5 φορές που η Βίκυ Καγιά μίλησε με λατρεία για τα παιδιά της: «Είμαι πολύ προστατευτική σαν μαμά»

Τσακιρίδου Χριστίνα
5 φορές που η Βίκυ Καγιά μίλησε με λατρεία για τα παιδιά της: «Είμαι πολύ προστατευτική σαν μαμά»

Η Βίκυ Καγιά είναι πάνω απ' όλα μαμά και αυτό «βγαίνει προς τα έξω». Όλα όσα έχει πει το μοντέλο-παρουσιάστρια για τα παιδιά της και οι ωραιότερες φωτογραφίες τους.

Καλεσμένες της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον» ήταν την Πέμπτη (23/05) η Βίκυ Καγιά και η Σοφία Κόκκαλη οι οποίες μίλησαν για τη νέα τους ταινία «Πολύδροσο» που προβάλλεται στους κινηματογράφους.

Το μοντέλο παρουσιάστρια μίλησε για τον ρόλο αλλά και την υποψηφιότητά της στα βραβεία της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου καθώς και για τη σχέση με τη μητέρα και τα παιδιά της.

Βίκυ Καγιά: Το look στην πρεμιέρα της ταινίας «Πολύδροσο» και η συγκινητική αφιέρωση στον μπαμπά της

Η υποψηφιότητα στα κινηματογραφικά βραβεία και η σχέση με την μητέρα της

Για την υποψηφιότητά της στα κινηματογραφικά βραβεία η Βίκυ Καγιά παραδέχθηκε: «Πρώτη φορά είμαι υποψήφια και μάλλον και τελευταία. Αλλά, γίνονται αυτά τα τρελά πράγματα στη ζωή! Η Σοφία Κόκκαλη μου το είπε στην πρεμιέρα, δεν είχα πάρει χαμπάρι. Δεν διαβάζω τα νέα, είμαι σε έναν άλλο κόσμο, έχω και δυο παιδιά».

https://www.instagram.com/p/C61GVTQIdg-/

Για τη σχέση με τη μητέρα της, Αλεξάνδρα και τη ζωή τους στο Πολύδροσο η fashion expert τόνισε: «Με αυτήν την ταινία είδα πράγματα σε μένα που τα είχα θάψει, που τα είχα ξεπεράσει. Ήμουν πάντα πολύ θυμωμένη με τη μαμά μου και το Πολύδροσο, ήταν πολύ περιοριστικό, ήθελα να φύγω από εκεί και είχα την άλλη να με λιβανίζει μέρα νύχτα με τα μαθήματα, με το ένα, με το άλλο. Έλεγα ότι δεν ταιριάζω με τίποτα με αυτόν τον άνθρωπο, ήταν πολύ ψυχαναγκαστική η μαμά μου. Τελικά είδα ότι αυτό το πράγμα μου έκανε καλό, με προστάτεψε, μου έδωσε ήθος, ένα πλαίσιο, ένα πρόγραμμα, ένα όριο. Γυρνώντας πίσω στο Πολύδροσο, το αξιολογείς και λες «κοίταξε να δεις αυτή η βάση με πήγε σε ένα άλλο επίπεδο, άρα καλώς καμωμένο». Ας μην τα απαξιώνουμε και τα πετάμε όλα».

https://www.instagram.com/p/Cy0gQmLIsqr/

Και συμπλήρωσε: «Υπήρξαν συγκινητικές σκηνές και εγώ ηρέμησα στο «Πολύδροσο», ήταν σαν να ξεπέρασα ό,τι φάντασμα και ό,τι πρόβλημα νόμιζα ότι είχα με εκείνη τη συνθήκη τότε. Ειλικρινά ξαναβρήκα τον εαυτό μου, πήρα πολλές αποφάσεις, έβαλα άλλες προτεραιότητες μετά την ταινία».

