Στα νέα πλάνα με την κόρη της η Ντάνη Γιαννακοπούλου σχολιάζει μοναδικά τις δυσκολίες της μητρότητας

Γεωργία Βλαχοπούλου
Στα νέα πλάνα με την κόρη της η Ντάνη Γιαννακοπούλου σχολιάζει μοναδικά τις δυσκολίες της μητρότητας

Δύο βδομάδες αφότου έφερε στον κόσμο την κόρη της η Ντάνη Γιαννακοπούλου μοιράζεται με τους followers της τα πιο τρυφερά στιγμιότυπα με την κόρη της.

Η Ντάνη Γιαννακοπούλου, η πρωταγωνίστρια της σειράς Έρωτας Φυγάς και ο σύζυγός της, Ορέστης, πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, αφού στις 9 Μαΐου η ηθοποιός έφερε στον κόσμο την κόρη της. Από τότε η ίδια προσπαθεί, όπως και κάθε νέα μαμά να συνηθίσει τη νέα αυτή καθημερινότητα με το νέο μέλος της οικογένειας.

Ντάνη Γιαννακοπούλου: Η σπάνια φωτογραφία με τον σύζυγό της και η αντίδρασή της λίγο πριν γίνει μαμά

Η ίδια δεν διστάζει μάλιστα, να μοιραστεί με τους ακολούθους της στο Instagram διάφορες στιγμές με τη νεογέννητη κόρη της, περιγράφοντας με χιούμορ τόσο τις αϋπνίες που ήρθαν μαζί με εκείνη όσο και την εμπειρία του θηλασμού.

Οι νέες φωτογραφίες της Ντάνης Γιαννακοπούλου και η μητρότητα

«Κάποια έκανε τη νύχτα μέρα! Και τι πειράζει; Καλημέρα σε όλους!» έγραψε πριν από λίγες μέρες η Ντάνυ Γιαννακοπούλου δημοσιεύοντας νέες φωτογραφίες αγκαλιά με την κόρη της.

https://www.instagram.com/p/C7LkrhpNGya/

Όπως τα περισσότερα μωράκια τους πρώτους μήνες της γέννησής τους, έτσι και η κόρη της φαίνεται πως δεν έχει ακόμα σταθερό ύπνο. Αυτό όμως, δεν εμποδίζει την ηθοποιό να «πετάει» από την χαρά της, κρατώντας στα χέρια της το μικρό της «θαύμα», όπως είχε γράψει στην ανάρτηση που έκανε μέσα από το μαιευτήριο.

Σε άλλο στιγμιότυπο που δημοσίευσε στα stories του Instagram της, αφού είχε θηλάσει την μικρή της, η Ντάνη Γιαννακοπούλου έγραψε και πάλι με χιούμορ στη λεζάντα: «Μαραθώνιος. Βγαίνει και σε θηλασμό!».

Snapinsta.app_445562557_412056741703898_8085546726349059372_n_1440.jpg

Οι δηλώσεις της ηθοποιού για τη νέα φάση στη ζωή της, αυτή της μητρότητας

Λίγο καιρό πριν φέρει στον κόσμο την κόρη της η ηθοποιός μιλώντας στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη είχε εξομολογηθεί τις αλλαγές που θα φέρει στη ζωή της η απόκτηση ενός παιδιού.

https://www.instagram.com/p/C6vuYrANCg4/

«Αυτό που έχει αλλάξει είναι ότι καταλαβαίνω ότι μεγαλώνω ένα πλασματάκι μέσα μου και οφείλω και θέλω να το προστατέψω αι θα κάνω τα πάντα για αυτό. Θα πω και τα όχι, θα πω "παιδιά με συγχωρείτε αυτό δεν μπορώ να το κάνω". Δεν μπορώ να πηδήξω από ένα αυτοκίνητο που τρέχει και θα βάλω τα όριά μου καλύτερα. Κάποιες φορές πρέπει και εμείς να υπερασπιστούμε τον εαυτό μας. Όταν έκανε την β’ επιπέδου και βγάλαμε κάποιες φωτογραφίες με αυτόν τον υπέροχο 3D υπέρηχο είπα πως είναι ίδια με εμένα, γιατί είναι κοριτσάκι! Εγώ κοριτσάκι ήθελα. Ο άνδρας μου δεν είχε ιδιαίτερο πρόβλημα. Οι υπόλοιποι στην οικογένεια ήθελαν αγοράκι, γιατί είμαστε 2 με την αδερφή μου, έχω και 2 ανιψιές, οπότε περίμεναν αγοράκι. Πάντα έχω στο πλευρό μου τον άνδρα μου. Είμαι λίγο αγχωτική, κοκκινίζω» είπε η ηθοποιός χαρακτηριστικά.

Η σπάνια φωτογραφία της ηθοποιού με τον σύζυγό της

Η Ντάνη Γιαννακοπούλου είναι αρκετά διακριτική όσον αφορά τη δημοσιότητα και με τον σύζυγό της, Ορέστη προτιμούν να κρατούν την προσωπική τους ζωή πιο προστατευμένη. Γι' αυτό και στο προφίλ της ηθοποιού δεν θα βρεις κοινές τους φωτογραφίες.

Παρ' όλα αυτά η μαμά της ηθοποιού -και φαρμακοποιός στο επάγγελμα- είχε δημοσιεύσει μια σπάνια φωτογραφία του ζευγαριού από τον γάμο τους που έγινε τον Ιούνιο του 2022, ύστερα από 4 χρόνια σχέσης, γράφοντας μάλιστα στη λεζάντα της ανάρτησης της ένα πολύ τρυφερό μήνυμα για την κόρη της και τον γαμπρό της:

https://www.instagram.com/p/CealbW2qCvD/