Η Jennifer Garner αποχαιρέτησε τον μπαμπά της με ένα συγκινητικό post και ένα μήνυμα ευγνωμοσύνης

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Jennifer Garner αποχαιρέτησε τον μπαμπά της με ένα συγκινητικό post και ένα μήνυμα ευγνωμοσύνης

Η Jennifer Garner πενθεί την απώλεια του μπαμπά της, William και τον αποχαιρέτησε με ένα πολύ συγκινητικό Instagram post.

Δύσκολες στιγμές βιώνει εδώ και λίγα 24ωρα η οικογένεια της Jennifer Garner, μετά την αιφνίδια απώλεια του μπαμπά της, William.

Ο μπαμπάς της ηθοποιού έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών και όπως η ίδια ανέφερε στη συγκινητική ανακοίνωσή της, οι τελευταίες του στιγμές ήταν δίπλα στα αγαπημένα του πρόσωπα.

Η Garner και οι αδερφές της, Melissa και Susannah συμπαραστέκονται στη μητέρα τους και πενθούν τον πολυαγαπημένο τους μπαμπά, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ben Affleck:Το πρώτο άτομο που συνάντησε μετά τον μήνα του μέλιτος είναι η πρώην του Jennifer Garner

Το συγκινητικό αντίο της Jennifer Garner στον μπαμπά της

Πριν από λίγες ώρες η Jennifer Garner θέλησε να αποχαιρετήσει τον μπαμπά της δημόσια, δημοσιεύοντας ένα καρουζέλ φωτογραφιών στο Instagram.

1712051545648-775600903-garner3.jpg

Το post της 51χρονης περιείχε σπάνιες οικογενειακές φωτογραφίες στις οποίες την βλέπουμε σε νεαρή ηλικία στην αγκαλιά του πατέρα της καθώς και διάφορα άλλα αδημοσίευτα στιγμιότυπα.

https://www.instagram.com/p/C5O28MhS6pg/

«Ο μπαμπάς μου πέθανε ειρηνικά το απόγευμα του Σαββάτου. Ήμασταν μαζί του, τραγουδώντας το Amazing Grace την ώρα που μας άφησε. Ενώ δεν είναι τραγωδία ο θάνατος ενός 85χρονου άνδρα που έζησε μια υγιή, υπέροχη ζωή, ξέρω ότι η θλίψη είναι αναπόφευκτη και καραδοκεί σε απροσδόκητες γωνίες. Η σημερινή ημέρα είναι για την ευγνωμοσύνη. Είμαστε ευγνώμονες για την ευγενική συμπεριφορά και την ήρεμη δύναμη του μπαμπά. Για το πώς με πείραζε με ένα σκανταλιάρικο χαμόγελο και για τον τρόπο που εφηύρε πάντα το ρόλο του υπομονετικού μπαμπά. Είμαστε ευγνώμονες για την εργασιακή ηθική, την ηγεσία και την πίστη του. Εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας στις ιατρικές κοινότητες του Ιατρικού Κέντρου της περιοχής του Charleston και της Πόλης της Ελπίδας. Η φροντίδα σας παρέτεινε τη ζωή του μπαμπά και του έδωσε χρόνο για να βρίσκεται στα αγαπημένα του μέρη - περιτριγυρισμένος από κόρες και εγγόνια, πανηγυρίζοντας για τους αγαπημένους του Aggies, καπετάνιος ενός σκάφους και πάνω απ' όλα, δίπλα στη σύζυγό του επί 59 χρόνια, τη μαμά μας. Υπάρχουν τόσα πολλά να πούμε για τον μπαμπά μου, οι αδελφές μου και εγώ δεν θα σταματήσουμε ποτέ να μιλάμε για το πόσο υπέροχος ήταν, γι' αυτό υπομείνετε μαζί μας, αλλά για σήμερα μοιράζομαι αυτές τις αναμνήσεις με την εκτίμησή μου για τον ευγενικό και λαμπρό άνθρωπο, πατέρα και παππού που ήταν, καθώς και για την αγαπημένη κληρονομιά που άφησε πίσω του».

Αρκετοί ήταν οι celebrities που έσπευσαν να συλλυπηθούν την ηθοποιό ανάμεσά τους η Reese Witherspoon, η Lily Collins και η Sharon Stone.

Screenshot-2024-04-02-133511.png

«Στέλνω σε εσένα και όλη την οικογένεια σου πολύ αγάπη, φως και αγκαλιές», έγραψε η Lily Collins.

Screenshot-2024-04-02-133457.png

«Γλυκιά μου φίλη...στέλνω όλους τους αγγέλους να τον βοηθήσουν να πάει σπίτι», σχολίασε η Reese Witherspoon.

Τον Σεπτέμβριο του 2023 η σταρ της μεγάλης οθόνης είχε κάνει μια πολύ όμορφη έκπληξη στον μπαμπά της, θέλοντας να γιορτάσουν μαζί τα γενέθλιά του. Το δώρο της Garner στον μπαμπά της ήταν μια βόλτα με ένα συλλεκτικό αμάξι που είχε συναισθηματική αξία για εκείνον.

garner25.jpg

Μιλώντας παλαιότερα στο «Tell Me More» με την Kelly Corrigan η Garner είχε αναφερθεί μεταξύ άλλων στους γονείς της δηλώνοντας: «Οι γονείς μου είναι τα πάντα μου. Η μαμά μου μεγάλωσε πολύ φτωχή στο Locust Grove της Οκλαχόμα σε ένα αγρόκτημα».

https://www.instagram.com/p/CtpkqiARq1b/

Η αντίδραση της Jennifer Garner στον αρραβώνα του Ben Affleck με την Jennifer Lopez

Η ηθοποιός είχε αποκαλύψει πως ρώτησε την μητέρα της αν την ενοχλεί που αναφέρει δημόσια τα φτωχικά της παιδικά χρόνια με εκείνη να της απαντά: «Ποτέ δεν ντράπηκα που μεγάλωσα φτωχή. Μάλλον είμαι έκπληκτη από τη χάρη και την αξιοπρέπεια που είχαν οι γονείς μου σε όλη την παιδική μου ηλικία».

Πηγή κεντρικής: jennifergarner