Η Kourtney Kardashian μίλησε για τη σπάνια επέμβαση στο έμβρυο που την άγχωσε όσο τίποτα

Η Kourtney Kardashian μίλησε για τη σπάνια επέμβαση στο έμβρυο που την άγχωσε όσο τίποτα
Invision

Η Kourtney Kardashian Barker λέει ότι ήταν στο σπίτι το βράδυ πριν από την επέμβαση, η οποία παραδέχεται ότι ήταν «αγχωτική».

Η Kourtney Kardashian Barker μίλησε ανοιχτά για μια τρομακτική στιγμή στη ζωή της. Κατά τη διάρκεια της πρεμιέρας της 5ης σεζόν του «The Kardashians», η 45χρονη μαμά τεσσάρων παιδιών μίλησε για την επείγουσα επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε το περασμένο καλοκαίρι, πριν καλωσορίσει το μωρό Rocky Thirteen. Η Kardashian Barker περιγράφει πώς έκανε σπινθηρογράφημα στο σπίτι της λίγο πριν ο σύζυγός της Travis Barker φύγει για την περιοδεία των Blink-182.

People-Kardashian-Barker Wedding

Η επέμβαση ήταν «αγχωτική»

H Kardashian Barker εξηγεί μιλώντας για τον γιατρό της: «Κάτι του τράβηξε την προσοχή και ήθελε να με δουν μερικοί ειδικοί και να πάω για εμβρυϊκή χειρουργική επέμβαση, κάτι που ήταν τρομακτικό».

Η Kardashian Barker λέει ότι ήταν στο σπίτι το βράδυ πριν από την επέμβαση, η οποία παραδέχεται ότι ήταν «αγχωτική».

https://www.instagram.com/p/C3jXWFAO-rd/

«Ο συγχρονισμός ήταν θαυματουργός. Αυτό έσωσε τα πάντα», λέει η Kardashian Barker. «Νιώθω τόσο ευγνώμων για το πώς εξελίχθηκαν όλα και για τους γιατρούς που πραγματικά βοήθησαν να ληφθούν οι καλύτερες αποφάσεις που πραγματικά έσωσαν το μωρό μας», πρόσθεσε.

«[Ο] γιατρός είπε: “Αυτό ήταν ένα τραύμα και θέλω να είστε σε θέση να πάρετε ένα δευτερόλεπτο και να ξέρετε ότι αυτό ήταν πραγματικά τραυματικό”», θυμάται η μαμά τεσσάρων παιδιών.

2019 amfAR Gala New York

«Υπάρχει κάποια υπερδύναμη που έχω και σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, ηρεμώ πραγματικά»

Σε μια εξομολόγηση, η Kardashian Barker λέει ότι βασίστηκε στην «υπερδύναμη» της για να ξεπεράσει το άγχος της επέμβασης.

«Υπάρχει κάποια υπερδύναμη που έχω και σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, ηρεμώ πραγματικά. Και τότε ακριβώς όταν φύγαμε ήμουν σε φάση: “Εντάξει, μπορώ να πάρω μια βαθιά ανάσα. Θα μπορούσα να κλάψω. Θα μπορούσα να το βγάλω από μέσα μου”», εξηγεί.

2017 Clive Davis Pre-Grammy Gala - Arrivals

Συζητώντας την απόφασή της να μοιραστεί την εμπειρία της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Kardashian Barker λέει ότι είναι χαρούμενη που δημοσίευσε για την επέμβαση, ώστε να μάθουν και άλλοι από την εμπειρία της.

«Ήταν τόσο ευγνώμονες που δημοσίευσα κάτι γι' αυτό, επειδή είπαν ότι πολλοί άνθρωποι δεν αισθάνονται άνετα, ακόμη και να το πουν σε φίλο τους ή σε μέλη της οικογένειάς τους, επειδή σκέφτονται: “Μήπως έκαναν κάτι λάθος ή διαφορετικά πράγματα;”. « λέει η Kardashian Barker.

«Αλλά ο γιατρός μου λέει: “Δεν υπάρχει τίποτα που έκανες λάθος, δεν σχετίζεται με την ηλικία. Είναι απλά ένα εξαιρετικά σπάνιο πράγμα που συνέβη”. Είμαστε καλά. Αυτό είναι ένα θαύμα και θα είμαι σούπερ θετική».

Μετά την επέμβαση, η Kardashian Barker σημειώνει ότι αισθανόταν πολύ καλύτερα.

Πηγή κεντρικής εικόνας: AP