Η κομψή εμφάνιση της Βίκυς Καγιά και το νέο hair look

Για την περίσταση η Βίκυ Καγιά επέλεξε ένα πολύ κομψό σύνολο που απαρτιζόταν από γαλάζιο πουκάμισο, γκρι βερμούδα και loafers στο χρώμα της μέντας.

Το «αγάπα με αν τολμάς» η Βίκυ Καγιά το είπε πρώτα στον εαυτό της και μετά στα παιδιά της

Screenshot-2024-05-23-173215.png

Αξιοσημείωτο είναι πως τα μαλλιά της 45χρονης είναι πιο μακριά από κάθε άλλη φορά ενώ η νέα πιο σκούρα απόχρωση που επέλεξε, τη γλυκαίνει και αναδεικνύει πλήρως τα χαρακτηριστικά του προσώπου της.

Η Βίκυ Καγιά μίλησε για το πιο ωραίο στοιχείο στον γάμο της και την κριτική στην Αθηνά Οικονομάκου

Βίκυ Καγιά: Η γλυκιά παραδοχή για τα παιδιά της

Αναφερόμενη στη μητρότητα και το πώς είναι η ίδια ως μαμά η 45χρονη αποκάλυψε: «Τα λάθη συνεχίζονται παρόλο που κάνω πολλή ψυχανάλυση. Συνεχίζω να κάνω γιατί νομίζω ότι είναι πολύ απαραίτητο για μένα. Όμως, αλλάζει η αντιμετώπιση των λαθών. Αν δω ότι πραγματικά έχω κάνει ένα λάθος και το αισθανθώ, θα ζητήσω πάντα συγγνώμη στα παιδιά μου. Θα πω «Συγγνώμη, η μαμά ήταν σε κακή διάθεση, έχετε δίκιο». Παραδέχομαι πάντα (τα λάθη μου) και αυτή η παραδοχή θεραπεύει ό,τι έχει συμβεί από πριν».

5 φορές που η Βίκυ Καγιά μίλησε για τον Κάρολο και την Μπιάνκα Κρασσά

Η Βίκυ Καγιά απολαμβάνει στο 100% τη νέα της καθημερινότητα εκτός των τηλεοπτικών πλατό και μοιράζεται συχνά φωτογραφίες με τον γιο και την κόρη της στα social media.

https://www.instagram.com/p/C3sj69fohyu/

Τα τελευταία χρόνια η παρουσιάστρια είχε πολύωρα γυρίσματα τόσο για το GNTM αλλά και το Shopping Star με αποτέλεσμα να διαθέτει πολύ ελάχιστο ελεύθερο χρόνο για ξεκούραση και ποιοτικό χρόνο με τον σύζυγο και τα παιδιά της.

