H απάντηση της Βίκυς Καγιά στην σκληρή κριτική της Χατζησοφιά και η διάψευση στις φήμες 

Κατερίνα Μπούσιου
H απάντηση της Βίκυς Καγιά στην σκληρή κριτική της Χατζησοφιά και η διάψευση στις φήμες 

To στιγμιότυπο από τα γενέθλια της κόρης της Μπιάνκα. Η Βίκυ Καγιά αποφάσισε να απαντήσει με ειλικρίνεια στις κριτικές και να πει την αλήθεια για τις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχθεί. 

Η Βίκυ Καγιά συνεχίζει μεν να είναι ένα model icon, αλλά περισσότερο ως παρουσιάστρια την αντιμετωπίζουμε, καθώς η καριέρα της είναι εστιασμένη εκεί τα τελευταία χρόνια. Ωστόσο μας έδειξε πως είναι πολυτάλαντη και η φετινή της επιστροφή της στον κινηματογράφο με έναν ιδιαίτερο ρόλο έφερε και μία υποψηφιότητα για ένα βραβείο από την Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου. Μπορεί σε κάποιους να μην άρεσε αυτό, αλλά η Βίκυ με τη σπάνια και πολλές φορές αφοπλιστική ειλικρίνεια που τη χαρακτηρίζει, αποφάσισε να απαντήσει με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο.

Μάθαμε όμως από την πρόσφατη δήλωση και τα νέα της τηλεοπτικά σχέδια. Σε αυτό το σημείο, έκανε και κάποιες αναγκαίες διαψεύσεις.

https://www.instagram.com/p/C7Fa0fZoPu-/

Η ταινία «Πολύδροσο» και το «όχι» στον ΣΚΑΙ

Η Βίκυ Καγιά είχε ασχοληθεί ξανά με τον κινηματογράφο, αλλά αυτή τη φορά, όλα είναι αλλιώς. Γιατί η ταινία που σκηνοθετεί ο Αλέξανδρος Βούλγαρης (γιος του σκηνοθέτη Παντελή Βούλγαρη και της συγγραφέως Ιωάννας Καρυστιάνη) είναι μία διαφορετική παραγωγή στο ελληνικό σινεμά. Αφορά στις σχέσεις της μητέρας του με την κόρη της και η Βίκυ επωμίζεται τον ρόλο της Ιωάννας Καρυστιάνη και η Σοφία Κόκκαλη τον ρόλο της κόρης της.

5 φορές που η Βίκυ Καγιά μίλησε με λατρεία για τα παιδιά της: «Είμαι πολύ προστατευτική σαν μαμά»

https://www.instagram.com/p/C61GVTQIdg-/

Η Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου για αυτή την ταινία την έχει θέσει ως υποφήφια για το βραβείο του Α' γυναικείου ρόλου και αυτό όπως καταλαβαίνεις είναι μία μεγάλη τιμή για τη Βίκυ. Ωστόσο, η σεναριογράφος του «Κωνσταντίνου και Ελένης» και άλλων μεγάλων σειρών της ελληνικής TV, Άννα Χατζησοφιά, με μία ανάρτηση της πριν από λίγε μέρες στο Facebook, εξέφρασε την έντονη (και αδικαιολόγητη) αντίδρασή της λέγοντας: «Πόσα θέλετε συνάδελφοι εκεί στην Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου για να μας τρελάνετε; Υποψήφιες η Καραμπέτη και η Βίκυ Καγιά;» όπως έγραψε μεταξύ άλλων, αναφέροντας μάλιστα ότι διαφωνεί στο «πέρασμα» ανθρώπων που δεν είναι ηθοποιοί, από τον κινηματογράφο.

Και η Βίκυ Καγιά απάντησε χθες το βράδυ με τον τρόπο που αναμέναμε, λέγοντας: «Νιώθω δέος και τιμή για όλες τις άλλες γυναίκες που είναι συνυποψήφιες μαζί μου. Είναι απόλυτα σεβαστή η άποψη της κυρίας Χατζησοφιά, αν αισθάνεται έτσι και έχει κάθε δικαίωμα να το γράφει».

Η παρουσιάστρια μίλησε και για το τηλεοπτικό της μέλλον, ξεκαθαρίζοντας πως δεν είναι στο νέο project μόδας του ΣΚΑΙ όπως φημολογούνταν και διευκρίνισε μάλιστα πως είναι αυτή τη στιγμή σε φάση αξιολόγησης των προτάσεων που έχει αποδεχθεί, αλλά απέκλεισε το ενδεχόμενο, να ξανακάνει πρωινό.

Φυσικά και όπως αντιλαμβάνεσαι ο κύκλος του Shopping Star μετά από 7 χρόνια έχει κλείσει για εκείνην οριστικά και φύλαξε έναν πολύ όμορφο σχόλιο για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, που τώρα το παρουσιάζει λέγοντας: «Η Ηλιάνα πάει μία χαρά, στέκεται μία χαρά».

Χθες όμως η μέρα της Βίκυς Καγιά ήταν ιδιαίτερη για έναν ακόμη λόγο, καθώς η κόρη της Μπιάνκα, γιόρτασε τα 9α της γενέθλια. Η κατάξανθη κόρη της που έχει κληρονομήσει το στυλ και τα ξανθά χαρακτηριστικά της, είχε πάρτι γενεθλίων στο σπίτι τους για λίγους καλούς φίλους. Ένα γιορτινό στιγμιότυπο από τη διακόσμηση του πάρτι μας έδειξε και με ένα story της η μαμά της.

Στη νέα ανάρτηση της Καγιά με την κόρη της οι κοριτσομάνες celebrities σχολίασαν με ενθουσιασμό

biancagenethia.jpg