Η πιο ακραία σκηνή βίας στο Προξενιό της Ιουλίας προκάλεσε τις αντιδράσεις του κοινού

Κατερίνα Μπούσιου
Η πιο ακραία σκηνή βίας στο Προξενιό της Ιουλίας προκάλεσε τις αντιδράσεις του κοινού

Με τις ερμηνείες τους, ο Μελέτης Ηλίας και η Ευγενία Ξυγκόρου στο Προξενιό της Ιουλίας, έγιναν το πιο τραγικό τηλεοπτικό ζευγάρι της χρονιάς. 

Παραπάνω ρεαλιστική από ότι περιμέναμε, ήταν η χθεσινή σκηνή στο Προξενιό της Ιουλίας μεταξύ του Μελέτη Ηλία και της Ευγενίας Ξυγκόρου. Οι τηλεθεατές που ανέμεναν την τραγική πλοκή, βλέποντας κάποια καρέ από το τρέιλερ, έμειναν άφωνοι. Οι δύο ηθοποιοί ήταν συγκλονιστικοί στην απόδοση και πήραν τα εύσημα για τις ερμηνείες τους. Η πορεία προς το τέλος, έχει μόνο πόνο, αλλά και 3 σωτήρες που θα προσπαθήσουν να σώσουν τη ζωή της μητέρας και του παιδιού της.

Από εδώ και πέρα θα βλέπουμε μόνο ένα συνεχόμενο θρίλερ

Μπορεί να μιλάμε για μία σειρά μυθοπλασίας, αλλά το Προξενιό της Ιουλίας σε όσα διαδραματίζονται στην ιστορία που μας παρουσιάζει, είναι μία πραγματική κατάσταση. Που περιγράφει γεγονότα που δυστυχώς συνέβαιναν εκείνη την εποχή. Πολλές Ιουλίες υπήρχαν στην ελληνική επαρχία ζώντας τη φρίκη κάθε στιγμή. Για αυτό και ο ακραίος ξυλοδαρμός, ο εξευτελισμός του Γιωργίκη προς την Ιουλία, τάραξε κυρίως το γυναικείο κοινό στα social media. Δυστυχώς, αυτή τη βία, βιώνουν πολλές γυναίκες ακόμη και σήμερα.

Ο Μελέτης Ηλίας στον πιο dark ρόλο του στο Προξενιό της Ιουλίας προκαλεί τον δολοφόνο του

Στο καλλιτεχνικό κομμάτι της μεγάλης σε διάρκεια σκηνής, ο Μελέτης Ηλίας και η Ευγενία Ξυγκόρου ήταν υποδειγματικοί. Και σίγουρα αν τους ρωτούσαμε, θα μας απαντούσαν ότι ήταν μία από τις δυσκολότερες σκηνές που θα μπορούσαν να κάνουν. Τα μηνύματα στο Twitter/X για όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο ήταν εκατοντάδες.

Και όπως επεσήμαναν αρκετοί, από εδώ και πέρα η σειρά μετατρέπεται σε κανονικό θρίλερ. Ο Γιωργίκης δεν θα σταματήσει ούτε και μπροστά στην Στάσα, η οποία θα φτάσει στο σπίτι και θα αντικρύσει την κόρη της σε άθλια κατάσταση. Θα υποστεί και εκείνη βία και μάλιστα κάποια στιγμή θα κινδυνέψει και η ζωή της.

Τότε είναι που θα ζητήσει τη βοήθεια του Κωστή, λόγω της ιδιότητας του αστυνόμου. Δεν θα καταφέρει πολλά πράγματα, γιατί ο Γιωργίκης κρατά όμηρο τη γυναίκα του.

Η σωτήρια παρέμβαση του Κωστή στο Προξενιό της Ιουλίας και ο «πόλεμος» με τον φίλο του Γιωργίκη

Τρεις άλλοι άνθρωποι όμως, μπορούν να τη σώσουν και με κάποιο τρόπο θα συνεργαστούν. Αρχικά η Στεφανία με τη βοήθεια του Επιφάνειου και ο Χρήστος στη συνέχεια ο οποίος επιστρέφει στο σπίτι του. Θα τον δούμε διαδοχικά και αφού μάθει ποιος είναι ο αληθινός του πατέρας, να ετοιμάζει σχέδιο εκδίκησης του Γιωργίκη. Δεν θα λήξει όμως, τόσο εύκολα η ομηρία της Ιουλίας και το σχέδιο διαφυγής της από το σπίτι με τη βοήθεια της Στεφανίας, αρχικά αποτυγχάνει.

Υπάρχει και ένας απρόβλεπτος παράγοντας και δεν είναι άλλη από τη Δέσπω. Η οποία παίρνει τα ηνία της κυρίας στο σπιτικό του εραστή της.

Η τελική αναμέτρηση όλων με τον Γιωργίκη, μόλις έχει ξεκινήσει.

https://www.instagram.com/p/C4AqlPLMT51/