Ξυγκόρου και Μουτάφη στο Προξενιό της Ιουλίας σε ρεσιτάλ ερμηνείας λίγο πριν τη μεγάλη αποκάλυψη

Κατερίνα Μπούσιου
Ξυγκόρου και Μουτάφη στο Προξενιό της Ιουλίας σε ρεσιτάλ ερμηνείας λίγο πριν τη μεγάλη αποκάλυψη

Ο μυστηριώδης άντρας με την κάπα ήταν τελικά ο Μελέτης Ηλίας στο Προξενιό της Ιουλίας και αυτό σημαίνει πολλά για το παρελθόν και το μέλλον. 

Το χρονικό της ανεπανάληπτης φρίκης συνεχίζεται στο Προξενιό της Ιουλίας, με τους τηλεθεατές να μην αντέχουν πια τις τόσο ρεαλιστικές σκηνές του δράματος της ίδιας της Ιουλίας. Η Ευγενία Ξυγκόρου αλλά και η τηλεοπτική της μαμά Ελισάβετ Μουτάφη κέρδισαν επάξια τη λατρεία του κοινού για τις χθεσινές τους ερμηνείες, αλλά τα βασανιστήρια δεν έχουν τέλος για εκείνες. Η μόνη ελπίδα έρχεται από μία αποκάλυψη. Που αφορά στον Μελέτη Ηλία ως Γιωργίκη.

Η σειρά όπως βλέπεις, ειδικά τον τελευταίο μήνα, έχει γίνει το hit της χρονιάς.

Ο Γρηγόρης αργεί πολύ να καταλάβει τι συμβαίνει

Πολλές φορές θα αναρωτηθούμε στο μέλλον για ποιο λόγο κανείς δεν κατάλαβε τι συνέβαινε στο σπιτικό του Γιωργίκη στο Προξενιό της Ιουλίας, για να σώσει τη γυναίκα του από το αρρωστημένο μένος του.

Η πιο ακραία σκηνή βίας στο Προξενιό της Ιουλίας προκάλεσε τις αντιδράσεις του κοινού

Και αν λέγαμε χθες πως το επεισόδιο της Τετάρτης, ήταν ένα θρίλερ, το χθεσινό το ξεπέρασε και έγινε μία απίστευτη φρίκη. Με τον ξυλοδαρμό της Στάσας μπροστά στην κόρη της, με τον εξευτελισμό και την συνεχή κακοποίηση της Ιουλίας, με τον σύζυγό της να φτάνει στα άκρα μπροστά της μαζί με την ερωμένη του. Το κοινό σάστισε και με τη Χάδω που αντί να παρέμβει, δέχτηκε να μεγαλώσει την κόρη και ανιψιά της.

Έχει όμως και συνέχεια. Η Ιουλία μένει εσώκλειστη πλέον στο υπόγειο και ακόμη και η Στεφανία, η μόνη παρηγοριά της, είναι ανήμπορη να τη βοηθήσει. Μέχρι βέβαια να ζητήσει τη βοήθεια του Επιφάνειου. Πριν ο Χρήστος επιστρέψει στο σπίτι του, ο πατέρας του θα την έχει στείλει σε ψυχιατρείο για να απαλλαγεί οριστικά από εκείνη.

Ένα όμως στοιχείο που είδαμε στο τρέιλερ του επόμενου επεισοδίου την ερχόμενη εβδομάδα, μας δείχνει και τον παραλληλισμό για το πώς απαλλάχτηκε ο Γιωργίκης και από τη μητέρα του Χρήστου, την Ευγενία. Εκείνος τελικά κρυβόταν πίσω από τη μορφή με την κάπα που έβλεπε στα όνειρά του. Εκείνος φυσικά την οδήγησε στον θάνατό της με τα δηλητηριώδη μανιτάρια. Δηλαδή, στην ουσία εκείνος τη δηλητηρίασε. Δεν είναι και τόσο συμβολικό όσο πιστεύαμε το όραμα του Χρήστου.

meletiskapa.jpg

Πολλοί θα αναρωτηθείτε πότε ο Γρηγόρης θα καταλάβει τι συμβαίνει με την πρώην αγαπημένη του και πότε θα μάθει πως η κόρη της είναι και παιδί του. Αυτό δυστυχώς, αργεί ακόμη γιατί θα μας προκύψει λίγο πριν το φινάλε, όταν καταφέρει εκείνη να του το ομολογήσει. Βασικά όταν θα καταφέρει να ξεφύγει από την ομηρία του Προβιού.

https://www.instagram.com/p/C3Fr_9boBCH/