Ο Αργυρός με τα δύο αδέρφια του έκλεισαν τα 38: Το πάρτυ- έκπληξη για τα γενέθλια του Κωνσταντίνου

Τσακιρίδου Χριστίνα
Ο Αργυρός με τα δύο αδέρφια του έκλεισαν τα 38: Το πάρτυ- έκπληξη για τα γενέθλια του Κωνσταντίνου

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός δέχθηκε αμέτρητες ευχές για τη γιορτή και τα γενέθλιά του. Η έκπληξη των φίλων του και το νέο ακυκλοφόρητο hit του τραγουδιστή.

Ξεχωριστή ήταν η προχθεσινή ημέρα για τον Κωνσταντίνο Αργυρό ο οποίος ανήμερα του Κωνσταντίνου και Ελένης είχε γενέθλια και ονομαστική εορτή.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής και τα τρίδυμα αδέρφια (Παύλος και Κατερίνα) του έγιναν 38 ετών και όπως ο ίδιος έχει εξομολογηθεί δημόσια είναι τα πρώτα «παιδιά του σωλήνα» στην Ελλάδα που γεννήθηκαν τον Μάιο του 1986.

Η Ελένη Φουρέιρα έγινε ξανά νονά: Το εντυπωσιακό look της και η φωτογραφία με τον Αργυρό

Το «ευχαριστώ» του Κωνσταντίνου Αργυρού και το πάρτι σε στενό φιλικό κύκλο

Ο τραγουδιστής δέχθηκε αμέτρητες ευχές στα social media από φίλους, συνεργάτες και θαυμαστές και μέσα από ένα post θέλησε να τους ευχαριστήσει όλους, κάνοντάς τους παράλληλα ένα μικρό δώρο.

Πριν από λίγες ώρες ο Κωνσταντίνος Αργυρός κάθισε στο πιάνο του σπιτιού του και έπαιξε ένα μικρό απόσπασμα από το νέο του τραγούδι «Το καλοκαίρι μας» το οποίο θα κυκλοφορήσει σύντομα από την Panik Records.

https://www.instagram.com/reel/C7PqLVLNBqI/

«Σήμερα μου βγήκε αυτό καθώς έψαχνα κάτι να σας ευχαριστήσω για τα τόσο όμορφα μηνύματα σας!! Χρόνια πολλά σε όσους και όσες γιορτάζουν!
Σας στέλνω την αγάπη μου ❤️

«Το καλοκαίρι μας»

Αν είχα δεύτερη ζωή
Αν είχα δευτερη ζωή
Και ήταν στο χέρι μας
κάθε αστέρι μας
Θα σου τη χάριζα κι αυτή
για να κρατήσει πιο πολύ
το καλοκαίρι μας
το καλοκαίρι μας

Special thanks to @nikos_moraitis ✍️», έγραψε ο Κωνσταντίνος Αργυρός στη λεζάντα της ανάρτησής του.

Αργυρός και Φουρέιρα «παίζουν» με την πρωτιά! Ποιος έγραψε ιστορία με το πρώτο διαμαντένιο άλμπουμ;

Αρκετοί celebrities έσπευσαν να ευχηθούν «Χρόνια πολλά» στον καλλιτέχνη ανάμεσά τους ο Γιώργος Τσαλίκης, η Ιωάννα Λίλη, η Evangelia και πολλοί άλλοι.

Screenshot-2024-05-23-100652.png

Η τούρτα-έκπληξη από τους φίλους του

Ο 38χρονος διοργάνωσε ένα άτυπο πάρτι γενεθλίων σε στενό φιλικό κύκλο με τους κολλητούς του φίλους να δίνουν το παρών, προσφέροντάς του μια εντυπωσιακή τούρτα από ζαχαρόπαστα.

