Η Jennifer Garner ευχήθηκε «Χρόνια πολλά» στον πρώην της με ένα γλυκό post γεμάτο νοσταλγία

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Jennifer Garner ευχήθηκε «Χρόνια πολλά» στον πρώην της με ένα γλυκό post γεμάτο νοσταλγία

Η Jennifer Garner έστειλε γλυκές ευχές στον πρώην σύντροφό της, Michael Vartan με ένα #tbt στιγμιότυπο από το «Alias».

Η Jennifer Garner θα μπορούσε άνετα να κερδίσει βραβείο μεγαλοψυχίας αφού έχει καταφέρει να διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με όλους τους πρώην συντρόφους της.

Η δημοφιλής ηθοποιός και πρώην σύζυγος του Ben Affleck έδειξε την αγάπη που τρέφει για τον πρώην σύντροφο και συμπρωταγωνιστή της στο «Alias», Michael Vartan.

Affleck & Garner πήγαν σε σχολική γιορτή και η έκφραση της ηθοποιού πρόδωσε την κρίση στη σχέση τους

Οι γλυκές ευχές της Jennifer Garner στον πρώην της

Πριν λίγες ώρες η Jennifer Garner έκανε μια ιδιαίτερη ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Ιnstagram, θέλοντας να ευχηθεί δημόσια στον πρώην σύντροφό της για τα 55α γενέθλιά του.

Η 51χρονη μοιράστηκε ένα #tbt στιγμιότυπο από το «Alias» με τους διαδικτυακούς της φίλους, όπου τη βλέπουμε να χαμογελά στο πλευρό του πρώην συμπρωταγωνιστή της. Η Garner υποδύθηκε την Sydney Bristow, μια πράκτορα της CIA που αναγκάστηκε να έχει διπλή ζωή για να κρατήσει τη δουλειά και τους ανθρώπους της ασφαλή. Ο Vartan υποδύθηκε τον Michael Vaughn, έναν από τους συναδέλφους της και το μεγάλο της έρωτα.

Τα ξανθά μαλλιά που είχε υιοθετήσει τότε για τις ανάγκες του ρόλου την κάνουν κυριολεκτικά αγνώριστη και δεν θυμίζουν σε τίποτα την σημερινή της εικόνα.

https://www.instagram.com/p/C0Kw3RIRQOe/

«Δεν θυμάμαι γιατί ήμουν Βαυαρή αλλά ξέρω ότι σήμερα είναι τα γενέθλιά σου. Ελπίζω να περάσεις υπέροχα, Michael! XX S. Bristow», έγραψε στη λεζάντα του post Jennifer Garner υπoγράφοντας με το όνομα της ηρωίδας της.

Ο Vartan υποδύθηκε επιτυχώς τον Michael Vaughn, συνάδελφο και φλερτ της Garner. Οι δύο ηθοποιοί γνωρίστηκαν το 2001, όταν ακόμα η καλλιτέχνης ήταν σε διάσταση με τον σύζυγό της, Scott Foley. Τον Αύγουστο του 2003 Garner και Vartan έγιναν ζευγάρι και έμειναν μαζί έως τον Μάρτιο του 2004 όπου αποφάσισαν να πάρουν χωριστούς δρόμους.

Τα σχόλια των fans

Αρκετοί ήταν οι θαυμαστές της σειράς που έσπευσαν να σχολιάσουν την ανάρτηση της ηθοποιού τονίζοντας πόσο πολύ τους άρεσε η σειρά αλλά και το συγκεκριμένο τηλεοπτικό ζευγάρι.

«Αυτή η σειρά μου έδωσε ζωή σε μια περίοδο που την είχα πραγματικά ανάγκη. Θα σας εκτιμώ πάντα», έγραψε χαρακτηριστικά ένας fan.

Πηγή κεντρικής: apimages.com