Ο Μελέτης Ηλίας στον πιο dark ρόλο του στο Προξενιό της Ιουλίας προκαλεί τον δολοφόνο του

Κατερίνα Μπούσιου
Ο Μελέτης Ηλίας στον πιο dark ρόλο του στο Προξενιό της Ιουλίας προκαλεί τον δολοφόνο του

Ποιος τελικά θα σκοτώσει τον Γιωργίκη στο Προξενιό της Ιουλίας; Χάδω, Στεφανία ή Χρήστος;

Από το χθεσινό επεισόδιο έχει ξεκινήσει στο Προξενιό της Ιουλίας, το χρονικό της φρίκης. Για την ίδια την Ιουλία αλλά και για τον σύζυγό της μεταγενέστερα, ο οποίος και θα πληρώσει το τίμημα της συμπεριφοράς του. Ο Μελέτης Ηλίας παρόλο που υποδύεται ως Γιωργίκης τον πιο dark ρόλο της καριέρας του, γνώρισε την αποθέωση του κοινού για το ταλέντο του και τον τρόπο που ρεαλιστικά προσεγγίζει τον ρόλο του. Ποιος ή ποιά θα τον τιμωρήσει τελικά με τον πιο φριχτό τρόπο;

Το σκηνικό της βίας και το «Εγώ δεν είμαι Ιουλία ή Ευγενία»

Στη μνήμη μας έχουμε πάντα τον Μελέτη Ηλία στους ρόλους του σε κωμωδίες που σημείωσαν επιτυχία και τον ταυτίζουμε πολύ περισσότερο με τον Σάββα από «Το σόι σου». Είναι η πρώτη φορά που στο Προξενιό της Ιουλίας κάνει έναν σκοτεινό ρόλο ως Γιωργίκης και είναι μία μεγάλη ευκαρία να μας δείξει το εύρος του ταλέντου του. Παρόλο που κάνει έναν μισητό ρόλο, τον κοινό τον λάτρεψε και ήδη από χθες που ξεκινά το χρονικό της φρίκης, το κοινό τον λάτρεψε.

Όπως είδες κάποιος από τους τηλεθεατές έκανε και μία σωστή παρατήρηση για τον Γιωργίκη του ομότιτλου βιβλίου και την αντιστοιχία με τον τηλεοπτικό ρόλο. Γιατί ο χαρακτήρας στη δεύτερη περίπτωση πρόλαβε να μας δείξει και ένα πιο καλοσυνάτο προφίλ.

Από σήμερα και έπειτα το σπιτικό του Γιωργίκη μετατρέπεται στο σπίτι των βασανιστηρίων για την Ιουλία. Κανείς δεν παρεμβαίνει - εκτός από τη Στεφανία - για να κατευνάσει το μένος του. Τη φυλακίζει στο δωμάτιο αφού την έχει δείρει κατ' επανάληψη και ούτε η μητέρα της μπορεί να τη δει. Ο Γιωργίκης μάλιστα αποσύρει και τον δικηγόρο που είχε αναλάβει την υπεράσπιση του Ρήγα. Του δίνει ένα κίνητρο για τη μελλοντική του δολοφονία όμως με αυτό. Στο είχα πει πως θα πρέπει να βάλουμε και τον αδελφό της Ιουλίας στους υπόπτους για τον φόνο του φινάλε.

Ρήγας και Χάδω ύποπτοι για τη δολοφονία Γιωργίκη στο Προξενιό της Ιουλίας: Οι σκηνές spoiler

Όμως πλέον έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να κάνει τον φόνο η αδελφή του Χάδω. Εκείνη βέβαια του είχε προκαλέσει τις υποψίες για τη γυναίκα του, αλλά σήμερα βιαιοπραγεί και εναντίον της, με εκείνη να τον απειλεί.

Οι δικές μας πληροφορίες λένε πως τη μοιραία βραδιά στο σπίτι του Προβιού (σκηνές έχουμε δει άλλωστε από τον φόνο αλλά δίχως τον δολοφόνο) θα βρίσκονται στο σπίτι, η Χάδω, η Στεφανία, ο Χρήστος αλλά και ο Ρήγας. Με τους δύο ενδιάμεσους να έχουν και τις μεγαλύτερες πιθανότητες να το πράττουν τελικά.

Η Στεφανία θα προσπαθήσει να προστατέψει τον Χρήστο. Και ο Χρήστος με τη σειρά του την Ιουλία και το μωρό. Ο ρόλος του Επιφάνειου και του Γρηγόρη αποτελεί ένα μικρό μυστήριο ακόμη, αλλά είναι σίγουρο πως δεν θα κάνουν τη δολοφονία.

https://www.instagram.com/p/C0RsRD0t-Gj/