Σάκης Κατσούλης και Μαριαλένα έκαναν την πιο σωστή ερώτηση στην Μαρία Αντωνά μετά τον χωρισμό

Γεωργία Βλαχοπούλου
Σάκης Κατσούλης και Μαριαλένα έκαναν την πιο σωστή ερώτηση στην Μαρία Αντωνά μετά τον χωρισμό

H Μαριλίνα Κυπαρίσση είναι φίλη στο Instagram με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη και τον Σάκη Κατσούλη και ο νικητής του Survivor μίλησε για την σχέση της με τον Άρη Σοϊλέδη.

O Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη είναι ένα από τα ζευγάρια που ενώθηκαν στο Survivor. Οι δυο τους είχαν χωρίσει λίγους μήνες όταν βρέθηκαν στον Άγιο Δομίνικο το 2021 για το ριάλιτι, χάρη στο οποίο ενώθηκαν ξανά και μάλιστα, ο Σάκης Κατσούλης αναδείχθηκε νικητής και το 2021 και το 2023 στον All Star κύκλο του παιχνιδιού.

Βρισηίδα και Μαρτίκας «πλήρωσαν» με το ίδιο νόμισμα τον Σοϊλέδη και όσα είχε πει για τη σχέση τους

Από τότε οι δυο τους είναι μαζί, ενώ μέχρι πρότινος έκαναν παρέα με ένα ακόμη γνώριμο ζευγάρι, τον Άρη Σοϊλέδη και την Μαρία Αντωνά.

Η σχέση Κατσούλη - Μαριαλένας με τη νέα σύντροφο του Άρη Σοϊλέδη

Ο Σάκης Κατσούλης λοιπόν, μιλώντας στο Πρωινό του ANT1 ανέφερε πως και εκείνος και η Μαριαλένα επειδή είχαν ιδιαίτερη σχέση με το πρώην ζευγάρι δεν θέλουν να εμπλακούν περισσότερο απ' όσο τους επιτρέπουν μέχρι στιγμής οι φίλοι τους, αφού τόσο ο πρώην ποδοσφαιριστής όσο και η Μαρία Αντωνά δεν έχουν κάνει δηλώσεις σχετικά με τα αίτια του χωρισμού τους.

«Είναι και οι δύο πολύ φίλοι μας, πέρυσι είχαμε πάει διακοπές μαζί. Δεν μου πάει η ψυχή να τους πάρω τηλέφωνο να ρωτήσω τι έχει γίνει. Η Μαρία γύρισε από ένα παιχνίδι που ήταν σε απομόνωση, δεν ήξερε τι γίνεται έξω. Ο Άρης έχει βαλθεί αρκετά από όλους. Θεωρώ ότι ούτε και οι ίδιοι μπορούν να μου πουν ακόμα τι πραγματικά έχει συμβεί μεταξύ τους».

Παράλληλα, ο Σάκης Κατσούλης αποκάλυψε πως γνωρίζει τη νέα σύντροφο του Άρη Σοϊλέδη, Μαριλίνα Κυπαρρίση, τόσο ο ίδιος όσο και η Μαριαλένα. Άλλωστε είναι φίλοι και οι δύο στο Instagram μαζί της.

Ξέρω την καινούρια σχέση του Άρη Σοϊλέδη αλλά την ξέρω από εκεί που την ξέρετε κι εσείς. Η Μαριαλένα ίσως να έχει βρεθεί μαζί της. Νομίζω έχουν μεγαλώσει μαζί, είναι από την περιοχή μας.

H 27χρονη Mαριλίνα Κυπαρρίση που μέχρι πρότινος είχε ιδιωτικό στο προφίλ της στο Instagram αλλά πλέον είναι δημόσιο, εργάζεται στην υποδοχή γνωστού μπαρ στα Ματογιάννια στη Μύκονο, αλλά και ως ανιματέρ σε παιδικά πάρτι.

Παράλληλα, όπως θα δεις είναι μια πολύ εντυπωσιακή κοπέλα.

https://www.instagram.com/p/CdDgifUsdn8/

Στην gallery που ακολουθεί μπορείς να δεις και μερικές ακόμα φωτογραφίες της Μαριλίνας Κυπαρρίση.

H ερώτηση στην Μαρία Ανωντά και η απάντηση Σάκη - Μαριαλένας για το πότε θα παντρευτούν

Σε πρόσφατη εμφάνισή τους σε κοσμικό event ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη αναφέρθηκαν και πάλι στον χωρισμό των δύο φίλων τους αποκαλύπτοντας μάλιστα, την επικοινωνία που είχαν με την Μαρία Αντωνά.

«Είναι ένα θέμα που δεν μας αφορά και δεν μπορούμε να πάρουμε μέρος, γιατί δεν είμαστε στο σπίτι τους. Σήμερα που μιλήσαμε με τη Μαρία, δεν μπήκαμε στη διαδικασία να ρωτήσουμε τι έγινε. Απλά "είσαι καλά;" και αυτό σε ανθρώπινο επίπεδο, όχι για θέμα κουτσομπολιού και ίντριγκας» είπε χαρακτηριστικά ο Σάκης Κατσούλης.

Και η αλήθεια είναι πως όταν είσαι φίλος και με τα δύο άτομα που είχαν σχέση το καλύτερο είναι να μην παίρνεις θέση και να φροντίζεις να είναι οι φίλοι σου καλά, μέχρι να μπορέσουν οι ίδιοι να σου μιλήσουν για ό,τι συνέβη.

Όσον αφορά το αν θα παντρευτεί ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ο δυο φορές νικητής του Survivor είπε πως αν και θέλει πολύ να παντρευτούν, τουλάχιστον φέτος δεν προλαβαίνουν.

Σάκης Κατσούλης: Ο δύο φορές νικητής του Survivor έχει μια εύλογη απορία για το φετινό παιχνίδι

«Δεν προλαβαίνουμε φέτος να παντρευτούμε. Αν γίνει θα το μάθετε πρώτοι από όλους. Είμαστε έξι χρόνια μαζί, έχουμε ζήσει πάρα πολλά, οπότε μόλις το αποφασίσει και η γυναίκα, γιατί αυτή θα το πει και θα έχει τον τελευταίο λόγο, όταν είναι έτοιμη, θα προχωρήσουμε σιγά σιγά» είπε ο Σάκης Κατσούλης με την Μαριαλένα να απαντάει: «Όταν είμαι έτοιμη, θα το αφήσω πάνω στον Σάκη».

https://www.instagram.com/p/C6mO7i5MNJb/