Τα δάκρυα της Jennifer Garner για την αποφοίτηση της Violet έκαναν ακόμα και την Barbie να σχολιάσει

Τζένη Ντεμιράι
Τα δάκρυα της Jennifer Garner για την αποφοίτηση της Violet έκαναν ακόμα και την Barbie να σχολιάσει

Η μεγαλύτερη κόρη της Jennifer Garner και του Ben Affleck αποφοίτησε από το λύκειο και η συγκίνηση της ηθοποιού στάθηκε στο επίκεντρο.

Συναισθηματικά φορτισμένη ήταν η Jennifer Garner λίγο πριν δει την κόρη της, Violet, να αποφοιτά από το λύκειο.

Την Δευτέρα 20 Μαΐου, η 52χρονη ηθοποιός δημοσίευσε μία σειρά από φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, οι οποίες τη δείχνουν να κλαίει ενώ παρακολουθεί την αποχαιρετιστήρια τελετή πριν την αποφοίτηση της 18χρονης Violet από το σχολείο.

«Πες μου ότι έχεις αποφοίτηση χωρίς να μου πεις ότι έχεις αποφοίτηση», έγραψε στην περιγραφή της ανάρτησής της.

Η Jennifer Garner αποχαιρέτησε τον μπαμπά της με ένα συγκινητικό post και ένα μήνυμα ευγνωμοσύνης

https://www.instagram.com/p/C7NhJ-PRiM9/

Μάλιστα, τα δάκρυα δεν κύλισαν στο πρόσωπό της μόνο όταν η Garner βρέθηκε στην τελετή αλλά τη «συνόδευαν» ακόμα και όταν βρισκόταν μέσα σε ένα αεροπλάνο. Αυτό το στιγμιότυπο ήταν ανάμεσα σε εκείνα που η ηθοποιός επέλεξε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της ακολούθους.

Jennifer-Garner.jpg

Στο στιγμιότυπο από το αεροπλάνο η Garner ακούγεται να λέει: «Πώς θα τα βγάλουμε πέρα; Τι θα κάνουμε;», δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο ότι οι αλλαγές στη ζωή των παιδιών της τής προκαλούν ανησυχία αλλά και πως υπάρχει ουσιαστική σύνδεση ανάμεσα σε εκείνη και την Violet.

United States France
Actress Jennifer Garner arrives with her daughter Violet Affleck for the State Dinner with President Joe Biden and French President Emmanuel Macron at the White House in Washington, Thursday, Dec. 1, 2022. (AP Photo/Susan Walsh)

Η ταύτιση άλλων διάσημων μαμάδων και το απρόσμενο σχόλιο της Barbie

Η ανάρτηση της 52χρονης ηθοποιού έλαβε πάνω από 900.000 likes και πολλά σχόλια από συνεργάτες, φίλους και άλλα διάσημα πρόσωπα. Μία εξ αυτών ήταν η Reese Witherspoon, η οποία της έγραψε: «Ω, γλυκιά μου… Το ξέρω. Έχεις κάνει πολύ καλή δουλειά, μαμά. Θα είμαι εδώ για υποστήριξη και πολλές αγκαλιές».

Η Gwyneth Paltrow σχολίασε από την πλευρά της: «Είμαι τόσο πολύ μαζί σου». Ενώ η Jenna Dewan ανέφερε: «Θα είμαι ακριβώς αυτό».

Πολλές ήταν και οι μητέρες που έδειξαν να ταυτίζονται με τη στάση της Garner και την συναισθηματική φόρτιση που δημιουργεί σε κάθε μητέρα κάθε μικρό ή μεγάλο βήμα των παιδιών τους.

Ιδιαίτερη αίσθηση, βέβαια, μας έκανε το γεγονός ότι ανάμεσα στα σχόλια ήταν και ένα από τον επίσημο λογαριασμό της Barbie. Η σύνδεση της άλλωστε με τη σχέση μητέρας-κόρης είναι έκδηλη όσο μέσω των προσωπικοτήτων που παίρνουν οι κούκλες Barbie, όσο και μέσω της ταινίας που έθεσε στο προσκήνιο την σπουδαία βάση στην οποία χρειάζεται να τίθεται η συγκεκριμένη σχέση. Το σχόλιο αναφέρει: «Στέλνοντας σε αυτή την μητέρα μερικές αγκαλιές».

Η Jennifer Garner έχει αποκτήσει τρία παιδιά με πρώην σύζυγό της, τον Ben Affleck. Η Violet είναι η μεγαλύτερη, ενώ η Seraphinia είναι 15 και ο Samuel 12.

Πηγή κεντρικής εικόνας: @jennifer.garner