί να κάνει κακό σε ένα ζευγάρι.

Η Jlo χαμογελά αλλά δεν απαντά:

Η 54χρονη Lopez πάντως συνέχισε τις σόλο εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί για μια ακόμα φορά, στο Μεξικό για την ταινία Atlas και ο Βen έλειπε και πάλι από το πλευρό της.

Mexico ATLAS

Την τελευταία εβδομάδα οι φήμες για το επερχόμενο διαζύγιο των Bennifer οργιάζουν με το TMZ να υποστηρίζει πως ο 51χρονος σκηνοθέτης ζει ήδη σε άλλο σπίτι από τη σύζυγό του.

JLO3.jpg

Το In Touch αναφέρει πως ο Affleck οδηγήθηκε να φύγει από το σπίτι 60 εκατομμυρίων δολαρίων και έχει επικεντρωθεί στη δουλειά του και στα παιδιά του και τονίζει:

«Δεν φταίει ο Ben, το διαζύγιο είναι κοντά, Εκείνος έχει ήδη φύγει από το σπίτι, το οποίο θα πουλήσουν. Ποτέ δεν θα σταματήσει ο ένας να αγαπά τον άλλο, όμως εκείνη δεν μπορούσε να τον ελέγξει κι αυτός να την αλλάξει, δεν υπήρχε τρόπος όλο αυτό να αντέξει στον χρόνο».

https://www.instagram.com/p/C7QYLP0tFAa/

Στην πρώτη κοινή εμφάνιση μετά τις φήμες χωρισμού το κλίμα ήταν ψυχρό ανάμεσα σε Lopez και Affleck

Bennifer: Mαζί ναι μεν αλλά

Όταν η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck έδωσαν μια μεγάλη ευκαιρία στη σχέση τους το 2021 (έπειτα από σχεδόν δύο δεκαετίες χωριστά), ο ηθοποιός ήρθε αντιμέτωπος με έναν μεγάλο προβληματισμό.

Όπως η ίδια η Lopez εκμυστηρεύτηκε στο νέο ντοκιμαντέρ «The Greatest Love Story Never Told», ο Affleck δεν ήθελε σε καμία περίπτωση η σχέση τους να βρεθεί στο προσκήνιο του Τύπου και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

«Όταν ήμασταν και πάλι μαζί είπα άκου, ένα από τα πράγματα που δεν θέλω είναι μια σχέση στα social media», παραδέχθηκε ο ηθοποιός και πρόσθεσε:

«Τότε κατά κάποιο τρόπο συνειδητοποίησα ότι δεν είναι δίκαιο να ζητάω κάτι τέτοιο. Είναι κάπως σαν να πρόκειται να παντρευτείς έναν καπετάνιο πλοίου και να λες: λοιπόν, δεν μου αρέσει το νερό».

Παρά τους δισταγμούς του ηθοποιού το ζευγάρι τα κατάφερε και ο έρωτάς τους επισφραγίστηκε με έναν κλειστό γάμο στο Las Vegas.

«Είμαστε απλώς δύο άνθρωποι με διαφορετικές προσεγγίσεις που προσπαθούν να μάθουν να συμβιβάζονται», λέει ο σταρ της μεγάλης οθόνης στο ντοκιμαντέρ.

https://www.instagram.com/reel/C4BPulrxe8I/

«Τα καταφέραμε. Η αγάπη είναι όμορφη. Η αγάπη είναι ευγενική. Και αποδεικνύεται ότι η αγάπη είναι υπομονετική. Είκοσι χρόνια υπομονετική», δήλωνε τότε η Λατίνα σταρ λίγα 24ωρα μετά τη γαμήλια τελετή. Τον Αύγουστο της ίδιας χρονιάς πραγματοποιήθηκε και ο δεύτερος γάμος τους στην έπαυλη του ηθοποιού.

Δύο χρόνια μετά τον γάμο και 20 μετά τον πρώτο χωρισμό οι Bennifer παλεύουν να μείνουν μαζί...