Τι συνδέει την Ελένη Μενεγάκη με τον Μάνο Χατζιδάκι; Το άγνωστο εξώφυλλο και η νέα no make up πόζα

Κατερίνα Μπούσιου
Τι συνδέει την Ελένη Μενεγάκη με τον Μάνο Χατζιδάκι; Το άγνωστο εξώφυλλο και η νέα no make up πόζα

Για μία ακόμη φορά η Ελένη Μενεγάκη ποζάρει στο instagram χωρίς μακιγιάζ και μάλιστα από την κρεβατοκάμαρα του σπιτιού της. 

Η Ελένη Μενεγάκη διανύει περίοδο social media εξωστρέφειας και καθημερινά κάνει αναρτήσεις από την καθημερινότητά της, κυρίως την προσωπική και όχι μόνο την επαγγελματική. Σήμερα μας έδειξε για παράδειγμα και ένα μέρος της κρεβατοκάμαρας του σπιτιού της στην Κηφισιά, ποζάροντας άβαφη για να μας δείξει πως άλλη είναι η εικόνα της στη δουλειά και άλλη στο σπίτι της. Πάντως μία άλλη εικόνα, αυτή από ένα παλαιότερο εξώφυλλο πριν από 38 χρόνια που ούτε και η ίδια θυμόταν, θα σε εκπλήξει για διάφορους λόγους.

https://www.instagram.com/p/C7RG_U5t6LJ/

Άλλη στο σπίτι, άλλη στο Mega το καλό

Η παρουσιάστρια όπως όλα δείχνουν μέχρι στιγμής, μπορεί να μείνει για ένα διάστημα εκτός τηλεόρασης, καθώς μετά από το τηλεοπτικό διαζύγιο με το Mega, δεν έχει ανακοινωθεί, αλλά ούτε υπάρχει κάποια πληροφορία που να τη θέλει κοντά σε συμφωνία με κάποιο άλλο κανάλι. Ωστόσο πολλές τελικές συμφωνίες και αποφάσεις σε όλα τα τηλεοπτικά δίκτυα θα ληφθούν τον επόμενο μήνα. Κρατάμε μία επιφύλαξη στη δική της περίπτωση.

Η Ελένη Μενεγάκη μίλησε για τη ζωή μετά τον χωρισμό κι εξήγησε το κοινό που έχουν με την Βανδή

Η Ελένη Μενεγάκη δεν αποκαλύπτει ποτέ τα σχέδιά της, ούτε καν τις επαγγελματικές της προθέσεις, οπότε ας αρκεστούμε προς το παρόν, στην αισιοδοξία και τη χαρά της μέσα από τις αναρτήσεις της το τελευταίο διάστημα. Οι οποίες στα ξαφνικά είναι πολλές και οι περισσότερες είτε μόνη στο σπίτι ή με τα μέλη της οικογένειάς της. Χαρακτηριστική είναι η σημερινή πρωινή της πόζα από το κρεβάτι της για να μας καλημερίσει και να μας πει: «Άλλη στην δουλειά … άλλη στο σπίτι!».

https://www.instagram.com/p/C7YgzXFt7yw/

Και χθες μας έδειξε μία ακόμη ανάλαφρη καθημερινή της πόζα από τη βεράντα του σπιτιού της στο κέντρο της Κηφισιάς.

https://www.instagram.com/p/C7V_lKHNERn/

Θα σε μεταφέρω όμως σε μία άλλη εικόνα της Ελένης, το μακρινό 1986 πριν από 38 χρόνια, όταν από τη μικρή περίοδο στο modeling βρισκόταν στο Mega στο πλευρό του Ιάσονα Τριανταφυλλίδη. Στη μελαχρινή και γεμάτη όνειρα νεαρή Ελένη. Αυτό που δεν γνωρίζαμε είναι πως κάποια στιγμή είχε γίνει εξώφυλλο στο περιοδικό που είχε εμπνευστεί και δημιουργήσει ο Μάνος Χατζιδάκις. Ένα ιστορικό περιοδικό για τον πολιτισμό και την τέχνη. Το κολάζ στο εξώφυλλο με τη μορφή της Ελένης είναι συμβολικό και δείγμα της εποχής.

Και όπως γράφει ο δημοσιογράφος Γιάννης Χατζηγεωργίου (και επί χρόνια συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη) ο οποίος μας το παρουσίασε, ανακάλυψε το τεύχος σε ένα μικρό παλαιοπωλείο στο Μοναστηράκι: «Το πιο σπάνιο από τα δεκάδες εξώφυλλα της Ελένης. Το πρώτο της. Στο ιστορικό περιοδικό πολιτισμού, Τέχνης, κομψότητας και άποψης, «Το Τέταρτο»(ιδρυτής του, φυσικά, ο Μάνος Χατζιδάκις), που άλλαξε -μαζί με το ραδιοφωνικό Τρίτο Πρόγραμμα που προηγήθηκε- τον ρου μιας ολόκληρης εποχής και σκέψης. Τεύχος 17, Σεπτέμβριος 1986. Στα credits του εξωφύλλου με το πρόσωπο της Ελένης σ’ αυτό, αναγράφονται τα ονόματα των Κωστή Στήκα και Αχιλλέα Χαρίτου, στη φωτογράφιση και στο μακιγιάζ αντίστοιχα, ενώ την σύνθεση της εικόνας είχε κάνει ο Δημήτρης Καλοκύρης (Εκδόσεις «Γραμμή Α.Ε.»)».

https://www.instagram.com/p/C7NxHmJIdlO/

Η ανάρτηση λειτούργησε και ως μία ευχή προς την Ελένη για την ονομαστική της εορτή πριν από λίγες μέρες. Ωστόσο το στιγμιότυπο που συγκέντρωσε τις τελευταίες ημέρες, ήταν εκείνο στην αγκαλιά του συζύγου της Μάκη Παντζόπουλου και της μικρής τους κόρης Μαρίνας.

https://www.instagram.com/p/C7KJTv1NhKw/

Στους followers της αρέσουν αυτές οι αναρτήσεις και ας το παραδεχτούμε: Ποια παρουσιάστρια είναι τόσο άνετη με το να μας δείχνει κατ' επανάληψη την καθημερινή και κυρίως αρετουσάριστη εικόνα της;

https://www.instagram.com/p/C7JK4N3NlE3/