Ο 22χρονος Νίκος Μπάρκουλης κάνει καριέρα στο TikTok και απαντά στα αρνητικά σχόλια like a pro

Τσακιρίδου Χριστίνα
Ο 22χρονος Νίκος Μπάρκουλης κάνει καριέρα στο TikTok και απαντά στα αρνητικά σχόλια like a pro

Ο Νίκος Μπάρκουλης είναι το next big thing του Ελληνικού TikTok. Η αποστομωτική απάντηση για τον μπαμπά του και τα viral videos.

Για όσους δεν τον γνωρίζουν μέσα από το TikTok όπου σημειώνει τεράστια επιτυχία και εκατομμύρια views, o Νίκος Μπάρκουλης είναι ο 22χρονος γιος του αείμνηστου Αντρέα Μπάρκουλη και της τελευταίας του συζύγου, Μαίρης.

Ο θρύλος του Ελληνικού κινηματογράφου έφυγε από τη ζωή το 2016 σε ηλικία 80 ετών αφήνοντας πίσω του αγαπημένα πρόσωπα και μια τεράστια καλλιτεχνική κληρονομιά.

Ο Νίκος Μπάρκουλης παραδέχτηκε αυτό που όλοι έλεγαν για τον πατέρα του Αντρέα κι απάντησε στα σχόλια

Ο 22χρονος Νίκος Μπάρκουλης κάνει καριέρα στο TikTok και δεν διστάζει να πει αλήθειες

O γιος του αείμνηστου ηθοποιού είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media και συγκεκριμένα στο TikTok όπου απαριθμεί 127 χιλιάδες ακόλουθους και 8 εκατομμύρια προβολές.

Ο νεαρός TikToker εργάζεται στην εστίαση και όπως ο ίδιος έχει εξηγήσει μέσα από τα videos του η αντιμετώπιση των πελατών προς το προσωπικό του καταστήματος δεν είναι πάντοτε η πρέπουσα.

Ο 22χρονος δουλεύει ως βοηθός σέρβις αλλά και στην υποδοχή του μαγαζιού και μέσα από ένα παλαιότερο Instagram-story είχε τονίσει πως δεν κάνει επίδειξη με το όνομα του πατέρα του (όπως αρκετοί τον κατηγορούν στα σχόλια) αλλά προσπαθεί να βιοποριστεί όπως όλα τα παιδιά στην ηλικία του.

«Ρε τι πάθατε; Τι πιο λογικό από έναν άντρα 22 χρονών να δουλεύει… Επειδή είχα πατέρα τον Μπάρκουλη; Τα άλλα παιδιά δηλαδή που δουλεύουν δηλαδή; Εκείνα δεν είναι άξια; Εγώ όταν ήμουν 9 και σέρβιρα καφέδες σε μνημόσυνα, τι ήμουν; Η δουλειά δεν είναι ντροπή, ντροπή είναι να είσαι τεμπέλης. Ντροπή είναι να σου τα έχουν όλα έτοιμα και να μειώνεις τον άλλον που δεν του τα είχαν», είχε γράψει ο Νίκος Μπάρκουλης.

1716712500199-523220583-mparkoulis1.webp

Και πρόσθεσε: «Ξαναλέω, δεν δουλεύω ταξί. Ήταν για δύο μέρες μία εξυπηρέτηση. Σε κοτοπουλάδικο δουλεύω, υποδοχή και βοηθός σέρβις. Όπως και άλλα χιλιάδες παιδιά. Σε αυτά να πείτε μπράβο. Ποιος είπε ότι θέλω βοήθεια; Επειδή δουλεύω σαν κανονικός άνθρωπος; Ρε πάτε καλά; Κάποτε ήθελα βοήθεια που δεν είχαμε να φάμε, τώρα έχουμε. Το φρόντισα κι εγώ και η ηρωίδα που έχω για μάνα. Γι’ αυτήν και αν θα πρέπει να γράψετε άρθρα».

Τζένη Καρέζη-Ανδρέας Μπάρκουλης: Ο άγνωστος έρωτας στα γυρίσματα του «Τζένη-Τζένη» (video)

Το νέο βίντεο του Νίκου Μπάρκουλη με την κοπέλα του και η αναφορά στον μπαμπά του

Πριν από λίγες εβδομάδες ο Νίκος Μπάρκουλης μοιράστηκε ένα νέο video με φωτογραφίες στο TikTok και μας έδειξε ένα πολύ τρυφερό στιγμιότυπο με την κοπέλα του. Το ζευγάρι ποζάρει αγκαλιασμένο στον φακό με τον 22χρονο να σημειώνει στη λεζάντα: «Μακάρι να την είχες γνωρίσει μπαμπά».

tiktok_mparkoulis1.jpg

Μπάρκουλης: Ραγίζει καρδιές το μήνυμα του γιου του: «Άγγελέ μου να προσέχεις εκεί που είσαι»

Ως δεύτερη φωτογραφία ο TikToker επέλεξε ένα πορτρέτο του μπαμπά του και υπονόησε ότι εκείνος έφερε στη ζωή του την κοπέλα του.

tiktok_mparkoulis2.jpg

«Να την γνωρίσω; Εγώ την έστειλα», έγραφε η φωτογραφία.

Σε παλαιότερο ποστ που ξεπέρασε τις 637 χιλιάδες προβολές ο 22χρονος έκανε μια προσωπική εξομολόγηση μιλώντας για μια ερωτική απογοήτευση που είχε στο παρελθόν όταν ανακάλυψε πως η κοπέλα του δεν ήταν πιστή.

«Αυτή η ιστορία είναι από το 2019-2020 ήμουν με μία κοπέλα. Βγαίνω μία ημέρα στο κέντρο και έρχεται στη συζήτηση αυτή η κοπέλα και ξεκινάνε και λέει ο ένας ρε φίλε εγώ έκανα κάτι με αυτή σήμερα. Εγώ έπαθα υπαρξιακό σοκ αλλά δεν ήταν τίποτα μπροστά σε αυτό που έρχεται. Γυρνάει ο άλλος και λέει εγώ έκανα κάτι μαζί της χτες. Εγώ γύρισα τον κοίταξα, προσπάθησα να μην δείξω κάτι. Και αρχίζει και είμαστε 10 άτομα και λέει ο καθένας και εγώ έκανα κάτι μαζί της», είχε πει ο νεαρός TikToker στην κάμερα.

Και συμπλήρωσε: «Και μου λένε αναλυτικά τι γίνεται, πώς το έχουν κάνει. Και ένας βγάζει να μου δείξει μία selfie που τον φιλάει. Και είμαι μες στο κέντρο, παρέλυσαν τα πόδια μου. Λέω δεν γίνεται να το ζω αυτό. Ένιωθα κάτι για αυτή την κοπέλα».

Πηγή κεντρικής: ndp