Οι Biebers ανυπομονούν να γίνουν γονείς & οι photos της Hailey με φουσκωμένη κοιλιά το αποδεικνύουν

Τσακιρίδου Χριστίνα
Οι Biebers ανυπομονούν να γίνουν γονείς & οι photos της Hailey με φουσκωμένη κοιλιά το αποδεικνύουν

Justin και Hailey Bieber μετρούν αντίστροφα για τον ερχομό του μωρού τους. Οι νέες τρυφερές φωτογραφίες του μοντέλου σε προχωρημένη εγκυμοσύνη. 

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν ο Justin και η Hailey Bieber αφού σε λίγους μήνες θα κρατήσουν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδί.

Το διάσημο μοντέλο διανύει το δεύτερο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της και δεν σταματά να μοιράζεται όμορφα στιγμιότυπα στα social media, με την φουσκωμένη της κοιλίτσα να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο.

Η απόφαση που πήρε η Selena Gomez στην ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της Hailey Bieber

Οι νέες φωτογραφίες της Hailey Bieber με φουσκωμένη κοιλιά και η λεζάντα όλο νόημα

Πριν από λίγες ώρες ο νεαρός τραγουδιστής φωτογράφισε την 27χρονη σύζυγό του σε αυθόρμητες φάσεις της καθημερινότητάς τους και θέλησε αργότερα να δημοσιεύει τις λήψεις στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/C7Va9iiRbFs/

Justin και Hailey ποζάρουν στον φακό με casual look και ανταλλάσσουν ένα παθιασμένο φιλί.

Η φουσκωμένη κοιλιά του μοντέλου έχει μεγαλώσει αρκετά και οι fans του ζευγαριού έσπευσαν να τονίσουν πόσο πολύ ευτυχισμένοι δείχνουν οι Biebers, στέλνοντας παράλληλα ευχές για το νέο μέλος.

Μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης το ερωτευμένο ζευγάρι απολαμβάνει την κάθε στιγμή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και περνά όσο πιο ήρεμα γίνεται το διάστημα πριν τον ερχομό του μωρού τους.

O Bieber θα γίνει μπαμπάς και η Gomez αντέδρασε στα νέα με μια photo- To όνομα που θα πάρει το μωρό

https://www.instagram.com/p/C7V1plwO1C_/

Η Hailey Bieber έκανε repost το post του Justin στα Instagram-stories της και έγραψε στη λεζάντα: «Mom n Dad for now», υπονοώντας πως νιώθουν ήδη μελλοντικοί γονείς.

bieber20.jpg

Ο λόγος που έκανε τον Justin Bieber να κλάψει δεν είναι αυτός που φαντάζονταν οι θαυμαστές του

https://www.instagram.com/p/C7XLLm2vBMU/

Το όνομα του μωρού των Biebers

Πηγή ανέφερε πρόσφατα στο People ότι η ημέρα που οι Biebers έμαθαν ότι θα γίνουν γονείς ήταν απλώς η καλύτερη μέρα της ζωής τους.

«Όλοι είναι ενθουσιασμένοι για αυτούς. Θα είναι υπέροχοι γονείς και ο Justin θα ασχοληθεί εξαιρετικά. Αυτό θα είναι το επόμενο σημαντικό έργο για αυτόν. Είναι τόσο ενθουσιασμένος που θα μεγαλώνει το μωρό του. Έχουν βρει ένα όνομα που πιστεύουν ότι είναι τέλειο. Αρχίζουν επίσης να στολίζουν το παιδικό δωμάτιο και ανυπομονούν να γνωρίσουν το μωρό», εξήγησε η ίδια πηγή.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες.

Πηγή κεντρικής: justinbieber