  • Η Βίκυ Καγιά έχει εξομολογηθεί παλαιότερα πως η μητρότητα την άλλαξε πολύ σαν άνθρωπο δηλώνοντας: «Όχι μόνο με άλλαξε, με έκανε ένα διαφορετικό άνθρωπο. Όταν γίνεσαι μητέρα, αλλάζει το κέντρο βάρους σου, το πόσο σοβαρά παίρνεις τον εαυτό σου και τη δουλειά σου. Αλλάζεις ως σύντροφος και ως γυναίκα. Αλλάζουν όλα. Άφησα πίσω το άγχος που είχα να είμαι τέλεια. Να είμαι πάντα στην ώρα μου, να μην έχει κάποιος να πει οτιδήποτε για μένα, να μη σκεφτεί καν κάτι κακό, να μη δημιουργήσω θέματα πουθενά. Παλιά, αν αργούσα 5 λεπτά σε ραντεβού, μπορεί να αρρώσταινα από τη στενοχώρια μου. Ίσως επειδή η μητέρα μου ήταν πολύ αυστηρή, το είχα πάντα βάρος να είμαι τέλεια σε όλα. Αυτό το έχω αφήσει πίσω, χωρίς να σημαίνει πως είμαι ασυνεπής, κάθε άλλο, απλά δεν τρελαίνομαι. Είμαι πιο ήρεμη, πιο ψύχραιμη και απολαμβάνω πολύ περισσότερο τις στιγμές της προσωπικές μου και τις στιγμές τις επαγγελματικές μου. Είμαι καλύτερα από ποτέ».
  • Το 2015 το μοντέλο έγινε για πρώτη φορά μαμά και λίγες ημέρες μετά τον τοκετό είχε αναφέρει: «Κοιμάμαι ελάχιστα, υπάρχουν παντού μωρουδιακά, η Μπιάνκα μυρίζει σαν μπισκότο! Άλλαξε το σπίτι μας! Τη θηλάζω κι είμαι τόσο χαρούμενη γι’ αυτό. Είναι πολύ έντονη αυτή η επαφή του θηλασμού, αλλά δε νιώθω κουρασμένη. Έμαθα να την αλλάζω, να την κάνω μπάνιο, με τη βοήθεια μιας ευγενέστατης μαίας. Είναι υπέροχο το συναίσθημα της μητρότητας, σοβαρό και σημαντικό ταυτόχρονα. Νιώθω την ευθύνη αυτού του μικρού πλάσματος, δε θέλω να την πονάω καθόλου».
  • Μιλώντας στο κυπριακό περιοδικό Omikron και τον Γιώργο Πράσινο, η Βίκυ Καγιά είχε αναφερθεί στα δύο της παιδιά τονίζοντας: «Η οικογένεια ήταν όνειρο ζωής! Ο Κάρολος και η Μπιάνκα, οι αγάπες μου! Έγινα άλλος άνθρωπος, έχουν αλλάξει τα πάντα στη ζωή μου – ο τρόπος που αισθάνομαι, λειτουργώ και ονειρεύομαι. Σίγουρα είναι κουραστικό να είσαι μητέρα και να έχεις καριέρα, αλλά είναι τόσο μεγάλες οι χαρές που παίρνεις από τα παιδιά και τη μαγεία τους, που δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς εκείνα».

  • Πριν από λίγους μήνες η Βίκυ Καγιά μίλησε στον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη μητρότητα δηλώνοντας: «Η μαμά μου με έκανε στις 17. Εγώ άργησα. Είχα πίεση πολύ. "Πότε θα κάνεις παιδιά;”. Εγώ δεν έδινα σημασία. Κάποια στιγμή όμως μάσησα γύρω στα 32. Έλεγα «μήπως έχουνε δίκιο; μήπως έχω κάποιο πρόβλημα εγώ; γιατί δεν το θέλω» και προσπαθούσα λίγο να πείσω τον εαυτό μου. Μετά όμως το έβγαλα από το μυαλό μου και είπα όταν είναι να γίνει, θα γίνει και όταν είναι το σωστό, θα το ξέρω. Όταν έρθει η ώρα, θα την ξέρω αυτή την ώρα».
  • Το 2015 η Βίκυ Καγιά μίλησε στο περιοδικό «Hello». για το πώς είναι η ζωή της μετά τον ερχομό της κόρη της και ομολόγησε: «Κοιμάμαι ελάχιστα, υπάρχουν παντού μωρουδιακά, η Μπιάνκα μυρίζει σαν μπισκότο! Άλλαξε το σπίτι μας! Τη θηλάζω κι είμαι τόσο χαρούμενη γι’ αυτό. Είναι πολύ έντονη αυτή η επαφή του θηλασμού, αλλά δε νιώθω κουρασμένη. Έμαθα να την αλλάζω, να την κάνω μπάνιο, με τη βοήθεια μιας ευγενέστατης μαίας. Είναι υπέροχο το συναίσθημα της μητρότητας, σοβαρό και σημαντικό ταυτόχρονα. Νιώθω την ευθύνη αυτού του μικρού πλάσματος, δε θέλω να την πονάω καθόλου».

Στην παρακάτω gallery θα βρεις μερικά από τα πιο τρυφερά στιγμιότυπα της παρουσιάστριας με τα παιδιά της.

Πηγή κεντρικής: vickykaya_