Όπως θα δεις και παρακάτω η τούρτα του τραγουδιστή ήταν μια φανέλα μπάσκετ του NBA με τον αριθμό «3».

argiros_tourta.webp

Σε παλαιότερή του ανάρτηση με τα highlights από το ταξίδι του στην Αμερική ο Κωνσταντίνος Αργυρός είχε ποζάρει με τη συγκεκριμένη φανέλα οπότε τα αγαπημένα του πρόσωπα σκέφτηκαν τον καλύτερο τρόπο για να τον ευχαριστήσουν.

https://www.instagram.com/p/C0CpVdxtz4x/

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός με μία εμφάνιση επιβεβαίωσε τη σχέση για την οποία μιλούν όλοι

Ο τραγουδιστής έχει μεγάλη αδυναμία στο μπάσκετ και στον ελεύθερο χρόνο του φροντίζει να παίζει μαζί με τους φίλους του ενώ μέχρι πρότινος ανήκε στο ρόστερ ομάδας των νοτίων προαστείων.

Πριν από μερικά χρόνια ο Κωνσταντίνος Αργυρός είχε μοιραστεί ένα video στο Facebook όπου μας δείχνει πώς «μαγεύει» την μπάλα.

Η ιδιαίτερη σχέση του τραγουδιστή με τα δίδυμα αδέλφια του

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός και τα αδέρφια του (Παύλος και Κατερίνα), είναι τα πρώτα τρίδυμα που γεννήθηκαν στην Ελλάδα στις 21 Μαΐου του 1986.

argiros3.webp

«Αυτό το πράγμα ήταν σωτήριο για οικογένειες που δεν μπορούσαν να κάνουν παιδιά. Πόσοι άνθρωποι έχουν έρθει στο καμαρίνι μου και μου έχουν πει ότι χάρη στη μητέρα σου μπορέσαμε και κάναμε οικογένεια. Αυτό πήγε την κοινωνία λίγο πιο μπροστά», έχει δηλώσει στο παρελθόν ο τραγουδιστής.

https://www.instagram.com/p/BdhpaHzh-61/

Ο αδελφός του Παύλος, βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του και τον στηρίζει σε κάθε του βήμα ενώ η Κατερίνα Αργυρού μένει μόνιμα στην Ολλανδία με τον σύζυγό της όπου εργάζεται ως δικηγόρος.

«Πιστεύω στον Θεό… Εγώ με τα αδέρφια μου ζούμε από θαύμα, γεννηθήκαμε από θαύμα. Πιστεύουμε ότι γίνονται θεϊκά πράγματα. Η πίστη είναι κινητήριος δύναμη», είχε εξομολογηθεί ο τραγουδιστής στο «Πρωινό μας».

Και πρόσθεσε: «Κοίτα να είναι γεμάτη η ψυχή σου, μου λένε οι γονείς μου. Ο αδερφός μου είναι ένας υπέροχος άνθρωπος, όπως και η αδερφή μου. Θα χαρούν να με δουν να κάνω οικογένεια. Δεν είμαι ποτέ μόνος μου… Όταν νιώσω άνετα θα μιλήσω για την προσωπική ζωή μου. Να νιώσω ασφάλεια».

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός έχει δηλώσει στο παρελθόν για τον δίδυμο αδερφό του: «Ο αδελφός μου είναι ένας άνθρωπος με ηρεμία στη ζωή του. Βλέποντας πώς αντιμετωπίζει τις καταστάσεις ηρεμώ κι εγώ, παρά τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητάς μου. Έχω ανάγκη την οπτική του. Ο καθένας μας γνωρίζει τι ζητά και καλό είναι αυτό που έχει ανάγκη να το επικοινωνεί. Μόνο με τη συζήτηση μπορούν να προχωράνε τα πράγματα. Όταν, μάλιστα, ενώνονται οι ιδέες, το αποτέλεσμα είναι πάντα καλύτερο. Συγχρόνως συνεργάζομαι και με την αδελφή μου, που ζει στο εξωτερικό, με την έννοια ότι τη συμβουλεύομαι τόσο για θέματα ζωής όσο και για καριέρας».

https://www.instagram.com/p/pS5OARFAUo/

Πηγή κεντρικής: argiros_konstantinos